Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Farbanje kose???

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno Farbanje kose???

Drage dame,ja sam u 5-tom mjesecu trudnoće i interesuje me da li je štetno farbati kosu?Znam da se ne preporučuje u prvim mjesecima ali me zanima da li to važi tokom čitave trudnoće.Moja kosa je užasna,pramenovi koje sam imala su izrasli i sad to izgleda grozno.Htjela bih ponovo izvući pramenove ili eventualno ofarbati kosu jer imam 2 svadbe a ovako stvarno ne mogu ići.

Unaprijed hvala na svim odgovorima!

sis avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Bilo je već ovakvih tema. Uglavnom, najnepovoljnije vrijeme za boajanje kose je prvo tromjesečje, a pramenovi su manje štetni od bojanja.
    Najvažnije je ne udisati pare previše, tj. izbjeći gužvu u frizerskom salonu.

limunada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Pramenovi su manje štetni nego farba - manji je kontakt preparata s kožom, pa se manje štetnih tvari apsorbira u organizam.
    Možda možeš probati neke boje na biljnoj bazi. Čini mi se da sam čula da ima tako nešto kupiti u bio&bio.
    Malo proroštaj po forumu, već se o tome pisalo.

Bipsić avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

najnormalnije sam se farbala i u prvoj i sad u ovoj trudnoći...

Citiraj sis prvotno napisa
    Najvažnije je ne udisati pare previše, tj. izbjeći gužvu u frizerskom salonu.
    moja mama je bila frizerka i u svakoj trudnoći (a ima nas 3 sestre) je radila do kraja... i moja prijateljica je frizerka i isto je radila do kraja... i farbale i sve drugo pa su oba dvije rodile zdravu djecu i sve je ok...

Nataša,Sarajevo avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Što se tiče farbanja kose u trudnoći, nikad nisam čula za štetne posljedice, ali zato farbanje ubrzo nakon poroda zna izazvati strahovito opadanje kose.
    Savjet moje frizerke je bio - bar tri mjeseca nakon poroda ne farbati kosu, što znači da i bojenje spada u pripreme za porod

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

I ja sam se najnormalnije farbala svaki mjesec. Koristila sam L'Orealove preljeve bez amonijaka - MM me doma farbao... 8)

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

ja se farbah 2 put; 1 u prvom tomj, drugi put u drugom. i niš nije bilo. ali zato sad dok dojim, bogme neću (iako imam kosu trobojnicu)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •