Pokazuje rezultate 1 do 30 od 30

Tema: "Pametne" igračke- kada i gdje kupiti?

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno "Pametne" igračke- kada i gdje kupiti?

one o kojima pricate na forumu. od unicefa, didaktičke. koje razvijaju inteligenciju i kreativnost. kakve su to igračke opće? i gdje se mogu kupiti? i od koje dobi su u funkciji?
    ja u gradu vidim sam normalne igračke.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

mom Marku u dobi tvoje Ume su najpametnije igračke bili lonci i poklopci i cjedilo....

sa 6 ili 7 mjeseci je puzao po cijelom stanu i haračio po donjim ladicama i izvlačio sadržaj

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Čuvaj novce dok možeš

Ove unicef igračke sam vidjela u mercatoru, ali nisam dosad kupovala pa ti nemam ništa za reći o tome.

A koliko je stara beba?

Imaš raznih didaktičkih igračaka, tipa one posude koje se umeću jedna u drugu, oni prstenovi, kutija s rupama raznih oblika...

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

5 mj ce sutra navršit

Mony avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Pa idi po ducanima i sve sto ti se ucini da moze razvijati logiku, motoriku... a da je sareno, kupi

L. je super bila igracka u koju se ubacuju tijela raznih oblika (kugla, trokut, kocka) u za to predvidjene otvore.

I one slikovnice iz Algoritma koje sviraju.

I jos je najzanimljivije bilo nase kreveljene

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj mama_mia22 prvotno napisa
    5 mj ce sutra navršit
    Onda je još premala za igračke tipa ubacivanje oblika - to počnu kužiti tek iza 1. rođendana.
    Ima, doduše, i za tako male tih, tzv. "pametnih" igračaka (recimo, od uzrasta 6 mjeseci naviše), ali po meni su im cijene previsoke za (pre)kratko razdoblje korištenja.

Andreju su u 1. godini najbolja i najkorištenija igračka bile čašice koje se slažu jedna na drugu ili jedna u drugu - dobio na dar onaj komplet od 7 čašica iz Ikee, i s njima se i dan-danas igra (u kadi). Pomoću tih čašica je propuzao, pa je rušio tornjeve koje smo mi gradili, pa je sam slagao tornjeve... eto, ako nađeš igračku takve vrste, to ti svakako preporučujem!
    (slične takve čašice viđala sam, npr., u Nami)

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa
    Andreju su u 1. godini najbolja i najkorištenija igračka bile čašice koje se slažu jedna na drugu ili jedna u drugu - dobio na dar onaj komplet od 7 čašica iz Ikee, i s njima se i dan-danas igra (u kadi). Pomoću tih čašica je propuzao, pa je rušio tornjeve koje smo mi gradili, pa je sam slagao tornjeve... eto, ako nađeš igračku takve vrste, to ti svakako preporučujem!
    Znam ja neke 4-ogodišnjake koji se još uvijek s tim igraju
    Isplativa igračka, definitivno.

gitulja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

da, te čašice su se i nama pokazele kao jedna od isplativijih igračaka. ali za tako malene stvarno nemam pojma što bi ti preporučila, samo da je šareno. ionako na onu dob koja je navedena možeš slobodno dodati bar 6 mjeseci da znaš kad će djetetu igračka postati zanimljiva. bar kod većine igračaka.

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Prvi na top listi M.(7 mj.) igračaka je ručni sat kojeg nosi naš fizioterapeut. raspameti se trenutno, radi sve što FT od nje traži, a što meni ne bi ni pod razno. toliko o edukativnim igračkama.
    S A. je i danas ista situacija, što je igračka više edukativna to je njoj manje zanimljiva.

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

ne znam jel spada u neke pametne igrace, ali definitivno jeste najneobicnija igracka koju sam vidjela. Naime, danas Sami za rodjendan dobio Doctor Drill Fill
    http://www.comparestoreprices.co.uk/...l-and-fill.jpg

od plastelina se uzima otisak od ovog kreze . Imaju svi zubarski aparatici Stvarno je igracka za riknut od smijeha

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Anci prvotno napisa
    i 5-ogodišnjakinje
    obavezni artikl za kadu

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa
    Citiraj Anci prvotno napisa
    i 5-ogodišnjakinje
    obavezni artikl za kadu
    Naše su podijeljene: dio je u kadi, a dio u pješčaniku.

Mamma mia, unicefovih igračaka imaš u Profilu. (Ali još ti ne trebaju.)

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

e da, za vas koji imate malo starije kikiće:
    meni je moja mati kad sam bila klinka uvijek kupovala puzzle. i obožavala sam ih. puzle razvijaju vizualnu inteligenciju. i dan danas mi je to najbolja inteligencija koju imam. tenx to my mam.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Interes za puzzle kod A. se pojavio s nešto manje od 2 godine, s 2 i pol godine slagao ih je kao lud (naravno, one primjerene uzrastu!), a sad ih gotovo više i ne pogleda.
    Tu i tamo ih se sjeti, posloži sve što ima, i onda ih opet ne gleda dulje vrijeme.
    Što se tiče uvoda u puzzle, nama su se jako dobrima pokazale razne drvene umetaljke (ima ih u skoro svakom dućanu, Škrinjici, Nami, čak i TL-u) i knjižica "Baby Einstein - Puzzle book". Ali sve to je došlo na red poslije 1. rođendana (15,16 mjeseci, ranije sigurno ne).

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Da, i L ima par tih drvenih ploča.
    Sad kad se njena seka s tim igra, opet su aktivne.

Ali, kao što kaže tanja b, negdje nakon 15 mjeseci je to kužila.
    I jedna i druga.

Ali, u svakom slučaju, super stvar.

Sad L (4 g) stalno viče: Ja to znam složiti, ja znam!!!

morena24 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

moj R. sad ima 5 i pol mjeseci i najvise se igra na baby gymu , imamo kick and play. obozava to. bitno mu je samo da zvecka ili suska, sve to gura u usta naravno. dira sve, od jastuka stollnjaka salica, sveee sareno!
    i zveckice razno razne, koje su po mogucnosti dovoljno mekane da ih moze grickati

i obozava se gledati u ogledalo.

pokazuj mu razne oblike i materijale koji razlicito zvuce. pokazuj mu drvece, cvijece, travu...ja mu dajem da sve opipa, samo pazim sta stavlja u usta..

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj morena24 prvotno napisa
    moj R. sad ima 5 i pol mjeseci i najvise se igra na baby gymu , imamo kick and play. obozava to. bitno mu je samo da zvecka ili suska, sve to gura u usta naravno. dira sve, od jastuka stollnjaka salica, sveee sareno!
    i zveckice razno razne, koje su po mogucnosti dovoljno mekane da ih moze grickati

i obozava se gledati u ogledalo.

pokazuj mu razne oblike i materijale koji razlicito zvuce. pokazuj mu drvece, cvijece, travu...ja mu dajem da sve opipa, samo pazim sta stavlja u usta..
    to i radim. sve joj dajem i sve šta nije igračka joj je totalno zanimljivo.

a kaj je to baby gim? a kcik & play? di se to kupiti može??

:?

morena24 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

http://www.tinylove.com/toy.aspx?toyId=46

ovo je taj kick&play. inace baby gymova imas 100 vrsta, od tiny lovea su nesto skuplji jer imaju puno funkcija. npr. ovaj nas svira mozarta ili kad ga baba lupi nogama ili rukama zasvjetli i isto svira neke zvukove. ima ogledalo, razno-razne suskalice i zveckalice.
    R. se jako voli igrati na njemu i ja sam odusevljena i mislim da je to bila isplativa investicija

mi smo ovaj kupili tu na burzi ali inace se takvi prodaju u baby media shopu. a imas i obicnijih varijanti...

morena24 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

htjedoh reci kad ga beba lupi, a ne baba

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ovdje mozete kupiti UNICEF igracke online

http://minishop.t-com.hr/unicef/Categories.asp?cid=4

Meni su stigle za par dana.

a ovdje je njihov katalog

http://unicef.interactive1.hr/upload...proljece08.pdf

Mi smo narucili 3 igracke (za stariju curu) - drveni vlakic, memory i puzzle - stvarno smo jako zadovoljni zadovoljni kvalitetom ....

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

taj kik i play imamo i ona zgrabi ovo gore pa se sve prevrne i padne na nju. a di si kupila to šta mocarta svira (baby gim=? super zvuči

morena24 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

onaj link sto sam ti poslala je taj kick and play, on ima mozarta i sve to i nema sanse da se prekrene

prodaju se u baby media shopu, evo link:

http://www.media-commerce.com.hr/ind...p?id=17&id1=33

tu su ti cijene i ostali modeli. svi su super i svi sviraju

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

tenx

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

evo podižem ovu staru temu koju sam pronašla tako da ne moram otvarat novu
    meni se sviđa ova igračka za bebu od 5-6 mj
    link:
    http://www.fisher-price.com/fp.aspx?...duct&pid=49493
    a može bit i za starije dijete, stavi se na pod i može svirat
    nažalost, fisher price ne dostavlja u HR, ni amazon (dostavlja, ali ne taj artikl, probala sam) pa me zanima da li netko na zna od kuda naručit ili gdje kupit te fisher price igračke koje ne uvozi hr. zastupnik?
    ili jednostavno zante li gdje ima za kupit slična igračka, ne mora bit fisher price?

Fae avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

jesi probala nać preko ebaya?

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

to se nisam sjetila, jel oni šalju u HR sve ili ovisi o artiklu?

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

čitala sam o nekoj igrački što puše van loptice, kako to izgleda i gdje je ima za kupit? i za koju dob je?

kajsa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj tina55 prvotno napisa Vidi poruku
    čitala sam o nekoj igrački što puše van loptice, kako to izgleda i gdje je ima za kupit? i za koju dob je?
    http://www.hasbro.com/playskool/en_U...228&src=endeca

igračka mene nije dojmila ali se djeci jako sviđa. naročito kad je više male djece, onda je to jrdna od rijetkih igračaka gdje se svi zajedno igraju. ja bih rekla da je za uzrast 1-5 god
    Posljednje uređivanje od kajsa : 07.03.2010. at 13:13

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Meni nije loš ni onaj slonić iz turbolimača koji puše vani leptiriće. Moj se isto znao zaigrat s tim, a ako bi bilo još djece bilo im je turbo zabavno.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •