Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: čudno se grči

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno čudno se grči

ili ne znam kako bi to opisala. Uglavnom, moja curica ima 20 mjeseci.
    Od kada se rodila voli leći na pod i udarati nogicama o pod.
    U zadnje vrijeme to često radi. Igra se i onda odjednom legne i počinje lupetanje nogicama. Mislim da me to ne toliko zabrinjavalo da u zadnja dva dana nije počela nekako u tom lupanju jako grčiti noge i rukice.
    Kad je pokušam podignuti ona se jako naljuti, izgleda kao da uživa u tome, kao da je to neka igra, ali meni svašta prolazi kroz glavu kad je vidim onako zgrčenu.
    Kad se umori ili joj dosadi jednostavno se digne ili ako je pred spavanje onda čak i zaspe.
    Što mislite, kako se postaviti prema tom problemu i je li uopće problem

lasica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

možda joj fali malo više fizičke aktivnosti pa se tako oslobađa viška energije? :?

.kala. avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

jopaa, na tvom bi mjestu obavijestila pedicu o tome kad je posjetite, al ne bih baš paničarila. mislim, klinci uistinu imaju svakakvih bisera, prolazne kroz mnoge faze i fazice....

no, konkretno za ovo dodirivanje s podom...jel ti se curka ikad malo češće "sudarala" s elementima i zidovima po kući? voli li se oslanjati cijelim tijelom na zid (kao da se priljubi uz njega)? ako si to primijetila, možda ne bi bilo loše da se malo raspitaš o senzornoj integraciji.

nely avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ovako po opisu, mislim da masturbira..znam, zvuči jako čudno da dijete to radi, ali sam već par puta nailazila na teme koje pišu o tome.
    roditelji su to opisivali jako slično kao što i ti opisuješ. prošvrljaj malo po forumu, mislim da ćeš i ovdje naići na nešto napisano o tome..

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj nely prvotno napisa
    ovako po opisu, mislim da masturbira..znam, zvuči jako čudno da dijete to radi, ali sam već par puta nailazila na teme koje pišu o tome.
    roditelji su to opisivali jako slično kao što i ti opisuješ. prošvrljaj malo po forumu, mislim da ćeš i ovdje naići na nešto napisano o tome..
    Ovo sam bas ja htjela napisat!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •