-
Evo jučer sam bila kod dermatovenerologice koja mi je rekla i napisala u nalazu da koristim terapiju tabletama ako se herpes pojavi u trudnoći, ne znam, ja bi radije pustila da to samo prođe s obzirom da ce dijete od mene dobit antitijela a kako još pijem i druge lijekove nebi nekako htjela pretjerivat još i sa tim za herpes naravno osim onog dijela kad nakon 36og tjedna budem morala uzimat i tu terapiju kako bi se spriječio herpes u vrijeme poroda ali u slučaju da se pojavi bez obzira na terapiju ici cu na carski to je jasno. Odlučila sam kad obavim sad i neurologa da odem privatno kod ginekologa mislila sam u polikliniku Vili sa tim svim papirima od dermatovenerologa i neurologa pa da vidim šta će oni reći, znam da tamo rade liječnici koji ujedno rade u sv duhu i sestre milosrdnice baš na dijelu za rizične trudnoće pa će mi oni najbolje to sve objasnit i kako nisam iz zagreba a plan mi je sve obavljat u zg zajedno sa porodom gdje ce bit svi koji trebaju znat sve o mom slučaju da se dogovorim u koju cu bolnicu... Eto odužila sam malo, ne zamjerite, bit ce mi to prvo dijete još ga nema ni u planu kak bi se reklo a vec toliko nekih "zavrzlama" i komplikacija a tek traju pripreme da bi mogla uopće krenut u akciju
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma