-
Koliko postupaka do uspjeha?
Drage trudnice i majke,
čisto radi nas koje se još uvijek trudimo, predlažem da napišete koja vam je dijagnoza i koliko postupaka vam je bilo potrebno da ostvarite trudnoću. Hvala!
-
Pozdrav....
Mm sve ok, ja zacepljeno oba dva jajovoda...
1ivf beta 0
2 ivf beta 11dnt blastocista 231,50
-
Mimsi mi imamo dijagnozu jedan jajovod koji nije u redu. Mm sve u redu po novom. Prosli 8 postupaka od toga samo dva transfera sad smo na cekanju za donaciju js.
-
Sretno antony34, da sto prije uspijete!
-
MM: cryptozoospermia, delecije y kromosma/ Ja: ok
1IVF/ICSI transfer dvije blastice beta <1,2
-
mm - los spermogram (razne dijagnoze od 2005. do danas) i ja pcos
6 neuspjesnih MPO postupaka u dvije privatne klinike
2008. prelazimo u maribor i prvi ICSI uspjesan (djevojcica)
2012. FET - neuspjesan (nije doslo do transfera)
2012. drugi ICSI - blizanci (djevojcica i djecak). nazalost djevojcica otisla medju andjele 4 dana po rodjenju (neonatalna sepsa)
2015. FET - blizanci (djevojcica i djecak )
ceka nas jos jedan eskimcic kog bi trebalo iskoristiti do sredine 2017. Ako moje zdravstveno stanje to dopusti, idemo i po njega
Posljednje uređivanje od greymalkin78 : 21.07.2016. at 16:39
-
Kod mene pcos i hashimoto, kod muza oligoastenospermia
U jednoj klinici prosli stimulaciju (blastice), polustimulaciju (trodnevni) i fet (blastice).
Otisli dalje, prvi postupak prekinut na 10dc, nakon toga polustimulacija uspjesna (trodnevni).
Znaci 4.transfer je bio uspjesan.
Na jesen ponovno za bebu 2, vidjet cemo koliko bude trebalo
-
Evo,kod mene sve piše u potpisu...dijagnoza nam je idiopatska neplodnost (mpo putem stekli svašta nešto od sitnjih smetnji kod mene ali ništ za dijagnozu).
A uspjelo nam je iz 5. stimuliranog IVF postupka.
Čekaju nas još dvije blastice.
-
Ja- trombofilija, godine, MM- asthenoteratozoospermia
7 AIH
5 ICSI stimulirani
1 ICSI prirodnjak - uspjeh!
Ušli u termin
-
Mm od crypto do oligoastenozoospermije...
ja sve ok...
7 Icsi - 2 biokemijske
Sad 8.icsi- vraćena tri zametka različite kvalitete i uveden fragmin u terapiju.... nadamo se najboljem... Beta 20.10.
-
Mm sve ok
Ja potpuno zacepljeni jajovodi
1ivf klomifen 5js beta 0
2ivf klomifen 4js 2blastociste vraceni i beta 11dnt 231 ..sada spava u sobi curica od 6,5 mjeseca
Nakon 7tjedana od poroda prirodna trudnoca i sada u 21tjednu
-
Kod nas sve ok, nemamo dijagnoze, jedino sto ja pijem eutyrox da se mrvicu snizi tsh ali nije to nista znacajno, stitnjaca je ok, imam godina i nesto nizi amh, ali isto nista znacajno
Po redu:
inseminacija
ivf
icsi
fet- trudnoća, spontani u 6.tj
icsi
fet- cekam betu
-
Kod nas sve u redu, nema dijagnoze.
1 ivf bez uspjeha
Zatim fet I imamo betu I curici nasu od dvije godine
-
Ja bez jajovoda (izvadeni zbog hidrosalpinxa nakon 2. IVF-a),mm ok
Prva beba iz trećeg pokusaja, a druga iz prvog!
-
Sedmi postupak je bio uspješan i stigla je naša mišica. ( 2 AIH+5 polustimuliranih i stimulirani, 3 ET, ukupno 5 embrija)
Za drugog bebača smo probali još dva puta i ODUSTALI!!!
-
Dijagnoze nema, tri AIH ništa,dva Ivf ništa,uskoro dalje..
-
Evo da se konacno i ja s veseljem upisem.
Sedmi postupak je bio uspjesan i eto nas u 30 tt ❤
Do ovog uspjesnog smo odradili 4 stimulirana i 2 polustimulirana. Uspjesni je takodjer bio stimulirani.
Nizak Amh a visok Fsh. MM sve ok.normosp.
Posljednje uređivanje od sara79 : 23.12.2018. at 12:55
-
-
-
Evo da se i mi prijavimo...
Dijagnoze, ja PCOS i bez oba jajovoda. MM sve 5.
Prva trudnoća prirodna, ali vanmaterična i gubitak jajovoda. Prvi pokušaj ICSI na VV i uspjeh (24 godine), dobili sina. Nakon 5 godina, pokušaj za drugu bebu sa smrznutim blasticama iz prve stimulacije neslavno propao sa drugom prirodnom vanmateričnom koju nisu primijetili - gubitak drugog jajovoda...
Dosta godina pauze i životnih promjena pa ponovo pokušaj za drugu bebu. Promjena klinike, sad smo na Petrovoj i uspjeli smo iz drugog IVF pokušaja, sad smo u 22. tjednu (sada 37 godina).
-
Lijepo je cuti da se ipak uspije s vremenom [emoji4]
Poslano sa mog SM-G935F koristeći Tapatalk
-
Prvo dijete iz trećeg pokušaja (2. stimulirani, 2. transfer), a drugo dijete nikako pa nikako. Već 4 pokušaja i ništa...
-
Prva curka iz 5. pokušaja. Druga beba iz 3. pokušaja, FET blastice. Prije ovog zadnjeg uspješnog transfera bio je spontani. I sad smo u 13 tt.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma