Stranica 5 od 10 PrviPrvi ... 34567 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 201 do 250 od 492

Tema: Splitsko rodilište

Nina2007 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

moja sister je bila od NG smještena tamo do evo jučer.
    Stavili su ju s 37tj (blizanačka trudnoća) i budući da porod sam nije krenuo ni u 40.om tjednu, 14.-og su ju odlučili "pogurati" pa su joj dali 2x gel pa drip, pa probijali vodenjak, na kraju i rezali of kors...sve gdje se moglo medicinski intervenirati - su isforsirali. Srećom sve je dobro završilo ali ipak mislim da nije sve to bilo potrebno...no dobro.

A glede boravka tamo, veli da je sve lijepo čisto uredno ali da osoblja gadno manjka, i da rooming in nije baš doživjela kao pozitivno iskustvo jer uz manjak osoblja/pomoći koji bi trebali uskočiti kad zatreba - to dođe kao mučenje. Pogotovo što ih je ona imala dvoje.

E da, posjete su još uvijek zabranjene zbog gripe..

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

nina hvala, i ja čekam blizance, pa me je zanimalo kako to izgleda. onako kako sam mislila da izgleda, na žalost.
    ma samo da bebolinci budu ok

Berlin avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Imam jedan konkretan prijedlog: da li neko od "splitskih rodilja" zajedno sa mnom ima volju i želju obratiti se nekom novinaru da malo piše o stanju u tom rodilištu i odnosu n e k i h doktora?
    Recimo da već godinama imam tu želju, a sada me na to ponukalo iskustvo moje sestre.
    Sve to samo zbog svih budućih žena koje će tako kročiti.

marjetarino avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

naspram onog starog sad je super!

je da su me spojili na drip iako nisam htjela
    je da sam popucala jer me nisu rezali
    je da mi je bebac ima misec ipo dana ogrebotinu na glavi.......

ali onaj osjecaj kad ti daju bebu odmah i kad ostane s tobom u radaoni da je mozes dojit,to je ne procjenjivo . Svega pola sata ti je uzmu za kupanje .
    Nema onog moljenja sestara da ti daju bebu da je dojis jer je stalno s tobom nesto prekrasno!!
    zbog loseg sistema starog rodilista prvu bebu nisam dojila ,imala je veeliku zuticu i pola dana bi provela na plavom svjetlu gdje su je hranili na bocicu i toliko se navikla u tih 7 dana da nije htjela vuc vise, a ja sam bila mlada i neobrazovana i sve nam palo u vodu, a sad svjetlo dolazi u sobu i bebe se lijepo suncaju tj. kvarcaju u sobi i kad pozelis je mozes uzet ugasit svjetlo nahranit vratit ma super super.............. i da uuuuuzaaasno je vruce ka u sauni to mi je ono bia HOROR a ja nosila termo carape da mi ne bude zima nogama

nessa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

e ja san sve prošla u biti me čeka još ovo zadnje ali i carski u starom i normalan porod u starom e sad se nadam da će sve ok proć i u novom pa davidimo i taj princip rada i kako funkcionira ali bude li mi porod kao i zadnji ne znam kako ću dignit sama bebu ali eto,zanima me jesu li počeli puštat posjete i šta ste sve ponile u rađaonu,kada su vam donili ostatak stvari

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

nessa u samu radaonu mozes poniti bocu vode! i to je to. ja sam rodila na Cr u novom rodilistu prije neka 3 mj.sa sobom sam ponila malu torbu (ne smis vuci one velike torbe) u njoj uloske, cetkicu za zube,pasta,cesalj(sitnice za higijenu).... a ostak stvari je donio mm sutra dan u vrime posjeta (tako je meni ispalo,jer sam rodila u 17.25 popodne a posjeti su samo od 16,30-17.30) . a sta se tice podizanja bebe, e to ces morati sama,bez obzira kako porod prode (ja sam prije Cr imala 18 sati trudova, tako da sam bila napola ziva). ujutro dodu bebu okupati i izvagati, pedijatrica bebu pregleda i to je to.
    zelim ti brz porod i da ne bude jako bolan, i da se brzo oporavis!

Asila avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Bambus, jesu li žene koje su rodile na carski odvojene od "običnih" i imaju li barem malo bolji tretman u smislu da ti pomognu oko bebe ako si "poluživ?"
    Ja sam već prošla jednu operaciju sličnu carskom nakon koje sam satima jedva i glavu mogla pomaknit, a kamoli šta drugo. Sijećam se da sam tad pomislila "Isuse, šta bi ja sad da je i beba kraj mene!" I eto, sad će bit, i to dvi! Najveća noćna mora mi je da će mi bit gladne i da ih neću imat snage presvlačit...

S druge strane sam čula priče da kad rodiš bebu, rodi se i taj majčinski instikt, i ništa ti više ne bude teško ni problem, samo da je beba ok.

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

denny draga, mi smo "carice" odvojene od ostalih. nalazimo se na 4 katu novog rodilisat. pa uvik se tu i tamo muvaju sestre i svako malo ulete i pitaju jel sta triba. osim jedne smjene, one su dvi KATASTROFA!!! niti dolaze, niti sta pitaju, mom Ivanu nisu cak tile mliko doniti, nego se derala na mene da moram dojit, a kod mene nije bilo niti kap mlika....dok ostatak ekipe je super.uzmu bebu i nose je i pustu te da odspavas malo, prominu je...pa opet dodu ako sta triba....
    i stvarno , cim ti donesu bebu, "rodi" se i taj majcinski instikt i sve mozes sama. ja sam bila na pola ziva(ni vamo ni tamo ),nakon 18 sati trudova zavrsila na CR, ali mi nije bilo tesko dici se i uzeti ga.

isto tako znam i virujem,onaj cas kad i ti ugledas svoje dvi princeze, proci ce sva bol ovog svit!

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ala ću se ja derat na njih dvi, sve mi se čini lol
    kažu ljudi da sam u trudnoći postala smirenija, ali bojim se da bi me čule

marjetarino avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

ma ne brini da ce beba bit gladna imas zvonce pa im zvoni nek dodaju i prisvlace to im je posal ,,,stvarno neznam kako je posli carskog ali ni posli vaginalnog nije se bas lako ni dizat ni nista a opet sve sam uspila ,,,mislim da oni i u sobe namistaju da jedna je vec malo bolje da moze pomagat ovoj sta je tek rodila

e da stvarno su super s tim nadohranama ali cim im malo pokazes zube poklopit ce se usima ni meni nisu tile dat pa sam se izderala na jednu da mi je dite gladno i nek nju mater drzi gladnu doma ,,,i ako mi nece dat da cu joj zvat policiju centar i novine hehehehe mliko je bilo za dvi min u sobi i nakon dvi tri nadohrane krenilo je dojenje kako treba )

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

pinky hahahhah i ja sam se pocela derati kad sam vidila da te dvi "babe" upce ne "cuju" !!
    marijetarino ja sam toj babi popila mozak sa zvoncem, i nije tila donit mliko! onda sam se onako odvukla do njihove sobe, i pocela se derat ( a bilo je oko 4 sata u noci) da cu joj zvat policiju, da ce meni mliko stici za pola sata i ako ne uspije doci do mene na 4 kat da ce ona sletit po njega,da cu je prijavti u ministarstvo,....ma nema sta nisam. i donila mi ga je priko neke stvari. na jedvite jade! i nisam imala mlika nikako, nije nikako niti doslo... i dan danas smo na boci. a njen komentar je bio na to sve " ove danasnje mlade mame ne zele dojit, lakse je ditetu dat bocu pa da one mogu di kod hoce ici" uffff.. sad kad je se sitim iz ovih stopa bi u rodiliste usi joj izvuci. al sve druge sestre su stvarno divne!

marjetarino avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

ma ima nekih sestara sta bi ih rado mucila kad rode A ima ona jedna plava doktorica koja valjda misli ako se malo nasmije da ce joj oduzet od place

dr. vukovic mi je najdrazi zna bit malo bahat ali je stvaaaarno bar meni bia super

moja cimerica nakon cile noci sta je pokusavala dojit bebu i sta je mala joj plakala ciluuuu noc ujuto je zatrazila mliko i koza moran je tako nazvat donila joj je to mliko priko neke stvari ,,,mliko na casicu naravno i zena je zamolila da nahrani joj bebu jer da je strah na casicu da joj se ne ugusi i da nikad nije hranila tako bebu ( 3 joj dite ) a ta koza uvalila joj mliko u ruku i neman ja vrimena sad za to i izletila iz sobe!!!!!!! ma sta nemas vrimena to ti je posal !!! uff odma se iznerviram ... ali druge su sestre bile ok hranile su bebe na casicu i govorile nam kako treba ako nam kuci bude potriba

nahla avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

bog cure, evo čitam ovo i mislim da znam o kojoj se sestri radi. meni je iskustvo bilo skroz super, samo je ta jedna smjena bila malo bezobrazna, al to su starije sestre pa se one furaju na staru školu. i meni nisu tile dat dohranu nego tek kad je došla mlađa sestra. a denny šta se toga tiče, ne boj se, neće tui bebe bit gladne, prva 24 sata ti oni njima ne daju ništa. meni je rekla jedna sesta da su im ionako želučići puni plodne vode pa da im je dosta i par kapi mlika. i meni je mliko došlo tek nakon 2 dana al cilo vrime sam je dojila "narazno" i samo joj jedan put tamo dala boćicu i sve bilo ok.

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

ma moram vam ovo napisat!
    bila ja neki dan s prijom predvecer prosetat i popit kavu. i sve mi gustamo na znjanu, svaka prica o svom bebacu. kad ono SMRKLO MI SE PRID OCIMA!!!!!!
    ugledala sam tu "FAMOZNU" sestru sta Ivanu nije tila donit mliko. odma mi se stvorio neki grop u zelucu. ma jel mi virujete da mi je u jednom trenutku doslo da odem do nje i da je zviznem koiliko je duga i sirika. bas me sama njena pojava bila uznervirala.
    kasnije, naravno kad sam krenila kuci, ja i prija smo se smijale kako sam ja cila pocrvenila od muka kad sam je ugledala!

nahla avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

hahaha zamisli joj upitnik poviše glave da si joj prišla i opalila trisku

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj nahla prvotno napisa Vidi poruku
    hahahaa

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Nego zna li tko što je s porodima u vodi???
    Ona kada stoji za ukras ili...

nahla avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

ne virujen da stoji za ukras.... možda liti hlade lubenice u njoj

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Do suza si me nasmijala...
    Kaže mi jučer moja ginekologica da neće kada još...
    Znači da ću ipak rodit na suho...
    Navodno da se može rađati čučeći...da isključivo ležanje uopće nije uvjet. Je li tko tražio neki drugi položaj.

nahla avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

ma zezam se za kadu. to bi tribala zvat bolnicu pa pitat, bili su digli neku paniku oko toga u "slobodnu" prije par miseci.
    ja nisam tražila drugi jer mi je pasalo tako, al recimo nisam imala trudove pa sam šetala po hodniku puna 3 sata prije nego su me smistili u rađaonu. pitali su me par puta oču li leć al sam ja rela da ne bi, na kraju sam ipak otišla jer su me noge zabolile.
    al stvarno su mi svi bili supr i nisu mi ništa forsirali,sve te prvo pitaju slažeš li se, ma korektni su stvarno,ja sam bila oduševljena iako mi je porod bija dosta teži od prvog

Bebinja avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

kada neće još biti u funkciji...
    a što se tiče položaja,ovi novi porođajni kreveti imaju razne vrste nagiba...
    tako da sam ja radjala u nekom položaju koji nije baš ležeći...

bila sam i u starom i u novom...meni ista priča...

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Pepita prvotno napisa Vidi poruku

Do suza si me nasmijala...
    Kaže mi jučer moja ginekologica da neće kada još...
    Znači da ću ipak rodit na suho...
    Navodno da se može rađati čučeći...da isključivo ležanje uopće nije uvjet. Je li tko tražio neki drugi položaj.
    pepita jesi li ti to ponovo trudna?

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Jesam Pinky

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ma čestitam!!!! jel ovaj put postupak bio u pitanju ili prirodnjak?
    ma baš mi je drago da će ta lipojka dobiti bracu ili seku!

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Pozz svima! Zna li netko jel ovaj tečaj u bolnici još uvijek obavezan za prisustvo muža na porodu?? Čula sam da se po novom ne mora ići na njihov tečaj. Svaka info dobrodošla. Hval unaprijed. Pozz svima!

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj bivana prvotno napisa Vidi poruku
    Pozz svima! Zna li netko jel ovaj tečaj u bolnici još uvijek obavezan za prisustvo muža na porodu?? Čula sam da se po novom ne mora ići na njihov tečaj. Svaka info dobrodošla. Hval unaprijed. Pozz svima!
    nije više obavezan. od sada će se trebati potpisati nekakav papir/izjava/pristanak prije poroda i to je to.

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Pa super onda... Hvala Pinky termin mi je u 6.mjesec pa se trudim skupiti što više informacija u vezi poroda u splitu. A gdje da odemo potpisati tu izjavu i koliko prije poroda? Hvala ti još jednom to su jako lijepe vijesti jer sam čula da im i nije tečaj baš nešto...

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj Pinky prvotno napisa Vidi poruku
    ma čestitam!!!! jel ovaj put postupak bio u pitanju ili prirodnjak?
    ma baš mi je drago da će ta lipojka dobiti bracu ili seku!
    I prva trudnoća je bila prirodnjak, doduše nakon tri godine borbe protiv neplodnosti.
    Druga trudnoća se desila odmah, taj mjesec odlučili početi i taj mjesec ostala trudna.
    Dobro je meni moja baka rekla, kad jednom rodim da se sve odštopa pa onda triba dobro držat spermiće dalje od mene ako ne želim ostati trudna.
    Tri puta hura za baku

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Citiraj nahla prvotno napisa Vidi poruku
    nebi ni znala sta je snašlo, a vec bi je naprokidala i nastavila bi pit kavu!

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Citiraj bivana prvotno napisa Vidi poruku
    nije ti obavezan vise. kad sam ja isla rodit, mm je tad odlucio da hoce s menom. ja ostala u cudu, , al ajde. nije mi se dalo prepirat s njim, jer sam im vec bila cilo ono predvorje usr..la od plodne vode koliko je to sibalo. i tamo je ispuno neke papire, nemam pojma koje, jer su mene vec bili odveli. i rekli mu da stoji doma u pripravnosti da ce oni zvat.hihihihihi naceka se bome i to posteno, tibalo je nekih 18 sati da rodim , i opet nije bio s menom jer sam zavrsila na CR.

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

e i sta se tice kade, nema od nje jos nista. jos je ona zastitna folija priko nje... tako da cisto sumnjam da ce je brzo skinuti!

Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

23.02.2011.sam rodila curicu u relativno kratkom porodu cca.4 sata i moram vam reći da imam sve pohvale za čitavo osoblje od rađaone pa do sestara i čistačica s odjela.Mijenjali su mi redovito posteljinu,davali nove spavačice,WC papira i papirnatih ručnika je bilo sasvim dovoljno,iako sam se služila svojim.Cimerica u sobi je dnevno imala samo jednu osobu u posjeti kao i ja,što mi je u potpunosti odgovaralo,da nema nekog nepotrebnog šušura i izlaganja bakcilima kako za bebače tako i za nas rodilje.Jednom riječju sve pohvale,te takvo iskustvo želim i vama.I...što je najvažnije izašle 3-ći dan,tako da nam je tog "bolničkog komoda" bilo sasvim dostatno.

Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Ja sam već dva tjedna na održavanju trudnoće i jednom riječju - POLUDIT ĆU!
    Prvo šta me ovaj drugi tjedan drže bez veze, sve mi je u redu, i ja i bebe, ali niti me tko gleda, niti mi ko šta govori. Doktori samo mrmljaju nešto sebi u bradu, i nedaj bog da ih šta pitaš, usredotočili su se na skroz krivi problem, tj. stvorili su ga tamo di ga nema, i sad gledam u plafon i brojim dane... 30+1... 30+2... bojim se da ću od dosade dočekat i 40+0 i ovdje ćamit do lita!
    Grijanje trenutno radi na +28, svaki put se budim u vodi, a ako pitaš čistu spavačicu prave se da su zaboravile sve dok ne trčiš po hodniku za njima. Sestre su kako koja, uglavnom namušene ako im zvoniš, svaka ima svoj način rada. Tako jedna viče ako ne izmirim fibru, druga da kog vraga to mirim... jedna kaže da infuzija mora teći brzo, a sutra kad je jedva kapala, pa sam zvala sestru da sporo ide, izderala se na mene da to tako mora i da će ako ide brže ubit i mene i bebe... I tako mi je boca koja treba isteć za 12 sati tekla 48...
    Wc papir dobijemo samo jednu rolu ujutro, kasnije ne daju, a ako ujutro vide da imaš svoju rolu, ne daju ni tu jednu... A da smanje grijanje za samo jedan stupanj, mogli bi cilo rodilište ispunit wc papirom!
    Neki dan je urlala da će nam zvat policiju jer nam je došlo po troje ljudi u sobu umisto jedno, ne smiš nosom povirit van sobe... ma ko žandari su! I svaka cimerica koja mi hitno ode rodit (a bilo ih je), ja joj spremam stvari... ma KOMA! Jednom riječi, pucam po šavovima, tri dana nakon poroda se možda i da izdržati, ali ovo je mučenje kojemu se ne nazire kraj.

Sorry na ovako crnom izvještaju, znam da ima ovdje i nekih dobrih stvari... samo se trenutno ni jedne ne mogu sitit...

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

a jado moj dragi, drž se!!
    ja boga molim da ne budem tamo ni tjedna više od potrebnog, uf
    to hebeno grijanje mi nikad nije bilo jasno po bolnicama. prije 3 tjedna kad sam išla po heparin u dnevnu bolnicu, vani 2-3 stupnja, unutra 27. i čekaš sat vremena doktora, pada ti se u nesvjest od vrućine, ma strava. mogu mislit kako je gore na katu.
    znači, zlatni kavez, ko što sam mislila...
    nek ste vas 3 super, lako ćemo za sve drugo. znam da je teško, čuvaj mi se. eto ti me u petak, pola sata

Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Pinky, jedva čekam! Cmok!

nahla avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

joj danny baš mi je žaj šta ti je tako, al siti se da izlaziš još malo sa paketićem odatle pa će ti bit lakše. je i ja sam se kuvala u znoju, stvarno pretjeruju sa grijanjem.
    al evo za utjehu drugima moje iskustvo je totalno suprotno, valjda su bolje ove na babinjačama nego te sestre na održavanju.
    počni vikat na njih i budi i ti malo bezobrazna pa da vidiš kako će se prominit

Little*star avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Još su sad na čuvanju i dobre kako je bilo u starom...najbolje ti je da se sprijateljiš sa čistačicama, od sestara niš koristi...
    Nama su govorile da se nemamo šta žalit kad ležimo u tako novim i modernim sobama a imamo i televiziju...ha, ha..

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Citiraj Little*star prvotno napisa Vidi poruku
    Još su sad na čuvanju i dobre kako je bilo u starom...najbolje ti je da se sprijateljiš sa čistačicama, od sestara niš koristi...
    Nama su govorile da se nemamo šta žalit kad ležimo u tako novim i modernim sobama a imamo i televiziju...ha, ha..
    e da, one misle sad kad imamo tv da smo uvatile Boga za bradu. mos mislit! pa kome se cili dan da buljit u tv?

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ja sam bas sad u st bolnici, dijagnosticiran mi je zastoj i osim sto mi svako jutro prije 7 h naprave ctg, oko 8 ga u viziti proglase urednim, u bolnici nemam vise nikakvih "obveza". Samo lezanje i ekrani (laptop, tv...). Fali mi balkon, livada, komadic trotoara, bilo sta za protegnit noge. Ali istini za volju, stvarno se nemam na sto potuzit. Osoblje je super, higijenski uvjeti super, papira IMA, spavacica IMA i cini mi se da stvarno triba bit dobro dobro razmazen za nac neku konkretniju manu osim povremeno razdrazljive sestre ili pretople spavacice (koja se btw moze skinit i obuc samo za vizitu...). Kad bi mi neko mogao garantirati da ce s bebom bit sve ok samo ako budem lezala ovdje, ostala bih i puno duze nego sto cu (nadam se) trebati...

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Mene muči porast carskih rezova u splitskom rodilištu
    Svi završavaju na način, žena otvorena 10 cm, beba se nije dovoljno spustila.
    Pa ljudi moji što je to????????????

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Dobro, ne baš svi, ali tri moje prijateljice, čak tri su upravo zbog ovoga gore završile na cr

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

osobno ne kužim tu negativnu famu oko cr, bolje cr nego izmrcvarena beba

zrinka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

cr je operativni zahvat koji nosi svoje rizike, produzava vrijeme oporavka i sl.

da se u rodilistu podrzava prirodni porod (prirodni nije isto sto i vaginalni!) ovakvih slucajeva bi bilo manje, i uvijek mi je zao cuti
    nedavno sa imala srecu cekati prijateljcin slican porod, kad lijecnik zeli da se rodilja porodi dok je on u smjeni, pa nasilno zeli ubrzati porod a tijelo jos nije spremno, na kraju smo nije bio carski nakon cjelodnevnog radjanja sto pod dripom, sto pod gelom....a sve je moglo ici normanim tijekom...manje sokantno i za bebu i za majku

trebalo bi saznati postotak carskih u nasem rodilistu, bas me zanima

Bebinja avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Negdje sam čula da je broj CR u Splitu ili općenito u RH smanjen jer je Milinović tako naredio,to je opreracija koja puno košta...
    pa radje izmrcvare ženu...

nahla avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

ja ne znam zašto se stvara tolika fama oko tog rodilišta. svaka žena je priča za sebe, tribaš se zauzet za sebe i jasno reć šta želiš a šta ne.
    mene su pitali želim li šetati ili bi radije legla, nisu mi dali drip na silu i ni nepotrebno, nego tek nakon nekoliko sati šta nisam imala trudove a plodna mi je pukla, isto tako trudile su se da mi ne rade epi.
    eto , nemojte se drage moje uvaljivat u negativne filmove i sebi nabijat paniku bez razloga. imajte svoj plan, jasno im recite šta želite i to je to. svima je u cilju da porod prođe šta lakše i da sve bude ok.

zrinka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pa ne moze se reci da smanjenje broja carskog znaci vise mrcavrenja zena
    ja bih rekla obrnuto

ali uz uvjet, naravano, da se sto manje uplice i diktira prirodni tijek poroda

nahla avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj Bebinja prvotno napisa Vidi poruku
    Negdje sam čula da je broj CR u Splitu ili općenito u RH smanjen jer je Milinović tako naredio,to je opreracija koja puno košta...
    pa radje izmrcvare ženu...
    ma daaaaaaj

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

nije ma daj već je to točno.

nahla avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

nemoj se ljutit i nemoj me krivo shvatit alja mislim da su to totalne gluposti. tako se stvaraju mitovi. ministra osobno ne podnosim, al odbijam virovat da može tako nešto naredit

Stranica 5 od 10 PrviPrvi ... 34567 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •