Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: Gdje kupiti povoljno lijekove?

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno Gdje kupiti povoljno lijekove?

Bok drage moje, molim vas hitno za info. Gdje se mogu kupiti slijedeći lijekovi po povoljnoj cijeni: Menogon, Predalon, Choragon, u Hrvatskoj ili izvan Hrvatske? Što se tiče granice, najbliže sam BiH i Mađarskoj, a snašla bih se i da se radi o nekoj drugoj graničnoj zemlji s Hrvatskom.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ajde posearchaj forum pod ključem "Merional", iskočit će ti jedna ljekarna u Mađarskoj, ako se dobro sjećam didicro je napisala adresu - to je u Nagykaniszi. U ZG-u od standardnih imaš Ljekarnu Filipović i Ljekarnu ispod VV-a - Dugi dol 4A.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

0036 72 35 16 31. broj apoteke, ali moraš naći nekoga kaj kuži mađarski.
    ja se nisam uspjela sporazumijeti, nix engleski, nix njemački...sam mađarski...

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Hvala, potražit ću na forumu temu Merional, a što se tiče Mađarske i Nagykanisze, ako se ne varam to je negdje blizu granice s Viroviticom. Vidjet ću ima li u Pečuhu, mislim da je netko pisao davno o tome...... Hvala vam, pusa

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Znači Menogon je još pod nazivom Merional, a Predalon i Choragon, imaju li nekakva druga imena? Sorry ako gnjavim, ali ako već mogu dobiti info iz prve ruke......

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ne, nego su to sve razni lijekovi s istim sastavom (LH i FSH), za razliku od Gonala koji je FSH čisti. Većina žena pak na sve slično reagira, bitno da se pogodi količina.
    Ovako ti ide:
    Gonal F - FSH po sastavu
    Merional - FSH i LH po sastavu
    Menopur - FSH i LH po sastavu
    Menogon - FSH i LH po satavu (a sva tri različiti lijekovi).

Zašto je Merional najjeftiniji od svih, ne shvatismo na forumu, iako svakih par mjeseci iskrsne topic u stilu zašto je taj najjeftiniji, da nije manje kvalitetan itd.. Ja ga koristila zadnji put, a dio i Sarjevo, obje trudne.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Pardon, Sarjevo je već rodila .h

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Ina ovo je neki dobar znak - ti si trudna, Sarjevo rodila.
    U međuvremenu sam našla da je Predalon = B-HCG. Ma na hrvatskom na uglu nema ništa, sve info su na njemačkom, a taj jezik ne znam.

Hvala i

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Iskra, nadam se da ne kasnim s informacijom, možda ti bude od koristi. Pratim vas, ali se ne javljam jer još uvijek pauziram ... Nekada daaavno kupovala sam u Pečuhu (obzirom da mi je čas posla iz Os) Metrodine, Metrodine HP, Utrogestane... Ljekarna je u samom centru, blizu je McDonalds, crkva... Tada su lijekovi bili u pola jeftiniji nego kod nas (Utrići nisu bili na recept i koštali su u Hr 120kn, a preko 60kn). Imala sam samo recept od privatnog ginekologa s pečatom i potpisom - običan papir, dr Matković mi prepisao i nije bio problem...Eto - pokušaj...Sretno!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •