Mirjana, i ja sam rodila u 37.
Mi planiramo (sada) 2. dijete, ne bih nikako da Petar bude jedinac (ja imam šestero braće i sestara), mislim da je to koma, a i mislim da to što nije zdrav, još razlog više. Sama pomisao da Petru dovedemo malu bebu koja će rast s njim jako me veseli. Mislim da ćemo se svo troje malo "odmaknuti" od Petrove bolesti i će ona biti nešto sporednije u našim životima.
Mi smo jučer ujutro bili na hitnoj zbog disanja, ali nije bilo ništa strašno, ja sam paniku digla. Dan prije se zacrvenio jako po obrazima i bradi i gornja usna mu je malo natekla i pocrvenila po rubu. Dala sam mu Claritin sirup i lijepo je zaspao. U 4 ujutro me probudilo njegovo zvučno disanje. Nije mogao disati kroz nos, a kroz usta je, činilo mi se, s teškoćom udisao. Sve je bilo ok kod dr (kisik ok i pluća).
Mislim da je bolje ukloniti sav lateks (koliko znamo) iz njihove okoline, bez obzira jel dijete je alergično ili nije, jer je veća vjerojatnost da će doći do alerije ako je izloženo lateksu (opet čitala). Može link, super.

Nadice, Slovenija, Graz, ništa ne kužim. Je li to produživanje tetiva bez operacije s ubrizgavanjem botoksa u tetivu? Meni zvuči super ako je tako.