kopiram s duplog topica:

Citiraj anjica prvotno napisa
Citiraj Aneta prvotno napisa
ali nakon 1 godine to nema smisla.
ovo je misljenje i moje pedijatrice :/
Citiraj mali karlo prvotno napisa
nažalost i moje, kad smo neki dan bili kod nje rekla je da pod hitno prestanem dojit jer mi mali može postat peder. Kad je to rekla nisam znala bil se ili , ali bila sam . Uostalom šta se nju briga do kad ću ja dojit, ak moje dijete bude htjelo sisat do škole, tako će bit
rekla je da pod hitno prestanem dojit jer mi mali može postat peder.
:shock:
rekla je da pod hitno prestanem dojit jer mi mali može postat peder.
:shock:
da ja niosam znala šta da kažem pa sam asmo prešutila i sad sam ljuta na samu sebe jer mislim da sam trebala reagirat ali imam vremena
Citiraj leonisa prvotno napisa
majko moja. jel moze na PP o kom DZ se radi?
meni je bas zao kad tako nesto procitam, i to od medicinski obrazovane osobe :/
Citiraj Sanja prvotno napisa
Mene je moja, kad smo pretprošli puta bili kod nje, pokušala uplašiti da će mi mala, ako ju ne prestanem dojiti, "sisati do pete godine i trčat će za vama i vikati "mama, daj mi sisu", pa nećete si valjda to dopustiti".

To je bilo negdje početkom ljeta, dakle, bebačica je imala tek nešto preko godinu dana (recimo 14-15 mjeseci).
Citiraj (maša) prvotno napisa
nažalost i moje, kad smo neki dan bili kod nje rekla je da pod hitno prestanem dojit jer mi mali može postat peder. Kad je to rekla nisam znala bil se ili , ali bila sam . Uostalom šta se nju briga do kad ću ja dojit, ak moje dijete bude htjelo sisat do škole, tako će bit
pa kako će bit peder ako toliko voli sisu

:shock: tako nešto od doktorice...još se ne mogu ne čudit kad čujem tako nešto..