-
Višekratni putni nalog
Ispričavam se ako negdje postoji ova tema ali ja je nisam mogla pronaći.
Naime dobili smo višekratni putni nalog jer djete ide svaka dva tjedna na radnu terapiju na Goljak a putujemo iz Samobora. S obzirom da tiskanica ima 20 polja za upisivanje potvrde dolaska na ambulantno liječanje nama bi da je ispunimo do kraja trebalo oko 10 mjeseci. Zanima me da li mi možemo nositi putni nalog na obradu u hzzo nakon npr. tri mjeseca jer su nam tako sugerirali ili moramo nositi svaki mjesec (jedni su nam tvrdili tako).
Molim vas da mi vi sa sličnom situacijom kažete kako vi to rješavate jer svatko kaže drukčije a nitko nije 100% siguran.
-
-
možeš probati pitati i na 0800 7979 - info telefon o pravima iz obveznog zdravstvenog osiguranja
-
Zastara prava na isplatu putnih troškova je 3 godine. Dakle,možeš odnijeti nalog na kraju mjeseca (kod nas je praksa da onda dobijemo novce kroz mjesec dana,ali ne rade svi isto,neznam zašto...),možeš čekati da ti se popune sve rubrike,itd. Važno je samo da na prvoj stranici piše u koju se bolnicu dijete upućuje i da treba pratnju te da sve ovjere budu iz te bolnice,bez obzira kojim sve specijalistima "hodočastili" (npr.ideš u Klaićevu pa mogu skupa biti ovjera ortopeda,fizijatr,itd.)
-
Mi doznaku nosimo na obradu kad ih se sakupi najmanje tri,imam osjećaj da mi se za manje ne isplati čekati u redu i gubiti vrijeme.
-
Cure hvala svima a Mirjana S. tebi najviše.
Mi ćemo skupiti jedno šest-sedam odlazaka u tri mjeseca pa ćemo onda predati u hzzo jer mi se isto tako ne da hodočastiti po hzzo-u i čekati u redovima a opet ako imamo pravo na to zašto to ne bi iskoristili..
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma