kompjuter mi je jako spor pa ne stignem pogledati ima li već negdje ova tema..naime rodila sam prije 10 mjeseci prekrasnog dečkića, jako je dobar i sve stignem kraj njega...ali imam ljude oko sebe koji bi ga stalno htjeli nositi, igrati se s njim tako da on nikada nema vremena igrati se sam tj. bolje reći ne zna. to se naravno događa onda kada nismo u stanu nego kod nekoga ili nam netko dođe...ja to ne mogu podnijeti jer sam trudna 6,5mj a njega sam rodila na carski rez pa ću vjerovatno i ovo dijete tako roditi jer je već sada dosta veliko. ne želim se dovesti u situaciju da moram oboje nositi ili da se ne možemo normalno šetati nego će on non-stop pružati ruke da ga nosim. mislim da ću se posvađati sa svima zbog toga jer sam konstantno nervozna zbog toga a što je najgore u tu grupu ljudi spadaju moja svekrva, šogor, roditelji...kako se postaviti i reći im da tako više ne ide??? već sam pokušala normalno razgovarati sa njima ali su se ljutili i govorili da moje priče nemaju smisla jer ga oni neće razmaziti pošto je jako dobar i neće se naviknuti na ruke što nije točno jer ja već sada vidim posljedice pošto neće dugo biti u igraonici, uvijek netko mora biti tu, neće se sam igrati...luda sam od toga i mislim da ću sve oko sebe rastjerati i neću im dopustiti da nam dolaze ako tako nastave.heeeeeeeeeeeelp!!!!????