Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: BC iseos TT ili Romer Duo Plus (ili nešto treće)?

LIMA avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno BC iseos TT ili Romer Duo Plus (ili nešto treće)?

Nemojte zamjeriti što otvaram novu temu ali ovako se nadam da ću brže dobiti odgovor, a zbilja mi "gori"!
    Ustvari, odlučili smo se za sjedalicu Romer Safefix. Čekali smo i čekali da stigne u HR, slali mailove u Turbo limač i danas su mi javili da su imali uvoz sjedalica ali te sjedalice nema već samo Duo plus.
    I. je već na knap u ovoj maloj i stvarno nam je hića. MM i ja putujemo do posla, I. vozimo usput baki i on je svaki dan minimalno sat vremena u sjedalici tako da tražimo najbolje, cijena nam uopće nije stavka.
    Vozimo auto Peugeot 307, a on nema Top Tether (zato smo se i odlučili za Safefix, zbog noge), novi auto nećemo kupiti sigurno 2 godine (dok ovoga otplatimo).
    Možda je glupo pitanje ali može li se sjedalica uz isofix dodatno učvrstiti i pojasevima?
    BC je dobila dobre ocjene 2006. ali ne mogu naći je li testirana 2007?
    Možda da gledamo neku s nogom?

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

mi imamo BC iseos TT i mogu joj dat sve pohvale i najbolje ocjene, naravno to je moje subjektivno mišljenje.

a zakaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

mi imamo roemer safefix, ali tonka se stalno zali da ju zulja. na remenima koji idu preko ramena ona ima nekakva podebljanja s rebrima, ne znam kak bi to opisala, ali stvarno nije udobno. i ustrucavam se zategnuti to do kraja, da je ne bi zuljalo. bas me to zivcira.

mislim da maxi cosice imaju puno bolje to rijeseno.

LIMA avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Trenutno malo više naginjemo ovoj bebe confort, ali s isofixom. Maxi cosi imamo ovu malu (cabrio fix) ali veće im nisu dobile baš najbolje ocjene. Kako sam već napisala malac mi je dosta u autu tako da mi igra ulogu sve, od sigurnosti do materijala.
    Moram napomenuti i da on uglavnom spava u autu pa me zanima kako ide to sa spuštanjem u jednoj i drugoj, je li komplicirano i koliko je udobno klincima?

a zakaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

spustanje u roemer safefix ide ok, i za spavanje je zgodno sto ona ima jos nekakvu dodatnu zastitu za glavu, koja fino drzi glavicu kad klinci zaspu.

LIMA avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Danas bili u Turbo limaču, u HR imaju još 3 sjedalice BC iseos isofix koje smo izabrali ali uvezene su u 4. mjesecu 2007. (prodavačica pretpostavlja da su to izložbeni primjerci) a proizvedene su vjerojatno još 2006. što mi ne dolazi u obzir ni pod razno. Kupit ćemo onda Romer, više ne možemo čekati.
    U Tintiliniću je bila jedna King pa sam vidjela ta rebrasta zadebljanja na remenju, ako i njega bude žuljalo kupit ćemo mu one štitnike za pojas na čičak, vidjela sam da ih ima za kupiti.
    Pitanje: može li se dodatno naručiti naslon za glavu uz Duo plus?

E, da, moram napisati jednu opasku, sve sjedalice (općenito) u katalozima izgledaju mrak, a kad ih vidiš uživo nekako mi, hm... izgledaju jadnije, ili je to samo moj dojam?

LIMA avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj LIMA prvotno napisa
    E, da, moram napisati jednu opasku, sve sjedalice (općenito) u katalozima izgledaju mrak, a kad ih vidiš uživo nekako mi, hm... izgledaju jadnije, ili je to samo moj dojam?
    Ovo definitivno povlačim!!! Danas nam je stigla autosjedalica, Romer duo plus i izgleda puuno bolje uživo! Prekrasna je, navlaka je od velura, tako je meka i udobna!
    Definitivno je imala prođu jer kada ju je MM donio, odmah smo je raspakirali u hodniku, a I. je dotrčao, sjeo u nju i nije se više dao van

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

LIMA, samo jedna napomena - Duo Plus možeš učvrstiti preko ISOFIX konetkora ili pojaseva - ne kombinacijom jednog i drugog.

Nisam stigla napisati, ali je već malo i kasno - za BC Iseos ISOFIX također treba Top Tether (remen plus odgovarajuća kukica u autu), kao i za Duo Plus.

LIMA avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj la_mama prvotno napisa
    LIMA, samo jedna napomena - Duo Plus možeš učvrstiti preko ISOFIX konetkora ili pojaseva - ne kombinacijom jednog i drugog.
    Za ovo ti puno hvala, jer je MM već mislio - zašto ne učvrstiti na oba načina?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •