-
e dragi moji neka nam je dragi bog u pomoci,,Moj sin je upravo zavrsio prvi razred,,,uh kad se samo sjetim poroda i mene poslusne i ponosne kad sam ga napokon rodila,,,ali je u trenu nestalo svega,,,u ocima babice sam sve vidjela,,tri dana nisam pricala,htjela sam samo da ga primim u narucje,,imala sam 23g,,da ne skrenem sa teme htjela sam reci da zivimo u Bihacu (u BiH),,,cijenjena pedijatrica na odjelu za nedonoscad mi je pri otpustu savjetovala da mi kozni doktor operira dijete sa sb,mozete misliit?? Ali eto kao svaka majka nisam imala mira pa sam malo procackala po internetu i znate i sami sta sam otkrila.Tad je sve stalo za mene,dalje nema.Vratim se nazad neurokirurgu ovaj put koji ga pregledao i dao dijagnozu po rodenju i postavim mu pitanje "kako kozni doktor moze operirati rascjep kicme"???On me gleda ,,,ufff sad bi ga zadavila,,,bagra.Ja njemu pricam i postavljam pitanja a on meni na to samo kaze kako ti to znas???Mislim nemam rijeci.Bilo kako bilo,,morao mi je dat uputnicu da idem dalje na pretrage i na nasu srecu uz boziju pomoc slucajno naletimo na doktora Kemala Dizdarevica u Klinickom centru u Sarajevu.Operirao ga s pet mjeseci,,,toliko mi je nazalost trebalo da sama shvatim da je tu neophodna operacija sto ranije.nema hidrocefulus,ne pije lijekove,kontrolise sfintere,lijevo stopalo mu je u potpunosti deformisano i jedna noga kraca,,,opet kazem hvala bogu ne zaostaje toliko u cjelokupnom razvoju ali zaostaje,,,muku mucimo sa cipelama kojih nema nikako kod nas za kupit,,,na one njihove immamo pravo godisnje a on ih rasturi za dva mj.ma kako god okrenes muka,,ali gledam ga kako raste i kako mi je mio i dobar i samo molim boga da mi ga sacuva takvog kakav je nista drugo,,izborit cemo se nekako
-
Pozdrav
Molim vas da mi se javite, ista bolnica isti slučaj, pa da podijelite iskustava. hvala
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma