da nitko nije nista rekao protiv nikite, molim lijepo!AdioMare prvotno napisa
koliko sati day dreaminga je potroseno na tu seriju i da sam ja ko peta- lijepa, zgodna, cool, njezna, osjecajna i ubojitai jos spasavam svijet 8)
da nitko nije nista rekao protiv nikite, molim lijepo!AdioMare prvotno napisa
koliko sati day dreaminga je potroseno na tu seriju i da sam ja ko peta- lijepa, zgodna, cool, njezna, osjecajna i ubojitai jos spasavam svijet 8)
Ma ja to Anci i Ivki zbog poslovođe.leonisa prvotno napisa
da zna tm za ovu aferu iz haustora, precvikao bi ti karticu za bodove
moram ici raditi, nema me vise
ma znam, mozda krivi citat, islo je to cvijet i svima kojima je nikita bezveze![]()
a jel me mozes uputti na stranicu gdje se pise o poslovodji, mam i ja 2 konzuma u blizini![]()
ili da idem u pretraznik i upisem "poslovodja"![]()
poslovni svijet mercatora=0 bodovada idem u pretraznik i upisem "poslovodja![]()
nasla! vaze ti voce ha?![]()
![]()
mene je mesar u mercatoru pitao hocu li dvaput samljeveno meso. pa jel ja inace volim dva puta. dva puta u svemu i svega. i oni ludjacki pogledi i osmjesi. dobro veli ivka, vegetarijanstvo!!
trebala si mu reći da voliš šest sedam puta ali da on sigurno ne može tako sitno samljetileonisa prvotno napisa
Maja prvotno napisa
![]()
![]()
ja sam ga samo tupo gledala. imala sam pola sata za obavit nabavku jer je parmjesecno dijete cekalo doma. i samo sam si mislila, jadnicak, evo mene tu sa izrastom, sa podocnjacima, umorne i ispijene, u trenirci i mene je nasao od svih prodavati pricu.
mislila sam si, mozda su sise krive, ali eto, ispod grudnjaka su se nadzirali jastucici za mlijeko, pa valjda nije ni to![]()
a mozda se i on isao smilovati![]()
![]()
![]()
ivarica prvotno napisa
![]()
ma zna, pa zajednički smo brbljali o aktinostima susjede i salamđije u nusprostorijama dućana
nakon ovog topica niti jedan odlazak u dućan više neće biti isti. a pogotovo kupovina mljevenog mesa ili salame. a kaj i da pređem na vegetarijanstvo i krenem u bio&bio, pa i tamo ima neki salamđija koji prodaje seitan&tofu kobase
anek prvotno napisa
![]()
![]()
![]()
znam ja da tm mora znati
nego adiomarin muz
onaj koji se sprda na racun poslovodjine kosulje
dobro, lako za tebe, je li on čemu?leonisa prvotno napisa
U Bio&Bio u Mallu radi jedan turbo simpatični dečko, uopće nije moj tip ali se svaki puta posveti Loli, hvali AP odgoj...
Lutonjica prvotno napisa
aaaaaaaaaaaa kako sam na njega zaboravila
ivarica prvotno napisa
ahahahaha![]()
![]()
taman sam htjela napisati da ni sejtan i tofu nisu sigurni
ma kakvi. uf. joj.Maja prvotno napisa
aj dobro
mercator mi je totalno vam ruke, ali misla sam, ako je imalo kao RDJ pregrist ću
hahahhahahahahhaha luda si!Maja prvotno napisa
dolac nudi široku lepezu mlađahnih mesara i salamđija u bijelim kutama koji su uvijek prepuni nestašnih komentara, pa ko voli nek izvoli. baš moram pogledat malo pozornije da nije neki prikriveni dragulj među njima, pa javimMaja prvotno napisa
![]()
Olivier Martinez od ljepotana i Vincent Cassel od ne-bas-ljepotana? Malo francuskog naglaska... Ja volim naglaske![]()
![]()
I ja sam bila 'zaljubljena' u tonu strip junaka, neko je spomenuo Silversurfera, pa sve ove s maskama, pa leonisin princ Valiant, ahhh....
hbga, furam se na poluveget.anek prvotno napisa
ribarnica?
mogla bi otici promijeniti gume na autu? zna netko dobrog vulkanizera?![]()
![]()
pa sto sto se furas na vegetarijanstvo, ionako ne ides zbog TOG mesaMaja prvotno napisa
![]()
znaš mene, doslovna i ispravnaivarica prvotno napisa
http://www.youtube.com/watch?v=MBBpZO3RXaQ
evo vam nešto![]()
Mesari su posebne mustre, na mom placu su svi vickasti, osim kada je M samnom![]()
Tko je spomenuo Vincenta Cassela? Baš sam gruntala kako se zove dragi Monice Belluci
, baš je njami...
i ja isto; british bez premca, ali i spanish je fatalan.summer prvotno napisa
Evo jedan prigodni vic, upravo dobila na mejl
"Kupili Cigan i Brad Pitt parcele iste veličine. Počne Brad graditi kuću, Cigo ga snima i počne graditi istu takvu. Stavi Brad fasadu, Cigo istu takvu. Brad posadi travu, sadi i Cigo. Stavio Brad kovanu ogradu, drugi dan i Cigo švajsa...
Poslije 6 mjeseci stoje dvije identične kuće s potpuno identičnom okućnicom. Brad Pitt i Cigo se sretnu na ulici i Brad upita Cigu: "Čuj susjed, što ti misliš koliko bi vrijedile naše kuće kad bi ih sad prodali?"
Cigo odgovori: "Tvoja 30, a moja 600 'iljade Eura!"
Brad: "A zašto, pa iste su??????"
Cigo: "Moja ima za susjeda Brad Pitta, a tvoja cigana..."
![]()
Lako je vama s mesarima... Ja sam "imala" jednog tatu iz vrtića i to su bili svakodnevni susreti (nekad čak i dva put dnevno), i oni pristojni pozdravi, osmjesi, pogledi... Na sreću, dijete mu krenulo u školu ove jeseni pa se više ne viđamo. A stvarno je bio mmmm...
Inače noćas sam, vjerojatno pod utjecajem ovog topica, imala vrlo zanimljive snove![]()
A vatreni momak?
http://www.denisleary.com/
Jest da mu je u seriji karakter sve prije nego idealan, ali ima nešto....
Mukice, evo jedna s kojom se možeš složitičetveronožac prvotno napisa
![]()
uh da vatreni :D a vin diselkeanu reevs
ooo, fala falaSvimbalo prvotno napisa
ove godine ce se i iz mog doma cuti bozicna glazba![]()
ivarica prvotno napisa
Zasto, o zasto sam dosla na ovu temu?![]()
A ne, nee... ocu i ja jednom chatat na nekoj temi.. neka netko drugi pravila utjeruje![]()
ja cu
danas
u neko vrijeme
i nemoj da je netko reko da se nije i u rodi ove godine duh bozicnog darivanja osjetio
Ja se, to već znaš, takvo što nikako ne bih usudilaivarica prvotno napisa
![]()
ove najave...u neko vrijeme...su mi najdraže. uzbuđenje samo tako![]()
aha i onda bi baš svi htjeli da je njihov post zadnji.cvijeta73 prvotno napisa
koji raspašoj ovdje majkomojamila...
ovdje ce moj biti zadnjiTashunica prvotno napisa
(ne pisem ovo samo zbog vas, nego i zbog mame san)
pusti još malo, baš uživam, toliko mi je ovo 8) da sam stavila tanjur blitve pred ekran, jedem i guštam u vašim prijedlozima, komentarima itd.
Plus sta se groznicavo pokusavam sjetit jos nekog napetogcvijeta73 prvotno napisa
![]()
A za moderatorice Bozicna akcija: Dajmo im da chat-aju! (I one su samo ljudi, zene, majke ter napaljenice)![]()
![]()