Bok svima.
Moj je zadatak pronaci najbolju moguću autosjedalicu koja bi se stavila na Chrysler - Le Baron GTS koji sad vec ima 2 desetljeca. :/ Brine me malo starost automobila, i ne znam ima li to kakve veze u izboru autosjedalice ili nema?
Bok svima.
Moj je zadatak pronaci najbolju moguću autosjedalicu koja bi se stavila na Chrysler - Le Baron GTS koji sad vec ima 2 desetljeca. :/ Brine me malo starost automobila, i ne znam ima li to kakve veze u izboru autosjedalice ili nema?
hej plavaa pa jel' to ima nekih novosti? :D
sto se sedista tice, ako ima pojaseve u 3 tacke na zadnjem sedistu, moci cete da stavite skoro bilo koje sediste.
Bok kli.![]()
Dakle, moram provjeriti ima li pojaseve u tri tocke na zadnjem sicu i na to onda ide bilo koja AS?
P.S. Pitam za prijateljicu. kod mene jos nista na tom planu. Hvala na odgovoru.![]()
Provjeri da li auto ima pojaseve u tri tocke na zadnjem sjedistu i nek obavezno isproba da li joj as sjeda u auto ( to joj je jedina 100% pouzdana metoda).![]()
Upravo mi je rekla da "naravno da nema pojaseve na straznjem sicu jer tko je tad stavljao pojaseve straga". Moram priznat da mi ovo nije palo na pamet.![]()
Dakle bebac ce morat ici naprijed.
Opet ja, any tips?Biram opcenito najsigurniju AS jer se sve mogu montirat naprijed ili po kojem kljucu da trazim?
A gde zive? Ako su u Hrvatskoj, voznja deteta na prednjem sedistu nije dozvoljena.![]()
U RH, da.
Znam da nije dozvoljena, ali ako zaista nemaju pojaseve na straznjem sicu (ona misli da nema, on misli da ima, dok netko ne ode do auta provjerit, ja cu prestat guglat autosjedalice) onda beba ide na prednji sic i hebiga sad. :/
Vožnja djeteta na prednjem sjedalu dozvoljena je za sjedalicu 0/0+, dakle sjedalica koja se postavlja u suprotan smjer vožnje uz isključene airbagove, ali preporučljivo je voziti dijete u sjedalici na stražnjem sjedalu.
Ako otraga nemaju pojaseve, treba ih ugraditi u ovlaštenom servisu.
plavaa prvotno napisa
voze li se oni u tom autu (kad ne znaju ima li auto pojaseve). Oprosti, malo šale.
![]()
Pojasevi se mogu ugraditi
Nažalost puno je starih auta koji naprijed imaju, a odotraga nemaju pojaseve.Matilda prvotno napisa
Moja stara Opel Ascona je u trenutku rođenja mog sina imala 24 godine starosti i u servisu su nam ugradili stražnje pojaseve za AS..i to prije punih 15 godina.