-
jes! Može. Mi smo ovaj cijeli tjedan kod dr.-ova, a to nam uzme 3 sata dnevno. Dr. Bošnjak? Nikad čula. Možda bi i mi mogli tamo?
Gdje sam ono stala, jučer smo bili kod ortopeda, dr. Bojić (Klaićeva), zadnji put, prebacujemo se na Šalatu, tamu je, navodno dobar, dr. Đapić. Znam da mu ortopedi sada ne mogu nešto specijalno pružiti, ali možda tamo barem nećemo morati čekati 2 i pol sata, iako smo se naručili. Bojić mi je rekao na zadnjem pregledu da Petar ima meningomijelokelu ("pa znate mama-to mrzim da on ima meningomijelokelu?), a jučer da nema plantarne fleksije, a dorzalnu da ima, vau.
Moramo otići kod fizijatra, ovako ništa ne vježbamo osim stopala, a to mi je nekako premalo. Ne znam dal' bi mogao na fizikalnu terapiju? Kako smo se prije par mjeseci doselili u Zg. (iz Bjelovara), krenuli smo u plivački klub Natator, za djecu s posebnim potrebama. Ja čitala u knjigama o spini bifidi (Amazon) da je to jako dobro za njihovu dijagnozu, ali kad sam spomenula to u Poliklinici Helena, rekli su mi da nije preporučljivo za djecu s neurogenim mjehurom (mogu lakše dobit infekciju urina, ili je pak nekome prenjeti). Tako je reagiralo još par ljudi (npr. med. sestra njegovog pedijatra). Od kad je dobio neke gljivice na preponama, prekinuli smo s time, iako mi je jako žao. Najradije bi opet krenula s njim na plivanje, ali ne znam niti sama.
Moram bježat'.
Ovo je prvi put da sam na forumu, tako da ne znam još sve mogućnosti. Probat ću ti poslat br. tel. na tvoj mail.
Sretno kod dr. Bošnjak!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma