Pokazuje rezultate 1 do 14 od 14

Tema: Kako relaktirati lijevu dojku?

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno Kako relaktirati lijevu dojku?

I ja sam jedna od onih koje svoje dijete hrane samo na desnoj dojci.Mene zanima kako vratiti u funkciju lijevu dojku i da li je to kome uspjelo?Ja primjećujem da u njoj ima mlijeka,ali ni približno kao u desnoj.Da li bi sa masažom možda mogla otvoriti kanaliće i na taj način potaknuti veću proizvodnju?

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

izdajanje
    kreni izdajati svaki put kad bebica doji desnu (ako ti je zgodno), jer će lakše ići
    ne moraš dugo 5-10min prvih par dana, i kasnije povećavaš vremenski razmak, polako , ali sigurno će se i količina mlijeka povećavati

sretno

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Postoji li neki razlog zašto treba relaktirati "napuštenu" dojku? Osim, pretpostavljam, estetskog problema (lubenica-limun)?

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

pa kod mene nije samo estetski razlog,već je problem i to što već skoro 9 mjeseci spavam u istom položaju i na istom boku.
    a što se tiče estetike i to mi je veliki problem jer izgledam kao da su mi jednu dojku odstranili,a ne nosim grudnjak jer non stop maleni cica pa mi je problem non stop odkapčati i zakapčati.
    vjerujem da nisam jedina s tim problemom.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja sam tako tri godine. nisam nista otkopcavala nego vadila.

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

da barem i ja tako dugo dojim...
    nama grudnjak smeta kod dojenja pa ga onda ni ne nosim jer nemam tako velike grudi pa si možemo to dozvoliti...

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ja sam pokušala relaktaciju ali bez uspjeha. Razlog mi je bio isključivo zbog estetike. Držim fige da uspiješ relaktirati a onda javi kako! Prije ljeta i kupaćih kostima, nadam se

tibica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

I ja sam pokušala i donekle uspjela ali sada opet prelazimo samo na desnu jer spava s nama u krevetu u sredini i uvijek po noći lovi istu ciku.

Mene zanima da li će se cike "izravnati" kad prestanem dojiti?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

meni jesu. sasvim.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

meni papa samo lijevu, a desna se već "osušila" , al neću je ni oživljavat kad mala neće tu desnu i neće. ostade samo lijeva koja funkcionira! ako će se izravnat kad prestanem onda ok jer to je i mene zabrinulo?!

AnneMary avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

i mi smo u klubu limun-lubenica! :D
    baš sam se razmišljala kako će to izgledat sad kad krenu kratki rukavi!

ali me uopće ne brine, samo da ne bi neko pomislio da sam bolesna, nedaj Bože!
    a mi cicamo i dalje pa šta bude!

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Izdajaj se poslje podoja, ja sam ručno, kap po kap, nakon par dana se pojavilo više mlijeka. Iako dan danas nakon 10 mjeseci dojenja, desna joj je glavna, a ova lijeva štuca za njom, dam je tu i tamo da baš ne presuši. Nikada se od lijeve nije mogla zasititi, dok sam na desnoj bila sigurna da se napapala, tako da je lijeva više bila tješilica i draža joj za uspavati.

amalia avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

i ja sam mislila da sam jedina s tim problemom, meni je desna skoro pa prazna, pokušavala sam se izdajati ali ništa, inače je manja nego lijeva. Kad idemo vani, na tu desnu stavim jastučić za dojenje da su jednake, da ne izgledaju kao lubenica- limun. Ne znam kako će biti ovo ljeto u kostimu, jer namjeravam i dalje dojiti iako mi curica ima 10,5mj

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

i ja se pridruzujem klubu - desna lubenica, lijeva limun
    vec duze razmisljam o tome da krenem s izdajanjem, a stopira me jedino to sto me strah da ne zeznem ponudu-potraznju.
    L od 2. mj cica samo na desnoj i vjerujem da si je tu navukla dovoljno mlijeka. sad nam je nekako i ta dohrana krenula i smanjila je broj podoja tijekom dana tako da ne znam ni kad bi joj onda ponudila da vuce iz lijeve ( nakon sto ju /djelomicno izdajanjem/ napunim).

:?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •