cure a da si vi malo češće puštate rock stvari, ali mislim pravi zdravi rock a ne ove žalopojke od pjesama.
nemojte me krivo shvatiti, ali ja se naježim na ovu pjesmu od shorty (youtube), ali u negativnom smislu. odmah se sjetim koliko smo mi zapravo melankolična nacija, podložna što crkvenim dogmama, što ovakim tugaljkama na koje režeš žile, sve nešto nja-nja-nja.
to baca u bed i totalno je kontraproduktivno, pogotovo za žene koje su senzibilnije i emotivnije - znam iz vlastitog iskustva.
sjećam se dobro i ja sam bila takva, ja sam tulila na sve od olivera, do mata haria, ma mislim

i stalno nekakve hebene extra emocije, sve nešto pretjerano plava. mi smo narod koji voli biti u balašević raspoloženju i to dugoročno nije uopće dobro
nemojte me molim vas krivo shvatiti ne želim niti kritziram ikoga, sve sam i sama prošla i živjela taj život, ali moram reći da otakako sam ovdje u švabiji spasila sam se.
otkrila sam da okruženje u kojem živiš, socijalni milje, televizija, propaganda itekako ima veliki utjecaj na naš mali pojedinačni intimni život.
ja sam u hr vječno bila nesretna, povrijeđena, preosjetljiva, eto ovdje sam postala druga osoba. vesela, puna energije, čvršća, rekla bih emotivno zdravija.
slušajte cure rock, razbacajte se po stanu na neku ludu stvar bar 15 minuta, odmah će vam skočiti raspoloženje.
i velika

svima