Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: Silapen i dojenje?

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno Silapen i dojenje?

Dakle imam streptokok u grlu i nosu i dobila sam ove tablete. Doktorica je rekla da može uz dojenje. Rekla je i da mi inače ne bi dala jer kao u malom broju ima tih streptokoka, ali da će mi dati radi djece. :/ .
    U upustvu piše da dojenjče može dobiti osip, proljev i nešto na "k" i da se preporuča ako je korist za majku veća od rizika za dijete, tak nekaj...
    E sada mene zanima kaj vi kažete na to. Zna li netko?
    Nikako da počnem piti a kažu mi da moram jer streptokok može ući u krvotok i ne znam ni ja kaj sve ne.
    A zakaj mi je onda dokica rekla da mi inače ne bi dala, jer kao nisam baš zarazna. Niš ne kužim. :?
    Zapravo me najviše zanima pitanje iz naslova...

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ja pila prije točno godinu dana, s tim da je mene boljelo grlo, pokupila S od klinca iz vrtića, bilo me je frka ali me i naša homeopatica uvjerila da je ok. Pila 10 dana, maleni nije imao nikakvih osipa, probavnih smetnji, tad je bio isključivo dojen...
    Prevntivno je dobio i MM, 5 dana.

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Pikulica . Hvala ti, sad mi je ipak malo lakše...
    Ali tko će MM-a nagovoriti da ide dokotru .

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

MM je dr.dala, da nebi bilo pong pong efekta, pa pokušaj TM nagovoriti. Mene je bilo strah da ne dobije maleni ali naš pedijatar ( onaj koji baš nije omiljen na rodi )me uvjeravao da je to jako malo vjerovatno kod tako male, još dojene bebe.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •