Nedavno mi je MM stavio bubicu u uho i uspio poljuljati uvjerenja. Ppokušavala sam se po internetu uputiti u stvar, ali je tema malo preširoka za moj kronični nedostatak slobodnog vremena. Pa rekoh, možda mi ovdje netko može pojasniti. Koliko je proces i tehnologija recikliranja, konkretno starog papira, zapravo ekološka? Kakva se sva kemija pritom koristi, na koji način se postiže, evo zdravo seljački, da u WC papiru od recikliranog novinskog papira, nema olova i sveg ostalog korištenog u procesu?

Odgovori s citatom
) da sam preemotivna u raspravama pa si mogu zamisliti da u napisanom obliku to loše izgleda. ljudi čudno doživljavaju tuđa zanimanja. sjećam se kad je naš kućni prijatelj, akademski slikar, kukao kako od slikara svi očekuju da poklanja slike, a od krojača nitko ne očekuje da poklanja odijela. i to je živa istina. tako i meni smeta što mediji i narod u eko-priči drži do riječi svakakvog šarlatana, a struka se stavlja u drugi plan. jeftini populizam je kod nas svakodnevica, novinari prepisuju tekstove iz stranih medija bez razumijevanja i onda ih krivo tumače, a čitava "splitska riva" vjeruje u to što su "znanstvenici s poznatog sveučilišta u americi otkrili".
i malenog čupavca