-
I moje se jedno dijete ispisalo iz osnovne glazbene škole nakon završenog 5. razreda. Prva četiri razreda je rado pohađao glazbenu, odlazio je na vlastitu inicijativu i na dodatne zimske škole, ali u 5. razredu je počeo inzistirati da se ispiše. Mislim da je glavni razlog bilo to što mu je počelo nedostajati slobodnog vremena jer su se obaveze u glazbenoj školi povećale. Napravili smo dogovor da završi taj razred koji je započeo (jer nije ok prema profesorima prekidati u pola školske godine) i da se onda neće upisati u 6. razred. Tako je i bilo. Moram priznati da sam se ja nadala da će se predomisliti do početka iduće godine, ali ostao je pri svom. To ga nije determiniralo kao nekog tko „odustaje“ niti je nama bilo na kraj pameti da mu šaljemo takvu poruku (iako smo ga pokušali nagovoriti da se predomisli). Naprotiv, razvijao je nakon toga različite druge interese, s jednim je do danas vrlo intenzivno zaokupljen. Naravno, svaka situacija je drugačija i nemoguće je znati što je za koga najbolje. Moje iskustvo je svakako na strani toga da je iznimno važno da dijete može samo birati čime će se baviti u svoje slobodno vrijeme.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma