Stranica 21 od 21 PrviPrvi ... 11192021
Pokazuje rezultate 1,001 do 1,012 od 1012

Tema: Dubrovačko rodilište (III dio)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Smajlich avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Nitko?

Newmommy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Ne brini, ima osoblja, koliko sam čula od jedne prijateljice ima dosta mladih primalja a ima i liječnika, ne baš naših ali ima ih.

Smajlich avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj Newmommy prvotno napisa Vidi poruku
    Ne brini, ima osoblja, koliko sam čula od jedne prijateljice ima dosta mladih primalja a ima i liječnika, ne baš naših ali ima ih.
    Sasvim mi je svejedno odakle su, bitno da ih ima.

Datum pristupanja
    Jul 2019

Početno

nemam osobnog iskustva ali poznanica je nedavno rodila u dubrovackom rodilistu, koliko sam shvatila vodila je trudnocu privatno kod lijecnika koji povremeno dolazi i raditi u bolnicu jer nedostaje lijecnika

Smajlich avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj Bojana_ prvotno napisa Vidi poruku
    nemam osobnog iskustva ali poznanica je nedavno rodila u dubrovackom rodilistu, koliko sam shvatila vodila je trudnocu privatno kod lijecnika koji povremeno dolazi i raditi u bolnicu jer nedostaje lijecnika
    Nedostaje ih, da...ali nemam puno izbora.

Newmommy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Privatno kod liječnika koji povremeno dolazi??? Da čula sam da neki liječnici koji povremeno dolaze iz Rijeke doslovno traže novac za ono za što su i preplačeni. Kumina prijateljica je imala jako loših iskustava s tom dvojicom koji su je oblijetali i doslovno tražili da ih muž dođe "posjetiti" i ispričali mu priču o spašavanju života iako je porod bio skroz ok bez komplikacija i doslovno ništa nisu napravili. Inaće naših liječnika nema dovoljno ali liječnika uvijek ima u bolnici i u ambulanti. Na zadnjem pregledu čak ih je troje bilo u ambulanti i čekali su red kad će koji uskočiti.

Stranica 21 od 21 PrviPrvi ... 11192021

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •