-
zubici - DVOJKE
Ad ima 19 mjeseci, a sa nepunih 9 dobio je prve zubice. do sad su mu izasle i cetvorke (gore i dole) ali, sto me brine, PRESKOCIO je dvojke dole. za sad se uopce ne naziru. ima li tko sa slicnim iskustvom? pedijatrica je rekla da nema mjesta panici, ali ipak....
-
Re: zubici - DVOJKE
Naše iskustvo, prvi zubić sa 13 mjeseci, onda za redom sve jedinice u roku dva mjeseca, pa par mjeseci ništa, pa odjednom sve četiri četvorke, i tek negdje oko 20-og mjeseca dvojke, jedna po jedna, sada ima 23 i pol i sve četiri dvojke - svukupno 12 zubića
.
Čekamo ostale .....
Pozdrav
-
Paula je prvi zub dobila s 11 mj., donju desnu jedinicu, onda gornju desnu, pa gornju lijevu. Sad ima 13 mj. i 2 zuba gore i 1 dole, i nikak da joj izbije taj drugi donji zubić, i ja se već lagano brinem. Druge bebe u toj dobi imaju već 10-ak zubića
-
ovo prvo troje je imalo nekakve uobicajene rute izbijanja zubica (jedinice, dvojke, cetvorke pa trojke)
ami su prvo nikle jedinice. pa gornje dvojke nakon puuuuuno mjeseci. pa opet par mjeseci tisina. pa cetvorke sve cetiri i onda nakon jedno mjesec-dva - donje dvojke... sad ima 12 zuba i skoro 16 mjeseci
-
moj nećak nije imao mliječne dvojke, a ni sada trajne dvojke. mama mu ima rudimentarne dvojke - nekakve šiljke umjesto zuba. smiješni su
-
Iva je prvi zubić dobila sa 10,5 mjeseci. Sad i ma 21 mjesec i ima jedinice, dvojke, četvorke i trojke ( zadnja trojka prije par dana nikla :D )
-
malecki 13mj. jučer mu izašla zadnja četrvorka, ALI preskočio je jednu trojku. Sve ukupno znači 15 zubića.
Mislim da svi imaju nekavih problemčića sa preskakanjem rasta zubića i to je, ja mislim sve normalno.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma