-
Merkur-apartmani Sunce osiguranja
Cure , da li neka od vas zna kako doći do jednokrevetnog apartmana u rodilištu Merkur preko Sunce osiguranja. Imam njihovo dopunsko privatno osiguranje a čula sam da oni imaju apartmane u bolnici Merkur. Molila bih ako ih je netko koristio da mi napiše koja je procedura da ih se traži. Navodno jedino ako si sam u sobu možeš primati posjete u sobi, inače ideš van na hodnik. Ako to već imam plaćeno zašto ne bih iskoristila. Hvala.
-
-
Osoblje foruma
potpisujem ms.ivy
Da mi nije bilo cimerica koje su mi cijelu noć masirale cice,(užas, a više im ni ime ne znam), crkla bih od bolova.
Pa su me tješile kad me uhvatio baby blues, pa sam ja njima pomagala pri dojenju...
Naravno, ovisi kakva si osoba, ali nije loše biti u društvu...
-
Slažem se da je ljepše biti u društvu, ali meni je ovo drugi porod koji će najvjerojatnije opet biti carski. Poučena iskustvom s prethodnog poroda znam da ću prva dva dana biti jedva pokretna. Naravno niti jedna sestra mi nije niti onda a vjerojatno niti sada neće pomagati svaki dan da se dovućem do kupaone i operem. Sve sam morala sama. To su mi bile muke neopisive. Cimerice mi nisu mogle biti od pomoći jer su bile u istoj situaciji kao i ja. Svaka je vodila svoju muku. Znam da ako imaš apartman može ti doći muž ili netko tvoj u sobu, pomoći ti oko svega skupa. To mi je jedini argument zašto bi tražila apartman. Da trebam roditi normalno ne bi se sa time uopće opterećivala.
Stoga molim ako ima netko tko ih je koristio da mi napiše par informacija.
-
Potpisujem ms.ivy i apricot što se tiče društva u sobi, ali ako baš želiš biti sama u apartmanu, mogu ti reći par informacija jer sam i ja korisnik sunca već par godina i kada sam rađala prvi puta interesirala me ta mogućnost, a imam tu policu c koja obuhvaća apartman.
Međutim tada su mi rekli da apartman nije predviđen za trudnice, odnosno polica ne obuhvaća mogućnost korištenja apartmana za rodilje već samo za bolesnike a trudnoća nije bolest, a također kako se ne može predvidjeti dan poroda a apartman je samo jedan i unaprijed se planira tko ide u njega i tko će ga koristiti i to je dodatni problem jer će možda biti zauzet kada bih ja išla roditi. Također su mi rekli da ako ja baš hoću apartman mogu ga dobiti, ali naravno samo ako će biti slobodan.
Također je problem što apartman naravno nije na odjelu rodilja već negdje drugdje pa je to isto dodatni problem a i mislim, ne mogu se točno sjetiti, da su mi rekli da onda ne bih mogla biti sa bebom u rooming inu.
Tako je bilo kada sam se ja raspitivala o toj mogućnosti. Ne znam da li se nešto promjenilo, pa bi bilo najbolje da ih nazoveš i pitaš.
Sretno
-
Danas sam nazvala Sunce pa sam ih direktno pitala. Isto su mi rekla da u pravilu ne pokrivaju trudnoće, ali da imaju apartman na ginekologiji koji mogu koristi ako baš hoću i ako bude slobodan, ali da to baš ne vole sestre koje rade s bebama jer onda moraju tvoje dijete nositi posebno nositi negdje na drugu stranu. Ali kaže ima bolnica svoja dva apartmana baš u rodilištu koji se istina plaćaju, navodno 600 kn po danu (molim neka mi netko potvrdi da li je to ta cijena ili neka druga).
Na kraju razgovora žena mi kaže: "Samo im vi recite da imate naše osiguranje, pa možda budete imali kakvu protekciju". Samo mi nije rekla kakvu protekciju, jer očito ta njihova polica ne pokriva ništa u svezi trudnoće. Baš su slatki.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma