Nataša,da li unosite dovoljno tekućine?Meni su stvarno dobre Cranactin kapi od brusnice;ustvari mislim da je dobro bilo što samo da nije slatko(neka su napitci više kiselkasti).

Draženka,sjetila sam se kako smo pričali Crvenkapicu sa tetom Koviljkom .Znaš da mi pričanje nije jača strana;jednostavno zablokiram;ali zato sve intenzivno osjećam i proživljavam...ti ćeš pričati,a ja ću slušati.Veselim se Goljaku!I piti ćemo kavu sigurno .I Fran se veseli Goljaku i društvu!

Anita,ja sam Frana naručila e-mailom.Moraš poslati mail sa imenom,prezimenom,adresom i zadnjim nalazom ili uputnicom za pregled na Predbilježbe.ORT@kbc-zagreb.hr i u roku dva-tri dana dobiješ odgovor.
Ma to naše zdravstvo je stvarno koma.Bila sam ja i tamo direkt na šalteru da se naručim pa su mi rekli da nemaju još termine za sedmi mjesec.Ne znam samo zašto onda govore da se može naručiti na šalteru,a kada dođeš tamo ne može.Uopče ne znam kako se naručuju stariji ljudi koji nemaju kompjuter (prestrašno).
Nama je puknula ortoza u petak i jučer smo ju nosili na popravak; sada smo bez ortoze do daljnjega ,iako smo već imali pravo na novu ne mogu ju dobiti bez ortopeda ,a kod njega možemo tek sredinom sedmog mj.Onda će biti dobro ako dobijemo doznaku za novu ortozu koju ćemo morati čekati da nam izrade dok prođu godišnji.Tako da nema šanse za novu ortozu prije jeseni,a imali smo pravo za proljeće...može li se van iz tog začaranog kruga? .Tko će to razumjeti i kome da se žalim...Fran bi hodao,a bar dva tjedna ništa od hodanja.Trebali bi imati barem dvije ortoze,a ne jednu.
Da sve bude još bolje jučer nam pukla guma na autoputu,a već četiri dana zaredom ja gubim ratkape sa auta ( četiri sam ih izgubila pa neke i pronašla),ali dobro nedam se...mora proći i takav ružan period.Mora nakon kiše sunce,to je zakon prirode