Evo kako izgleda naš prosječan dan:
- buđenje oko 7 uz plakanje, pokušaji smirivanja dojenjem ili nošenjem, ovisno o tome što bolje prihvaća, trenutno je smirena
- prematanje pelena uz histeričan plač
- smirivanje dojenjem ili nošenjem slijedećih sat-2 do slijedećeg podoja, ako je bolje volje prihvaća igru al za 10 min opet cendranje i smirivanje
- zaspi na dojci, probudi se nakon 20-tak min u plaču bez obzira dal mi spava na rukama ili ju spustim sa strane i ležim uz nju
- ak ne pada kiša idemo u šetnju kolicima i marami, najčešće se dreči dok ne zaspi
- do kraja dana se izmjenjuje plač sa dojenjem i nošenjem
- od 0 do 24 je samnom, ne podnaša odvajanje ni 3 minute, drugi mi kuhaju, jedem dok dojim, drugo ništa ne radim po kući jer plače kad ju ostavim
- navečer kupanje, njega, smirivanje, stišavanje vanjskih podražaja, pokušavam je uspavati dojenjem, ponekad to traje do ponoći
- spavamo skupa, budi se jednom il dvaput u sat vremena do jutra i prištekava se na sisu, dugo siše
- prosječno potrošim oko sat vremena jednom do 3 puta tijekom noći na ponovno uspavljivanje jer plače
i tako od kad se rodila (sad ima 4 mj.)
ne mogu više, pružam joj svu moguću ljubav, pažnju, ali ništa ne pomaže da toliko ne plače, počinjem pucati po šavovima i bojim se za svoje mentalno zdravlje za ozbiljno
par noći sam iskušala cry-out metodu što si neću oprostiti dok sam živa i želim si da gorim u paklu zbog toga iako je pokazalo rezultate jer je počela više i bolje spavati
pedijatrica sliježe ramenima, obavili pretrage krvi, urina, uha, isprepipali je, sve 5, beba dobro napreduje....
što i kako dalje?

Odgovori s citatom
, tesko je. na moju srecu moje niti jedno djete nije takvo, ali mi se zna skupiti kad oboje nesto hoce, a ja sama i imam samo dvije ruke. znam imati dana kad mislim i kazem MM-u ja sam za vrapce, vodi me tamo. iskreno kad dobijem koji sat za sebe shvatim da nisam vec da imam over dose svega i da mi treba malo mira i tisine. znam da ti TM pomaze koliko moze i stigne, tako da gore navedeni savjeti koliko ja znam su upotrebljeni, ali probajte da vise on bude uz nju, pa makar navecer, kad krene nervoza. drzite se i ja se nadam da moje rijeci kao i sve gore nece biti samo nada u prazno dakle DRZI SE
Za Mirna, ja sam mislila da sam mu trebala dati ima Damir!
u znak potpore.
. Nemam nekih posebnih formula za taj problem. Svakako za početak isključi eventualne zdravstvene uzroke.