E ovako mene muči jedno stvar.
Evo napokon sam odlučila da želim imati i drugo djete, no neki dan sam bila sa frendicama na kavi i one su me ubile u pojam sa svojim iskustvima.
E a to je sljedeče. Jedna je rekla da je ona užasno mrzila svoga brata u djetinjstvu. Odnosno ona je starija 7 godina od njega i od kad je mama ostala trudna nije prošlo dana da ona nije poželila da on umre, nestane. Jednostavno nije mogla podnjeti još jedno malo biće. A pogotovo kad se rodilo joj je smetalo kad se ona igrala sa mamom i braco zaplače ona nju ostavlja i ide njemu. To ju je svaki put dotuklo.
Kad je odrasla onda je čuvala jednog malog klinca koji je imao istu situacije. mama mu je rodila seku i f veli ona da je ta žena iste greške radila kao njena mama i da je točno znala kako se taj mali osjeća.
E a drga je frendica imala stariju sestru koja se slično ponašala. Odnosno jop kad je bila beba natrpala joj je puna usta kikirikija da se zadavi i umre koliko je bila očajna. I tek nedavno su njih dvije razgovarale i ta njena sestra je skužila kak ju je terorizirala kad su bile klinke čak i kasnije. Baš je moja frendica rekla da se više bojala sestre u periodu adolescencije nego mame.
E sad mene muči sljedeće, sinko mi ima 2,5 godine i sad kad bi ja ostala trudna ne bi htjela da on takve traume i patnje prolazi. Ibaš zbog toga sam sad u nekakvoj dilemi i ne znam šta da radim.Znam da će se takve nekakve situacije pojaviti i to me sada grozno muči. I ne bi željela da se on osjeti odbačen i isključen zbog bebe. Pa sad ne znam što da radim.
Jeste vi imale takve slučajeve i kako rješiti to?