a gdi radiš? imaš Medvešćak , Glavni kolodvor ( to ti je usput a i s klincem možeš u šetnju do tamo)........ma u svakoj knjižnici imaš dječji dio
Posljednje uređivanje od jelena.O : 16.10.2018. at 12:03
Dobili smo od jedne forumašice 4 knjige o Findusu i Pettsonu.Sviđaju se i malom i meni. Preporučam. I slike su dobre, i priče.
U knjižnicu se još nismo učlanili![]()
Posljednje uređivanje od Jelena : 25.01.2019. at 14:10
je, meni su odlične, jako su duhovite i nestereotipne
favoriti su mi
Kad je Findus bio mali i izgubio se
Pettson ima loš dan
i ona kad se svađaju sa kokošima (pokušavaju saditi nešto u vrtu, pa tisuću komplikacija)
moja je za Božić dobila Moraš donijeti šešir
isto urnebesna, iako mi se čini da dijete nije njome oduševljeno kao ja
Postoji i prije te Putovanje tete Hilde, ali tu nemamo. Može samo povratak i bez odlaska, ne znam kakva je prva![]()
E i Hildin povratak u kokošinjac. Granično za trogodišnjake, možda bolje za 4 godišnjake, osim što je pisano tiskanim slovima pa mogu malo i sami čitat, ako imaju sklonosti.
a je li,nisam znala da se teta HIlda vratila, mi imamo putovanje, i ono neizvjesno završi, ni ne znaš je li živa više
ali meni je isto super
Ima, samo ne znam zašto mog kao zanima, a uopće me ne sluša dok čitam. Tako da sam mu trenutno stavila veto na tu slikovnicu jer me ne sluša. Ne privuče ga dovoljno priča, dok Findusa za kojeg bih ja rekla da je zahtjevniji, njega sluša pažljivo, i to cijelu. S hrpom pitanja o slikama i tekstu.
Posljednje uređivanje od Jelena : 25.01.2019. at 15:00
Moj je poseban tip... Ne želi da mu čitam, nego da mu pričam priče. On mi nabroji likove i onda ih ja moram ukomponirati u smislenu priču. Tako 100 puta na dan i već sam iscrpila svu maštu. Rijetko baš čitamo, najčešće ujutro.