Ćao moje drage mame!Danas idemo na EEG nakon neprospavane noći pa sad se zabavljamo samo molim boga da je sve ok. Inače novo je da moramo na op. lijevog kuka no imamo problem sa Antičevićem jer će postaviti pločicu sa kojom poslije nemože na MR.Definitivno idemo u Lovran po drugo mišljenje jer ovo nema smisla, kaže Miklić da će za god. dana trebati opet MR. i kaj da ima pločicu 1 god. pa opet op. ne o toj verziji sam rekla Antičeviću da ne razmišlja .Kad sam ga pitala da li postoje pločice od titana rekao je da on o tome nezna ništa neka ja vidim sa dobavljačima.Ja sam ga pitala pa odkud meni bilo kakva adresa ili broj tel.a on kaze da se negdije raspitamo. Ja vas pitam jel sa njim sve ok? Danas sam bila kod Miklića i on je napisao da materijal koji će se koristiti kod op. kuka mora podlijegati MR pretrazi pa sad budemo vidli ,ali mislim da će se on viješto iz tog izvući. Nego ima li tko iskustva sa Lovranom neka se javi svaka informacija je dobrodošla . Za sad toliko drzite nam fige za danas. Pusa od nas za VAS.A Jelena sliku nikak da stavim totalno nis ne kuzim,bude mi to stavio muz kad stigne.javajavascript:emoticon('
')
Shy kissscript:emoticon('')
Laughing