Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: petrova i dr.husar

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno petrova i dr.husar

cure, da li netko zna, pacijentica sam dr.husara, on ima svoje ljude u petrovoj i navodno ih na porod šalje dr. ivaniševićki, jel netko zna kak funkcionira ta "veza"? imaš neki posebni tretman ili? strašno me to zanima jer zazirem od petrove a ne znam kaj mogu očekivati od te veze.

mišica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

i ja sam bila njegov pacijent. kad smo razgovarali o bolnicama nije spominjao petrovu.
    a zašto jednostavno njega ne pitaš?

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

pa jesam, ali nije isto kada kaže on i kada mi to netko od cura koje su to prošle potvrdi. ja želim točno znati kaj su cure dobile, ivaniševišća je njegova super kolegica ali kakva je prema pacijenticama zna samo ona cura koja je kod njega išla, pa zato pitam...hoću iz prve ruke.

Početno

Evo ovako, ja sam pacijentica dr. Husara. Bila sam u Petrovoj kod dr. Ivanisevic na pregledu, jer je on bio na godišnjem, a meni se bližio porod. Dobila sam dojam da je doktorica vrlo ugodna osoba pa pretpostavljam da je tako i na porodu. Kad sam otisla u bolnicu obavijestila sam Husara da sam ostala i koliko znam, on je nazvao bolnicu da cuje dijagnozu. Prema meni su svi bili super pa je mozda to zbog toga. Inace, nije me porodila dr. Ivanišević. Toliko ti ja znam o tome!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •