evo da malo podignem temu, nakon poziva jaslicama i obilaska nekolicine došli smo do saznanja da jedino Heidi prima djecu prije navršenih godinu dana. Bitno je samo da se dijete kreće (dakle da ga ne moraju nositi cijelo vrijeme), puže ili hoda.Poludnevna cijena s ručkom tamo je 700 kn, a cjelodnevne 6:30-16:30 960 kn.od 9. mj će biti dvije grupe, mali, mali, skroz mali u jednoj, a u drugoj veći. za sad predviđaju da će ukupno biti cca 20 djece u dvije grupe, a rasporediti će ih ovisno o dobi, pretpostavljaju u jednu one male do 1,2-2 g, a u drugu ostale (ovisno koliko bude skroz malih i koliko velikih) (predškolaca)za sad im jedna velika grupa odlazi cijela u školu tako da nemaju niti jednog predškolca prijavljenog za 9.mj.Hranu im donosi Prehrana d.o.o , tako da se tamo ne kuha, eventualno pripreme brzinski obrok tipa mlijeko ili neku kašicu za skroz male.atmosfera je ok..prijave primaju od 30.6. a može i sad krenuti dijete..ima mjesta.
U Malom Princu ne primaju skroz male (čak mi je teta rekla tek od 2. god, no nemojte me držati za riječ jer nisam s ravnateljicom pričala nego s jednom od teta)
U Duginim bojama su mi velki raspon u godinama u maloj grupi od 1-4..inače i tamo mi je atmosfera ok.
što se teta čuvalica tiće jako se slabo na oglas javljaju (dala sam u Burzu i u Glas).danas nam je jedna bila, pa nije mi baš sjela..još tražimo i istražujemo