Pokazuje rezultate 1 do 32 od 32

Tema: Što mislite na ovakav "start paket"?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno Što mislite na ovakav "start paket"?

I mi se spremamo na pp. Imamo još malo vremena (do lipnja), ali bih htjela što prije sve lijepo pripremiti, nikad se ne zna .
    Proučila sam forum i nekako posložila "start paket" pa bi me interesiralo vaše mišljenje, sugestije...
    Dakle, uzela bih:
    - 7 švedskih pusa (čini mi se da su jedno od boljih riješenja za newborn a da su i kasnije ok, ili griješim?)
    - 3 bambus puse 1 (za noć)
    - 6 nježnih pusa
    - 4 rodine puse
    - 4 covera ME air flow (tu sad nisam pametna da li uzeti recimo 1S i 3M, ili 2S i 2M - negdje sam pročitala savjet da se odmah uzmu M).

Svaki komentar će biti od velike pomoći i suvišno je naglasiti da je više nego dobrodošao!!!

PS. Obzirom je sutra rodina rasprodaja, iskoristila bi odmah tu mogućnost :D, pa me još zanima da li možda znate da li na rasprodaji vrijede bonusi na pakete obzirom na popuste te da li isti vrijede iako se plaća na rate?

the enchantress avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno Re: Što mislite na ovakav "start paket"?

Citiraj Danči29 prvotno napisa

PS. Obzirom je sutra rodina rasprodaja, iskoristila bi odmah tu mogućnost :D, pa me još zanima da li možda znate da li na rasprodaji vrijede bonusi na pakete obzirom na popuste te da li isti vrijede iako se plaća na rate?
    Koliko sam ja računala za par kuna je jeftinije uzeti paket (tj. npr 10 komada) na rasprodaji nego preko web shopa s 5% popusta.
    No možda sam u krivu...probaj si izračunati ako si na taj popust mislila.

Mi smo inače naslijedili stare Kamarisove pp i to gomilu (oko 45), ali sam ipak dokupila babmbus pusa koliko i ti i još par nježnih. Sutra idem po još nježnih jer se i MMu i meni čine bolje i ugodnije za malu bebu.

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

vidjela sam da na rasprodaji imaju dodatno umanjenu cijenu pelena u odnosu na onu iz webshopa, pa se možda ne mogu kumulirati ti dodatni popusti i bonus na paket. Mislim, razlika je malena, ali sam čisto radoznala

Ako su nježne puse bolje i ugodnije, onda mi je bolje uzeti nježne puse umjesto rodinih pusa pa da ih imam 10...

Mama Medo avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

oduševljena sam nježnim pusama!!!
    bambus pusu još nismo isprobali (eno je suši se vani na prvom suncu nakon x dana kišurine :D ) ali izgleda genijalno za male guze (svaka čast na super kroju )! švedska je, moram te upozoriti, dosta velika... pa ju moraš presaviti...
    mi smo nježnu pusu počeli koristiti odmah nakon što je otpao pupak (prije toga sam koristila newborn i obične švedske + tetre) i bila joj je savršena!

the enchantress avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj Mama Medo prvotno napisa
    oduševljena sam nježnim pusama!!!
    mi smo nježnu pusu počeli koristiti odmah nakon što je otpao pupak (prije toga sam koristila newborn i obične švedske + tetre) i bila joj je savršena!
    Mama Medo, možeš li mi reći koliko se nježne puse stvrdnu opetovanim pranjem?
    Zadržavaju li onu mekoću materijala iznutra kao kada ih samo dva puta opereš?

Mama Medo avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

ostaju fine mekane... ja sam prve dvije kupila dok sam još bila trudna i jednu od njih sam 5-6 puta koristila na starijem... i sada su u već 3 tjedna u svakodnevnoj upotrebi (imam mašinu pelena svaki dan od njih dvoje) i još su super mekane (a nemam sušilicu!)... i nema razlike između ove koja je prije već korištena i nove... ne znam kako će biti za par mjeseci, ali za sada su super mekane! sada se suši nova tura koja mi je jučer stigla poštom pa ću baš usporediti ove koje su jednom oprane i ove korištene... ali u svakom slučaju to je jedna od najmekših pelena koje sam srela... a srela sam puno različitih vrsta pelena
    budem vam popodne stavila slikice da vidite kako stoje na maloj bebici

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Super :D :D

renata avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

haj
    javljam se jer ste pisale o popustima, pa samo da dam tocnu info..
    popusti se ne zbrajaju, znaci ako kupujete paket 20 pelena na rasprodaji, vise se isplati uzeti paketni popust 10% na punu cijenu (nisu na sve pelene popusti 10% na rasprodaji, recimo na njeznu pusu nije).
    ali ako je paket od 10 pelena, onda se uglavnom bolje isplati popust na rasprodaji

slava avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno Re: Što mislite na ovakav "start paket"?

- 4 covera ME air flow (tu sad nisam pametna da li uzeti recimo 1S i 3M, ili 2S i 2M - negdje sam pročitala savjet da se odmah uzmu M).
    Moj bebač se veliki rodio, ali M veličina bi mu bila prevelika. S veličinu je nosio do nekih 2,5 mj, a M veličinu smo počeli s otprilike 1,5 mj. Dakle, za skroz malu bebu ne računaj na M veličinu, pogotovo ako se rodi manja od 4 kg. ME je odličan izbor, ali u S veličini su mi čak bili bolji MiB i Kamaris, jer su tanji i mekši, pa se se mogu fino podfrknuti pod pelenu na koji način se zaštiti pupak od piškenja. ME coveri su deblji i krući, ja ga nisam mogla koristiti dok pupak nije otpao.
    Treba ti berem 3 covera, ja sam ih imala 5.

Mama Medo avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

probat ću poslije poslikati švedsku i nježnu pusu za usporedbu veličine...
    sa sada evo kako izgledaju na bebi:

http://picasaweb.google.com/MamaMedo...PfAi_KR_-jeIw#

slava avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Mama Medo beba je prekrasna

Ispričavam se na OT, ali nisam mogla odoljeti

Mama Medo avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

hvala, slava

slava ima pravo... mi sa NB pelenama koristimo ME XS cover i MIB 0, a sa OS ME S i Imse Vimse S i MIB 1... imam barem 3 komada u upotrebi dnevno - 1 za noć, 2 za dan - ako se pokaka to kod nas iz NB i švedskih začas procuri van (i onda i cover mora u pranje), zato volim OS - imaju gumicu oko nogu i bolje zadrže tu tekuću kakicu (više upijaju, veće su)

što se tiče broja pelena - trebaju nam 8-10 dnevno (ja ju i po noći jednom presvučem, ne uvijek, ali često)

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

preslatko

Nakon što sam vidjela slikice, mislim da ću ipak uzeti nježne puse umjesto švedskih...

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Cure puno hvala na info
    Cover cu onda uzeti sve ME S/Mib 0 pa ću kasnije lako nadokupiti M
    Tako se veselim :D

EvaMONA avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Ako još nisi kupila i ja potpisujem da Nježna pusa ostaj mekana i nakon puno pranja. Imam svoju mislim negdje od jesenas i redovito se pere i suši (ponekad i na radijatoru jer nemam sušilicu). To je tirkizna s a srčekima i super je.
    Što se tiče ME covera moja debelguza nosi njihov M/L cover od negdje 6 ili 7 mjeseci (tad imala oko 8 i po kg) , a nosi ga i dana danas sa skoro 15 mj i oko 12 kg. Nadam se da ti to nešto pomaže.

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

EvaMONA puno hvala na info!

Nisam nažalost još ništa kupila. Kad sam stigla na rasprodaju, negdje malo poslije 10, količine su već bile rasprodane pa su mi cure rekle da dođem u Rodino gnijezdo ali negdje za 10-15 dana dok tete šivalice sašiju nove. Mislim da ću uzeti i jedan M cover, nek se nađe ako moja njofrica bude, kako je i najavljeno, košarkašica na tatu
    I obzirom mi je kupovina propala, ja opet surfam i prečitavam sve pa si mislim možda uzeti i koji racman zeleni bambus i ME one size bamboo, onako kolekcije radi...
    Primijetila sam da svaki put kad upalim komp najprije obavezno surfam o pelenama (a često i ostane samo na tome jer se totalno izbezumim). To nešto znači? Kompas mi se malo pomjerio?

Smokvica. avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

I ja sam tako..sasvim normalno, ne se zabrinjavati

Smokvica. avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Dobro si ti proučila gradivo, odabir ti je za 5!!

Iva M. avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Ja bi ti preporučila Imse Vimse covere.
    I to one SOFT, bolji su nego oni koji još gore imaju organski pamuk jer
    ovi drugi se nekada znaju navlažiti.

Biti će ti sigurno dobri od početka pa do nekih 8 kila.
    G. je njihovu M veličinu počeo nositi sa nekih 6 i pol kila (sad ima 7 i pol
    i 3 mjeseca), ali još uvijek nosi i S veličinu.

Ako te zanima kako izgledaju uživo možemo se dogovoriti
    da se nađemo. Imam i ME M veličine pa da si usporediš.
    Najbolje je vidjeti uživo

Iva M. avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

...možda uzeti i koji racman zeleni bambus i ME one size bamboo, onako kolekcije radi...
    Imam ti ove pa možeš i njih vidjeti.
    Sad izgleda kao da te nagovaram de dođeš na kavu ,
    ali znam koliko bi to meni pomoglo da sam prvi put mogla vidjeti većinu tih pelena uživo.
    Sigurno bi puno manje narudžbi bilo sfelšano.

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Iva M.
    bilo bi presavršeno! Ne bih te htjela opterećivati, ali bi mi stvarno jako puno značilo da vidim u živo prije nego naručim. Šaljem pp.

Osoblje foruma BusyBee avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ME coveri su nama bili savrseni dok je malac bio jako mrsav.. lijepo su mu zatvarali dio oko nozica, a bez stezanja.

Smokvica. avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Mi isti koristimo ME covere. Što se tiče veličine, moja manekenka još uvijek nosi S sa rodinim pusama, dok sa flaficama, koje su puno deblje koristim M.
    Cura ima 8ipo miseci i 7ipo kila

the enchantress avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Cure, ja sam naslijedila brdo Kamarisovih covera i dokupila još nešto novih Rodinih.

Istina je da sam lijena po pitanju saznavanja o svemu tome. Jednostavno sam se odlučila za rodine nježne puse i njihove covere, ali sada ste me malo zabrinule.

Ima li smosla da kupim još ove covere o kojima pišete ili ako je moj um zadovoljan s ovim što imam i to je ok i prolazi?

Mama Medo avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

mislim da će ti rodini coveri biti sasvim ok, nemoj se zamarati... osim ako ne želiš istraživati i isprobavati (ali onda postoji opasnost od ovisnosti!)

Smokvica. avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

čini mi se da su rodini naprevljeni po uzoru na ME tako da mislim da nema potrebe..

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Cure,

ja sam provela jučer jako ugodno popodne kod Ive M. koja mi je pokazala cijelu kolekciju pp i totalno sam se raspametila kad sam ih vidjela.

Sad kad sam ih sve vidjela uživo na okupu i usporedila, percepcije su se promijenile. Krečući od polazišta što bi od svega toga stavila na sebe došla sam do slijedećeg rezultata: Muttaqin , ME su ispunile sva moja očekivanja, dok su mi Berry Plush fancy

Dakle, u kolekciju definitivno upadaju spomenute! Koliko sam čitala Mutts i ME se znaju čekati i čekati, pa je onda dobro da sam sad krenula....

slava avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Meni je ME uvijek stizao u roku kraćem od 10 dana. Naručivala sam s njihove stranice.

Smokvica. avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Meni isto

little duck avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Pitanje. Ovih dana opasno razmisljam da pocnemo koristit platnene, cini mi se najjednostavnije kupiti Rodine. Kao sto se vidi u potpisu, mi smo malo ispod 11 mjeseci. Koliko pelena kupiti, koje su po vama najbolje (govorim o Rodinim), sto sve trebamo? Koliki je popust na paketu, i sto uopce dolazi u paketu, biram li to sama? Uf, zbunjena sam skroz! :?
    I da, kolika im je trajnost? Planiramo skoro drugu bebu, pa da li cemo moci iste pelene koristiti?

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

vidim da nitko dugo nije odgovorio na prošli post, a ja sam isto zbunjena. planiram kupiti veću količinu, ali nigdje na stranicama rodinog web shopa ne nalazim informacije što točno uključuje paket ili kako se naručuje - je li se izvjesni broj naručenih pelena automatski broji kao paket ili...?
    namjeravam ih kupiti svakako, ali na tipa 20 pelena rado bih iskoristila neku mogućnost popusta ako već postoji

malo pomoći? što ne vidim?

Mama Medo avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •