-
ja jučer počela alenu čitati nekakvu knjigu bajki što mu je bala donijela. ono ilustracije su ok, pa reko valda je dobra. na kraju sam panično izmišljala sadržaj jer je tekst strava i užas
(napominjem ja nisam čula za ove bajke, možda kao takve postoje)
- neki grad su napali štakori, stanovnici išli gradonačelniku da nešto napravi. on izdao oglas da će bogato nagraditi onoga tko istjera štakore. došao neki dečko sa trubicom i svi štakori krenuli za njegovom muzikom. on ih je izveo iz grada, prešao preko rijeke, a štakori su se utopili.
No, kada ga je gradonačelnik zeznuo i nije mu htio platiti, on je to isto napravio sa djecom, tj, svirao je frulicu, i sva su djeca krenula za njim a nakon nekog vremena više se nisu čul njihovi glasovi....
:shock: :shock: :shock:
-onda starom magarcu gazda rekao da će ga sutra zaklati jer je star i više ništa ne može. on pobjegao, putem pokupio još par starih životinja...došli do kolibe i unutra vidjeli kako lopovi dijele blago. Vele oni idemo mi ovakvi stari napraviti dobro djelo i otjerati ih. tako oni uplašili i otjerali lopove, a onda lijepo podijelili blago
:? :shock:
trebali ste ćuti moje interpretacije - vidiš kako ovaj dobri dječak lijepo svira trubicu, pa ga sva djeca vole i sad ih je odveo na izlet...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma