Stranica 1 od 7 123 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 330

Tema: Merkur 2.dio

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

jel koja od vas rodila u merkuru uz pomoć epiduralne?

koliko su raspoloženi dati epiduralnu tamo?

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ja sam recimo trazila nakon jedno 6 sati trudova pod dripom, bila sam vec izbezumljena od bolova. pa mi nisu dali (prvo su kao govorili evo sad ce netko, bla bla, vrijeme prolazilo i rodila sam ipak bez, hvala bogu). mislim da se eventualno mozes dogovoriti ranije.

i da malo zatupim, onako cisto politicki, bolje je ne uzimati epiduralnu

ne zbog para nego zbog zdravlja

(moji su bolovi bilo skoro nepodnosljivi jer sam bila pod dripom i lezala vecinu vremena, sto je dokazani recept za katastrofu. ne treba bas biti tako, pogotovo ako je rodilja dovoljno informirana o porodu )

filip avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

evo ja dosla iz merkura....
    nista se nije promijenilo,ne otvaram se nista...
    pregledao me dr.Roki,kojem zbilja skidam kapu za bezbolan pregled,cak sam se uspjela i nasmijat..pitala sam i za smjene lijecnika i rekla je sestra da to sve ovisi....
    danas je trebala biti po starome Stasenko,a po novome Podgajski pa je bio Roki.....
    rekao je Roki da ja mogu jos tjedan dana...

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj filip prvotno napisa
    evo ja dosla iz merkura....
    nista se nije promijenilo,ne otvaram se nista...
    pregledao me dr.Roki,kojem zbilja skidam kapu za bezbolan pregled,cak sam se uspjela i nasmijat..pitala sam i za smjene lijecnika i rekla je sestra da to sve ovisi....
    danas je trebala biti po starome Stasenko,a po novome Podgajski pa je bio Roki.....
    rekao je Roki da ja mogu jos tjedan dana...
    ja ću na pregled vjerojatno iduću srijedu i nemam pojma na kojeg ginića ću naletjeti.... ideš ti sutra na pregled opet? ako budeš išla javi koji je ginić bio....

ajde baš mi je drago da si bila zadovoljna s Rokijem... ja samo molim Boga da ne prešišam termin pa ću svaki dan visit u merkuru,užas

u koliko sati si došla u trudničku? vidim da si brzo gotova.... :D

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Ja sutra idem u Merkur pa ti javim tko je radio u trudničkoj.

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Ninči prvotno napisa
    supačččččč :D ajde ako ti nije problem pitaj da li taj doktor radi svaku srijedu ili se nekako mjenjaju?

cure ako koja od vas ide idući tjedan isto na pregled možda se vidimo!

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj iva1602 prvotno napisa
    Citiraj Cathy_1 prvotno napisa
    Ja sam bila u petak na pregledu u Merkuru, pisalo je da radi doktorica Stasenko a pregledao me neki mladji doktor. Sada sam u 36 tjednu i prvi put sam tamo isla, prije sam preglede obavljala privatno.
    Sad me zanima, bila sam na ctg-u, izmjerili su mi tlak i bila sam na pregledu ali nisam bila na ultrazvuku niti ga je tko spominjao, pa kak sad to ide.. moram dolaziti svaki tjedan od sada pa ce me valjda poslati na ultrazvuk :?
    e to i mene zanima... ovo za uzv...

cathy koliko dugo si bila na tom ctg-u? znači i ja ću uskoro svaki tjedan u merkur...a joooj .

eto možda se vidimo u rodilištu
    Ja sam ti na ctg-u bila oko desetak minuta, mozda cak i manje, uglavnom brzo mi je proslo. Kad sam isla privatno onda mi je ctg trajao preko 15 minuta jer je mali stalno lupao po tim sondama (ili kak se to vec zove) pa smo stalno morali ponovo.

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ja idem opet u petak na pregled, isla bi i u cetvrtak ali ne sitgnem po uputnicu!

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ja idem opet u petak na pregled, isla bi i u cetvrtak ali ne sitgnem po uputnicu!
    a ja idem iduću srijedu....

ninči javi nam tko je radio danas i jesi li bila zadovoljna pregledom!! jjoj kak je mene strah tih pregleda u bolnici..... a tek poroda...samo čekam dan kad ću doći i kad će mi reći "ostajete" :shock:

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ako nemas uputnicu mozes platiti pregled 100 kuna.

iva, njihova je politika da hospitaliziraju sa 41+3 ako se nista ne dogada, a onda indukcija. no, to mozes to odbiti ako nije ono sto hoces i pojaviti se kada ti pocne porod.

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

uputnica se može donijeti naknadno, pa ti vrate novac

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

supačččččč :D ajde ako ti nije problem pitaj da li taj doktor radi svaku srijedu ili se nekako mjenjaju?
    Evo mene Bila u Merkuru i vidjela onaj popis tko radi....Srijedom u trudničkoj radi dr. Skalak (ili tako nekako ) Iskreno- niti sam ikad čula za njega, niti sam imala s njim nekog iskustva. Uglavnom- stariji je i kaže mi cura koja je bila kod njega danas na pregledu da "uopće nije bio grub i da je skroz ok" Inače, ta cura je ležala samnom u bolnici i baš mi je prije nego će na pregled pričala kako ju je na prošlom pregledu kod njenog doktora boljelo za poludit...tako da pretpostavljam onda da je ovaj dr. bio stvarno ok.
    A ja sam došla jutros, i kontam- idem na UZV i pregled kod svog Duića Ma kakva trudnička ambulanta! Kad dr. Duić skovao drugačiji plan ... I sestra mene prvo uvede u trudničku i obavi CTG, izmjeri tlak, izvaga me i sve ostalo što se u trudničkoj radi . Ja se izgubila jer nisam očekivala da će me odmah baš u trudničku (danas mi je 36+2) A zatim došao Duić, pregledao me, nabacio mi "Zatvorena kao barut!" i rekao da me još mora na UZV pogledati. I pogledao me

Uglavnom- ovaj moj mali ženski sumo borac je težak 3200 (a ja tek ušla u 9.) Moram priznati da sam se malo izgubila kad sam to čula. Glava joj je u zdjelici Uglavnom- sve u redu

I rekao mi dr. da sad moram svaki petak poslije podne kod njega u trudničku (jer on tada radi u trudničkoj), a ako pređem termin, onda moram svaki drugi dan.

A prije mene bila neka cura u trudničkoj i ostave je jer je spremna za porod...a ja se sva uspaničila Sad ću svaki petak strahovati da će me ostaviti

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

hvala na info ninči!!!

jedino kaj sad ne kužim jel bio onda danas taj dr.skalak ili duić u trudničkoj? a kojim danom radi duić? za njega sam čula same pohvale... tak da bih rađe kod njega nego kod tog skalaka....

ili si ti duićeva pacjentica baš pa si zato dobila njega?

joj mene je frka tih doktora i bolnicaaa

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Da, mene je Duić operirao pa sam ja njegova pacijentica...i bile su još 2 cure koje su isto išle kod njega. To valjda jer smo njegove pacijentice pa nas je srijedom primio u trudničku :/ Ali on radi petkom poslije podne u trudničkoj pa možeš tada kod njega ako ti odgovara. Meni je iskreno super i stvarno nemam nikakve zamjerke na njega.
    A srijedom je taj dr. Skalak (ako nisam izvrnula prezime ). Ne znam ga, ali eto kažu da nije loš

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

ma izgleda da ću ja ići u srijedu pa koga potrefim-potrefim.... ionako će me uvijek pregledavat netko drugi...

inače,na uputnici mi piše da obavim pregled u 37.tjednu....e sad neznam dal da idem kad napunim baš 37.tjedan ili mogu i par dana kasnije,kad budem recimo skoro u 38. ....

kristina_zg avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

meni je zadnje preglede i amnioskopiju radio dr. Skalak, i sasvim je o.k. Nemam nikakvog prigovora :D

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj kristina_zg prvotno napisa
    meni je zadnje preglede i amnioskopiju radio dr. Skalak, i sasvim je o.k. Nemam nikakvog prigovora :D
    :D

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

inače,na uputnici mi piše da obavim pregled u 37.tjednu....e sad neznam dal da idem kad napunim baš 37.tjedan ili mogu i par dana kasnije,kad budem recimo skoro u 38. ....
    Pa imaš 7 dana da odeš u 37. tjednu Ne moraš otići baš prvi dan...sasvim OK je i ako odeš zadnji dan. Ma nemaš se gdje žuriti

Citiraj kristina_zg prvotno napisa
    Pogodila sam ime, pogodila sam imeeeeee :D :D :D

kristina_zg avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Bravo Ninči :D

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

hehe ninči ti si meni za 10!!! a stasenko je onda četvrtkom ili petkom? ako se ne moram žuriti baš na pregled onda ću ići kad napunim 37.tjedan,taman onaj tjedan prije uskrsa.... pa valjda se neću porodit do tad

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Cure, da li ko ima iskustva s pregledima u TA bez uputnice...ja isla doktoru u DZ po uputnicu i rekla mi je da nema sanse da mi ju da prije 38 tjedna, ako hocu neka odem i platim... :D u utorak sam obavila pregled kod svog privatnog ginekologa otvorena skroz do glavice jedan prst, a tek sam u 34 tjednu...ona mi je preporučila da mirujem do slijedećeg petka i da se onda javim de Stasenko. Kaže da me neće odbiti. Prijateljica mi radi u Vinogradskoj i provjerila mi je da nije nikakav problem doci na pregled i navodno kosta 110 kn. Nadam se da je tako i u Merkuru...probat cu sutra dobiti socijalnog ginekologa reci cu joj drito u glavu jel mi hoce ili ne dati uputnicu, ak neda probat cu dobiti bolnicu i pitati za pregled bez uputnice.

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

cure, zakon ste!

Stasenko je petkom ujutro i utorkom (čini mi se da sam pročitala da je taj drugi dan kad radi utorak )

A ja se nadam da se neću poroditi do 40.-og tjedna Jer brat mi ima zaruke, pa Uskrs....što znači da me čekaju bar 2 putovanja u Slavoniju Zgražaju se ljudi kako se ne mogu smiriti ni ta 2-3 tjedna pred porod

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

cure, zakon ste!

Stasenko je petkom ujutro i utorkom (čini mi se da sam pročitala da je taj drugi dan kad radi utorak )

A ja se nadam da se neću poroditi do 40.-og tjedna Jer brat mi ima zaruke, pa Uskrs....što znači da me čekaju bar 2 putovanja u Slavoniju Zgražaju se ljudi kako se ne mogu smiriti ni ta 2-3 tjedna pred porod
    a kad ti je točno termin? meni je 04.04. i ja samo molim Boga da ne rodim za uskrs dok će svi papat šunkicu doma a ja u bolnici na dijeti.... prvo se hoću dobro najest e onda mogu rodit!

ninči kad opet ideš na pregled u merkur???

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj Gaby prvotno napisa
    Cure, da li ko ima iskustva s pregledima u TA bez uputnice...ja isla doktoru u DZ po uputnicu i rekla mi je da nema sanse da mi ju da prije 38 tjedna, ako hocu neka odem i platim... :D u utorak sam obavila pregled kod svog privatnog ginekologa otvorena skroz do glavice jedan prst, a tek sam u 34 tjednu...ona mi je preporučila da mirujem do slijedećeg petka i da se onda javim de Stasenko. Kaže da me neće odbiti. Prijateljica mi radi u Vinogradskoj i provjerila mi je da nije nikakav problem doci na pregled i navodno kosta 110 kn. Nadam se da je tako i u Merkuru...probat cu sutra dobiti socijalnog ginekologa reci cu joj drito u glavu jel mi hoce ili ne dati uputnicu, ak neda probat cu dobiti bolnicu i pitati za pregled bez uputnice.
    Gaby, za Merkur sam sigurna da možeš plaiti uzv i pregled (čini mi se da je svaki 100kn), ali za trudničku nisam sigurna Vjerojatno i to možeš platiti, ali treba pitati. Uglavnom, vjerujem da će ti dozvoliti da im uputnicu doneseš naknadno ako već ne možeš platiti.

cure, zakon ste!

a kad ti je točno termin? meni je 04.04. i ja samo molim Boga da ne rodim za uskrs dok će svi papat šunkicu doma a ja u bolnici na dijeti.... prvo se hoću dobro najest e onda mogu rodit!

ninči kad opet ideš na pregled u merkur???
    A meni je termin 1.4. Još ćemo biti cimerice

Nego, ja ne volim šunku, niti jaja, niti hren... tako da mi je po tom pitanju lako Ali volim da mi dupe vidi puta pa bih se sa promjenama planova najteže pomirila

A idem ponovno sljedeći petak poslije podne (onaj za 8 dana)...i onda svaki sljedeći petak poslijepodne bez iznimke Taman da vikende mogu zbrisati iz Zabrega

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

ninči termin za 01.april??? baš fora!!

pa kaj radi trudnička i popodne ili samo ujutro?

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Je, je fora Svima fora osim meni Još kad mi je neki dan muž ispričao kako je čuo priču da je ženi pukao vodenjak ujutro na 1.4. a muž joj samo zalupio vrata pred nosom i otišao na posao uz riječi: "ne padam ja na te prvoaprilske fore!".... Pa jadna žena morala zvati susjeda....ja kažem-sva sreća da je i susjed joj povjerovao

A trudnička radi većinom ujutro....ali eto, Duić petkom popodne drži trudničku (jer je petkom ujutro u ginekološkoj ambulanti).

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Je, je fora Svima fora osim meni Još kad mi je neki dan muž ispričao kako je čuo priču da je ženi pukao vodenjak ujutro na 1.4. a muž joj samo zalupio vrata pred nosom i otišao na posao uz riječi: "ne padam ja na te prvoaprilske fore!".... Pa jadna žena morala zvati susjeda....ja kažem-sva sreća da je i susjed joj povjerovao

A trudnička radi većinom ujutro....ali eto, Duić petkom popodne drži trudničku (jer je petkom ujutro u ginekološkoj ambulanti).
    mislim da bi i mm tak reagirao

hm..jedini dani kad mi je muž slobodan da me vozi u trudničku su srijeda ili četvrtak.... pa se nadam da ću potrefit nekog dobrog doktora! ionako mi na porodu može biti tko zna koji doktor.... tak je svejedno.

joj ja nebi išla rodit mene je strah

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Pa i moj bi tako reagirao kad se ustane tek ujutro Ali sam se ja već osigurala nakon što mi je ispričao tu priču i rekla da mu obećajem da se neću s time zafrkavati, tako da zna ako mu stvarno kažem da trebam ići roditi, onda nek me shvati ozbiljno Ja igram na sigurno

A ne brini Tko god da ti bude u trudničkoj, bit će ti svejedno...nije nitko od tih doktora što u trudničkoj rade loš

A šuti, i mene malo hvata panika Zato se i ne žurim

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Pa i moj bi tako reagirao kad se ustane tek ujutro Ali sam se ja već osigurala nakon što mi je ispričao tu priču i rekla da mu obećajem da se neću s time zafrkavati, tako da zna ako mu stvarno kažem da trebam ići roditi, onda nek me shvati ozbiljno Ja igram na sigurno

A ne brini Tko god da ti bude u trudničkoj, bit će ti svejedno...nije nitko od tih doktora što u trudničkoj rade loš

A šuti, i mene malo hvata panika Zato se i ne žurim

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

a k vragu poduplala sam tvoj post.... eto što strah radi

htjela sam napisat da bi baš bilo fora da smo cimerice, ja ću probat izdržat da ne rodim do 01.04. ... ma nadam se da ni neću prije termina

ninči jel vam to prva beba, koliko god imaš?

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Da barem možemo to nekako naštimati Jer uvjerila sam se- kako se osjećam u bolnici, ovisi o osoblju bolnice i o tome s kim si u sobi!

Da, to nam je prva beba (imam 24 godine) Ti?

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Da barem možemo to nekako naštimati Jer uvjerila sam se- kako se osjećam u bolnici, ovisi o osoblju bolnice i o tome s kim si u sobi!

Da, to nam je prva beba (imam 24 godine) Ti?
    i ja sam prije godinu dana ležala u zajčevoj,išla sam na kiretažu i osoblje je zbilja bilo ok... meni inače uvijek skoči tlak kad naletim na nekakvom neljubaznog doktora/sestru... zato se nadam da će tamo i sad svi bit ok...

i ja ti imam 24 god i čekam prvu bebu ( dečkića)

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

I ja sam prije 3 mjeseca ležala tamo i mogu samo potvrditi to da je osoblje bilo super Stvarno nisam imala nikakvih zamjerki.

ako budemo cimerice, možemo se odmah dogovoriti i da budemo prijatelji za kojih 20+ godina (znaš ono- ti imaš dečka, a ja curicu )

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

I ja sam prije 3 mjeseca ležala tamo i mogu samo potvrditi to da je osoblje bilo super Stvarno nisam imala nikakvih zamjerki.

ako budemo cimerice, možemo se odmah dogovoriti i da budemo prijatelji za kojih 20+ godina (znaš ono- ti imaš dečka, a ja curicu )
    :D može,dogovoreno!!! a kak će se zvati curka? mi ćemo imat Filipa.... nadam se da neće bit iznenađenja na porodu, gin nam je rekao da je 99%dečko a i imam sliku malog pimpača

jel ide muž s tobom na porod? a jesam se raspisala danas....

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Jaooooo, ne pitaj me kako će se zvati To svi pitaju, ali ne dobiju odgovor I kaže neki dan bratova zaručnica: "Ma vi nama samo lažete da ne znate kako će se zvati!" Eh, da bar lažemo
    Iskreno- ni na umu još nemamo kako će se zvati
    Ja kažem da ću reći sestrama neka je nekako nazovu jer ja stvarno ne znam

A muž-kako zasad stvari stoje- ne ide samnom na porod Ali ako ga ja pri ulasku u bolnicu uhvatim za majicu, da vidim tko će mi ga otrgnuti!
    Ide tvoj s tobom?

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Jaooooo, ne pitaj me kako će se zvati To svi pitaju, ali ne dobiju odgovor I kaže neki dan bratova zaručnica: "Ma vi nama samo lažete da ne znate kako će se zvati!" Eh, da bar lažemo
    Iskreno- ni na umu još nemamo kako će se zvati
    Ja kažem da ću reći sestrama neka je nekako nazovu jer ja stvarno ne znam

A muž-kako zasad stvari stoje- ne ide samnom na porod Ali ako ga ja pri ulasku u bolnicu uhvatim za majicu, da vidim tko će mi ga otrgnuti!
    Ide tvoj s tobom?
    aha moš si mislit... moj neće ni blizu rađaone... a neću ga ja ni prisiljavati,neću da doktori imaju više posla s njim nego sa mnom....

mada znam da bi mi bilo lakše da ide,al nekako ću valjda preživjet i sama!! :shock:

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Pa i mene je to najgore što znam da bi mi bilo puno lakše da je samnom

A moj prije trudnoće uvijek govorio da on mora biti na porodu, da želi, ....bla bla....i kad sam ostala trudna, pitam ja njega: "I jel ideš samnom na porod?"... a on problijedio i kaže:"Radije ne bih" I to je bilo to....ne pada mi na pamet da ga nagovaram na to jer ako hoće hoće, ako neće neće....a možda mu jednog dana bude žao zbog toga-e to će onda bit moj gušt

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Bok cure, a jeste mi se raspisalle. Ma kaj bi mi bio problem platiti. Radije platim neg se natezem ovak otvorena s mrzovoljnom doktoricom iz Doma zdravlja...tak i tak moram ponoviti testove senzibilizacije-za sto mi isto ne zeli dati uputnicu, pa sam juceer zvala Zavod u Petrovoj pretraga kosta 98 kn...iskreno ovovak otvorenoj i sepavoj mi se neda vucarat i moljakat...odem i platim...sam ste me zbunile malo, pa zar se ne zove trudnička ambulanta ono di sve trudnice dolaze na pregled kad su pred porodom...ja misla na taj pregled.

e sad o mom terminu; 14.04 je al ko zna bum li izdrzala do tad. mirujem-strogo, mama mi dolazi s klopom i podigne mi malu iz vrtica...a sad citam o sunkicama i slicno, tak je meni s malom bio termin 19.12. pa sam radila sve samo da ne prenesem i da za Bozic budem doma, a sad ne radim nista samo da za Uskrs ne zavrsim u rodilistu...he hee-

ja nosim dečka...zvati ce se Buno

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Bok cure, a jeste mi se raspisalle. Ma kaj bi mi bio problem platiti. Radije platim neg se natezem ovak otvorena s mrzovoljnom doktoricom iz Doma zdravlja...tak i tak moram ponoviti testove senzibilizacije-za sto mi isto ne zeli dati uputnicu, pa sam juceer zvala Zavod u Petrovoj pretraga kosta 98 kn...iskreno ovovak otvorenoj i sepavoj mi se neda vucarat i moljakat...odem i platim...sam ste me zbunile malo, pa zar se ne zove trudnička ambulanta ono di sve trudnice dolaze na pregled kad su pred porodom...ja misla na taj pregled.

e sad o mom terminu; 14.04 je al ko zna bum li izdrzala do tad. mirujem-strogo, mama mi dolazi s klopom i podigne mi malu iz vrtica...a sad citam o sunkicama i slicno, tak je meni s malom bio termin 19.12. pa sam radila sve samo da ne prenesem i da za Bozic budem doma, a sad ne radim nista samo da za Uskrs ne zavrsim u rodilistu...he hee-

ja nosim dečka...zvati ce se Buno
    ne mogu vjerovat da ti u domu zdravlja ne žele dati uputnice!! pa nećeš valjda svaki put plaćati pregled u trudničkoj 100kn?? bezveze....ah ti doktori...

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

A kaj da ti velim cim cu se moci kretati promjeniti cu doktora..po njoj nemam kaj ici u bolnicu prije 38 tjedna. Gle nazvat cu je i telefonom pitati jel mi hoce dati uputnicu, s obzirom da sam tak jako otvorena i da moram ranije na pregled, ak nece ne mora. A platiti cu. Tako i tako ne rade uzv svaki put - prezivjet cu. samo da ja izdržim do 37 tjedna a onda mogu roditi mislim muza povest na porod. zavrsili smo onaj tecaj u DZ, pa se nadam da nece komplicirati. kupila sam i ono odjelce...gore je dugi ogrtač...jel to ok ili netko zna dal moraju i hlace biti, mislim da sam negde vidla da treba-vise u nista nisam ziher

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno klima

trebam roditi početkom 7.mj,pa me zanima jel imaju u Merkuru klimu nekakvu...hvala :D

dijanaa avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Bok cure,

Zamolila me majka (na ovom forumu pod imenom Filip) mojeg novorođenog kumceta da vam javim da je rodila. Julija se rodila 06.03. u 1h i 10 min. duga 52cm i teska 3430. Jos jednom cestitke cijeloj obitelji. :D

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

iiiii, filip cestitam :D !! bas mi je drago! dijanaa, aj otvori topic na pdf Cestitamo.

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

. kupila sam i ono odjelce...gore je dugi ogrtač...jel to ok ili netko zna dal moraju i hlace biti, mislim da sam negde vidla da treba-vise u nista nisam ziher
    Treba biti kombinezon, a ne samo kuta.
    Tako su meni objasnili i nisu pustili MM dok to nije kupio i to u apoteci od bolnice Vuk Vrhovac.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Super, hvala ti Bambi - poslati cu muza.

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj dijanaa prvotno napisa
    Bok cure,

Zamolila me majka (na ovom forumu pod imenom Filip) mojeg novorođenog kumceta da vam javim da je rodila. Julija se rodila 06.03. u 1h i 10 min. duga 52cm i teska 3430. Jos jednom cestitke cijeloj obitelji. :D
    baš sam se pitala jel rodila!!!! draga čestitamo ti od srca!! i čim prije nam javi iskustvo s merkura!!

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

evo otvorila ja cestitarenje za filip

http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewto...185&highlight=

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

:D :D :D čestitke!!!!!!!!!!!!!!

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Evo ja bila u petak i dosla u ruke de Stasentko, zena mi se cini super, meni je termin 27.3. nekako sam se psihički pripremila bas na taj dan, iako naravno to nis ne znaci

MM bi htio biti na porodu, bilo bi super ako bi mi netko rekao kak to ide tam u Merkuru.

E da, i zadnji put sam raidla uzv, jel moram ici i sljedeci put? Zaboravila sam je pitati

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Evo ja bila u petak i dosla u ruke de Stasentko, zena mi se cini super, meni je termin 27.3. nekako sam se psihički pripremila bas na taj dan, iako naravno to nis ne znaci

MM bi htio biti na porodu, bilo bi super ako bi mi netko rekao kak to ide tam u Merkuru.

E da, i zadnji put sam raidla uzv, jel moram ici i sljedeci put? Zaboravila sam je pitati
    A jel ti ona radila uzv taj isti dan ili si morala dolazit neki drugi?

za prisustvo muža na porodu mislim da morate imati potvrdu da ste bili na tečaju!

Stranica 1 od 7 123 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •