Pokazuje rezultate 1 do 50 od 55

Tema: Carski rez i komplikacije

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Aug 2020

Početno

Nakon vaginalnog poroda imam teska ostecenja misica zdjelicnog dna, prolapsa mjehurw i rektuma i dvije rekonsteuktivne operacije u njemackoj, procijenjena sam kao invalid 60%. Tesko se krecem, mama mi odgaja dijete a muz se izvikivao na mene da sam "lijena", pa sam ga ostavila. Vaginalni - ko voli nek izvoli.

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Citiraj senainter prvotno napisa Vidi poruku
    Nakon vaginalnog poroda imam teska ostecenja misica zdjelicnog dna, prolapsa mjehurw i rektuma i dvije rekonsteuktivne operacije u njemackoj, procijenjena sam kao invalid 60%. Tesko se krecem, mama mi odgaja dijete a muz se izvikivao na mene da sam "lijena", pa sam ga ostavila. Vaginalni - ko voli nek izvoli.
    Žao mi je da je tako ispalo. Predpostavljam da se nešto dosta zakompliciralo u toku poroda ili da je bebica bila velika. A kod poroda u bolnici - porodilištu se nažalost često dogadjaju takve stvari. Nadam se da ćeš naći neko rešenje i da će sa vežbama ići polako na bolje

Ali nikako nisam za to da se sa lošim pričama plaše buduće majke, jer je svako iskustvo različito i na porod se treba dobro pripremiti i roditi tamo gde imaš potpuno poverenje u osoblje.
    Za nekog je to porod na domu ili u kući za porode, za drugog je to bolnica, svako zna svoje i nema ništa loše u tome da imamo različite poglede

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •