Ispravak, nije J. Oliver nego Francuska kuharica J. Harris.
tijesto:
250 g brašna
175 g maslaca
20 g smeđeg šećera
1 jaje
2 žlice vode
nadjev:
2 jaja
100 g smeđeg šećera
150 ml punomasnog vrhnja
korica i sok od 2 limuna
50 g maslaca
Zamijesiti tijesto, zamotati u foliju i staviti u frižider 40 minuta.
Kalup od 25 cm namazati maslacem, tijesto složiti u kalup i sve zajedno vratiti u hladnjak još 20 minuta.
Stavite jaja, šećer, vrhnje, limunov sok i koricu u zdjelu i mutite dok ne postane kremasto. Rastopite maslac, umiješajte u smjesu jaja i vrhnja i izlijte u ohlađeni kalup s tijestom.
Pećnicu zagrijati na 180, peći 15 minuta na 180 pa smanjiti na 160 i peći još cca 20 minuta, odnosno dok punjenje ne postane čvrsto.
Pustiti da odstoji jedan sat prije posluživanja.