Pokazuje rezultate 1 do 50 od 107

Tema: ne baš pametne slikovnice

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Zmija u mojoj školi, David Walliams
    Veliko... wtf.
    Krenulo je o zmiji, kako je dobra i draga i kako se sa svima hoće igrati. Hajde, pređem preko antropomorfizacije gmaza (napokon su i oni dobili svoje mjesto pod suncem). Nastupa ravnateljica, koja je očito personifikacija zla, jer ne da ne voli zmije, ni životinje, već ni djecu. Oduzme zmiju klincima, a zmija ju pojede. Ali zmija je dobra, a ravnateljica je zla. Dobila je što je zaslužila i više nitko nije čuo za nju.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    Zmija u mojoj školi, David Walliams
    Veliko... wtf.
    Krenulo je o zmiji, kako je dobra i draga i kako se sa svima hoće igrati. Hajde, pređem preko antropomorfizacije gmaza (napokon su i oni dobili svoje mjesto pod suncem). Nastupa ravnateljica, koja je očito personifikacija zla, jer ne da ne voli zmije, ni životinje, već ni djecu. Oduzme zmiju klincima, a zmija ju pojede. Ali zmija je dobra, a ravnateljica je zla. Dobila je što je zaslužila i više nitko nije čuo za nju.
    NEtko je liječio svoje traume iz djetinjstva... Eh, neki ljudi stvarno nemaju pametnijeg posla.

Mi smo zbog toga sami sebi radili slikovnice u ppt i cdr formatima, smišljali priče i onda ih crtali. Još ih imam u digitalnom formatu, ne uzimaju mjesta, ne skupljaju prašinu, a dala sam ih već na 100 mjesta i još uvijek ih imamo...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •