-
Patronažna zagovara adaptirano?!?!?
ljuta sam i žalosna i odlučila sam to podjeliti s vama. Moja dobra kolegica je rodila prije dva tjedna u merkuru. Tamo malog nikako nisu mogli prikopčati na cicu jer kažu "mali je bucko i donja vilica mu je nekak uvučena pa nema šanse da uhvati cicu". Navodno su pokušavali dva dana i ništa. Nakon toga moja frendica se izdajala i davala malom izdojeno mlijeko i već je u rodilištu izgubila volju za dojenjem jer mi je na sve moje savjete rekla "pa kaj nije ni prvi ni zadnji koji bu jeo umjetnu hranu".
E sada problem još veći kada su došli doma. Njezina kuma je ujedno i patronažna i njezin savjet za dojenje je bio da kaj bu se bezveze zaje..... sa dojenjem, ona bu njoj nosila vreće adaptiranog i to je to. Nek se izdaja čisto da joj se cice ne upale a za hranu nemora brinuti. Moja frendica nema mamu i užasno je tvrdoglava ali ovu patronažnu svoju kumu sluša ko boga.
E sad ja vas pitam, da nekoj neiskusnoj dođe takva patronažna sa tom spikom i vrečom adaptiranog kaj bi se desilo?!?!? Kako uopće jedna patronažna smije takve stvari izgovoriti i još donositi adaptirano?!?!?
Iskreno smatram da se svaka žena za dojenje mora psihički pripremiti i jednostavno odlučiti na to ali kad ti u najgorim trenucima dođe takav savjet "stručne" osobe kako da se ne pokolebaš?!?!?
Da nije bilo moje patronažne pitanje je na čemu bi danas moja laura bila...... a ovako cicamo već četiri mjeseca i ne namjeravamo tak brzo prestati
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma