BOZZ prvotno napisa
Hvala ti ljiljana, i ja mislim da se malo previše ide na KC drvljem i kamenjem(pogotovo kad vidim onu aktivisticu neznam kako se zove ,ali uglavnom koja zastupa gay populaciju,uvijek je tako puna mržnje jer crkva ne odobrava opno što si je ona zamislila u glavi)jer crkva ima čvrst stav oko toga i ima pravo na njega kao i dotična gospodična.Da se razumijemo nemam nikakav stav mržnje ,nedao dragi Bog.On sve ljude voli svi smo jednaki pred njegovim licem.I nisam se našla u riječima ženskice koja je sudjelovala u emisiji "Latinica(neznam dali ste gledale)kad je rekla da smatra licemjernim kada neko se odluči na MPO i ide dalje u ustanovu(Crkvu) koja ne odobrava isto,a ja opet mislim ovako,odriče li se čovijek svoje obitelji,muža,voljene osobe ako ona ne misli isto kao ja i ne slažemo se u nekim stavovima ili djelima.Stvarno sam slijedila svoju vijeru osječajuči blagoslov,ali sam si i postavila granice koje su čovijeku jako važne,a to je da ne idem na neiscrpne torture i bezglavo ići iz postupka u postupak tako da mi to postane život i ljuštura u koju ču se zatvoriti.Jer vijerujte mi čuvijek kada uđe u tu kolotečinu postane bezosječan,mrzovoljan,grize na sve i očajan ,ali smatram da je to normalno za nas ljude kada nemožemo dobiti nešto za što zagrizemo a pogotovo npr. dijete za koje smatramo da ima "pravo" svatko imati,nešto što je prirodno .Jednostavno sam shvatila da se moram izdiči iz te "ljutske volje" i prepustiti se Božijoj volji koja je pravi put do cilja pa makar bio onakav koji meni neće odgovarati.