-
Gdje kupiti povoljno lijekove?
Bok drage moje, molim vas hitno za info. Gdje se mogu kupiti slijedeći lijekovi po povoljnoj cijeni: Menogon, Predalon, Choragon, u Hrvatskoj ili izvan Hrvatske? Što se tiče granice, najbliže sam BiH i Mađarskoj, a snašla bih se i da se radi o nekoj drugoj graničnoj zemlji s Hrvatskom.
-
Ajde posearchaj forum pod ključem "Merional", iskočit će ti jedna ljekarna u Mađarskoj, ako se dobro sjećam didicro je napisala adresu - to je u Nagykaniszi. U ZG-u od standardnih imaš Ljekarnu Filipović i Ljekarnu ispod VV-a - Dugi dol 4A.
-
0036 72 35 16 31. broj apoteke, ali moraš naći nekoga kaj kuži mađarski.
ja se nisam uspjela sporazumijeti, nix engleski, nix njemački...sam mađarski...
-
Hvala, potražit ću na forumu temu Merional, a što se tiče Mađarske i Nagykanisze, ako se ne varam to je negdje blizu granice s Viroviticom. Vidjet ću ima li u Pečuhu, mislim da je netko pisao davno o tome...... Hvala vam, pusa
-
-
Ne, nego su to sve razni lijekovi s istim sastavom (LH i FSH), za razliku od Gonala koji je FSH čisti. Većina žena pak na sve slično reagira, bitno da se pogodi količina.
Ovako ti ide:
Gonal F - FSH po sastavu
Merional - FSH i LH po sastavu
Menopur - FSH i LH po sastavu
Menogon - FSH i LH po satavu (a sva tri različiti lijekovi).
Zašto je Merional najjeftiniji od svih, ne shvatismo na forumu, iako svakih par mjeseci iskrsne topic u stilu zašto je taj najjeftiniji, da nije manje kvalitetan itd.. Ja ga koristila zadnji put, a dio i Sarjevo, obje trudne.
-
Pardon, Sarjevo je već rodila
.h
-
Ina ovo je neki dobar znak - ti si trudna, Sarjevo rodila.
U međuvremenu sam našla da je Predalon = B-HCG. Ma na hrvatskom na uglu nema ništa, sve info su na njemačkom, a taj jezik ne znam.
Hvala i
-
Iskra, nadam se da ne kasnim s informacijom, možda ti bude od koristi. Pratim vas, ali se ne javljam jer još uvijek pauziram
... Nekada daaavno kupovala sam u Pečuhu (obzirom da mi je čas posla iz Os) Metrodine, Metrodine HP, Utrogestane... Ljekarna je u samom centru, blizu je McDonalds, crkva... Tada su lijekovi bili u pola jeftiniji nego kod nas (Utrići nisu bili na recept i koštali su u Hr 120kn, a preko 60kn). Imala sam samo recept od privatnog ginekologa s pečatom i potpisom - običan papir, dr Matković mi prepisao i nije bio problem...Eto - pokušaj...Sretno!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma