Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 57

Tema: Kako udebljati medu?

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno Kako udebljati medu?

Trebam savjet. Moj 2,5 godišnji sin ima medu Branka. Branko s njim ide na spavanje, na svaki izlet, putovanje, k dedi i baki na čuvanje, igra se u pijesku, bio je na moru, u planinama, i par puta u - vešmašini. Od sveg napora, Branko je smršavio. Jako. Sav je - nikakav - jedino mu je još faca ok (malo je bucmastiji 8) ).
    Sad pitanje - kako pomoći Branku? Kaj da stavim u njega da ga malo popunim pa da bolje izgleda? Ne znam ni kaj je u njemu, uvijek je bio fino mekan. Jel ima gdje za kupit punjenje za plišane igračke (osim u TL), ili da ipak žrtvujem neku manje dražu plišanu pa da to stavim u BRanka?
    Svaki savjet dobrodošao! Trebamo Branka!

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

pa uzmi recimo par spužvica, nakidaj na komadiće i napuni ga time. ili vatelinom.

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Imaš za kupiti one već natrgane spužvice.

A možda bi stvarno bilo najbolje nekog plišanca koji skuplja prašinu žrtvovati za Branka, nešto kao neka donacija

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

mi imamo (odnosno ja imam) isti problem s L.-inim premilim Bubijem. Bubi prolazi sito i rešeto već 3,5 godine i od njega je ostao samo vanjski materijal, polu dlakavi.
    i ja bi ga vrlo rado napinila nekom spužvom, ali L. ne da ni čut
    zaključila je kako je Bubi ostao i bez duše, ali zato ima samo guzu (nešto malo punjenja je ostalo u guzi i glavi), ostalo je goli materijal.
    i meni izgleda ogavno i prestrašno. gadljivo.
    a nema di taj jadni i čemerni Bubi ne ide. nema poda kojeg nije pomeo, strava.
    a više je puta njega poljubila nego će mene za cili život
    i šta je najstrašnije: ne da ga oprat. za oprat ga tribaju visinske i psihološke pripreme. zadnji put mi ga je dala na pranje kad sam joj ispričala priču o krpeljima i kako su sigurno već napali Bubija
    (bili smo na livadi). i navečer sam ga oprala, a ona ga ujutro prije vrtića išla na teracu dobro izljubit i izmazit onako mokrog. pa smo skoro zakasnili u vrtić jer se nije mogla dovoljno ispozdravljat s njim. auuuu.

a mislim kako bi se i jadni Bubi spasio da ga je malo napunit i udebljat. samo kako nju nagovorit na taj "zločin".
    i šta napravit kad ova živina definitivno pusti dušu i kad se raspadne. :? imamo još dva identična Bubija (kupila ih nadobudno ne bi li ovoga mogla redovito prat) ali ih uopće ne doživljava. pa sam mislila kako će ženska inačica te beštije to omogućit i kupila dvi Bubice, ali jok - ni one je ne zanimaju. i tako od cile Bubson obitelji, njih 5, ona rasteže i poteže samo ovog jednog jadnika.
    strah me iti pomislit da se Bubiju nešto nažao dogodi ili da ga (ne daj Bože) di izgubimo. mogla bi se i ubit. jednom ga je zametnila u kući i taj plač i naricanje su bili nešto prestrašno. a tek vapaji: Buuuubi moj di si mi, Buuuuubi moj šta ću ja bez tebe, šta ćeš ti bez mene.

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Loryblue

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

ne da ga oprat. za oprat ga tribaju visinske i psihološke pripreme. zadnji put mi ga je dala na pranje kad sam joj ispričala priču o krpeljima i kako su sigurno već napali Bubija
    joj, ni J. našeg neda oprat. Pere se kad procijenim da je vani jako vjetrovito pa napravim propuh na tavanu da se što prije osuši.
    imamo još dva identična Bubija (kupila ih nadobudno ne bi li ovoga mogla redovito prat) ali ih uopće ne doživljava.
    Da, i mi još imamo jednog Johanna - isti Branko, ali ne, nije on za zamjenu - Branko je Branko. Al mi je opet žao Johanna žrtvovat za Branka, jer Johann je još ono, čili dečko. Pa ipak mislim da će biti žrtvovana neka plišana beštija za koju nitko nitš ne pita. Pa bude barem na neki način korisna

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Super su mi ove vaše priče o malenima i njihovim medekima.

Moji recimo ni jedan nisu imali niti imaju nekaj takvoga za kaj su se vezali i kaj bi konstantno navlačili za sobom.
    Kak uopće dođe do takve "ovisnosti" ili možda bolje rečeno ljubavi!?

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj smajlić prvotno napisa
    Da, i mi još imamo jednog Johanna - isti Branko, ali ne, nije on za zamjenu - Branko je Branko. Al mi je opet žao Johanna žrtvovat za Branka, jer Johann je još ono, čili dečko. Pa ipak mislim da će biti žrtvovana neka plišana beštija za koju nitko nitš ne pita. Pa bude barem na neki način korisna
    looool da je čili dečko

ti makar imaš opciju "priklat" neku drugu plišanu živinu i iskoristit je za popunit Branka. a ja nemam ni to. ne da L. ni čut za popunjavanje, debljanje, dovođenje u neko pristojno stanje.
    ovako je Bubi samo jedna obična krpetina i to šporka do boli. a nije baš i da ugodno miriše
    a tolike sam već priče složila oko toga kako bi bio fin, mekan, predivan kad bi ga malo popunili nečim. i kako mu se ne bi tijelo i glava klatarali ko obezglavljenom piliću jer bi napokon dobio vrat koji bi mu držao glavu. ali neće pa neće. jedini zaključak na kraju svake moje tugaljive priče je: Bubi je ostao bez duše, ali zato ima guzu. i tu je kraj rasprave i mog nagovaranja.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj Loryblue prvotno napisa

ti makar imaš opciju "priklat" neku drugu plišanu živinu i iskoristit je za popunit Branka.
    a čuj, opcija je tu, al još uvijek ne znam kako će J. na to reagirati.

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

I mi imamo svog medeka o kojem smo ovisni i bez kojeg ne možemo zaspati. Dozvoljava da ga operemo, ali to više nije onaj isti medo od prije 3 godine. A kako je baš on postao "the one" nemam pojma. Malo po malo, negdje oko njezinog prvog rođendana. Imala je prije njega nekoliko favorita koji su s vremenom ispali iz igre kao da ih niakda nije bilo. I bilo je par pokušaja da se kupe slični, jer isti ne postoji budući da je dobiven iz inozemstva od prijatelja, ali nema šanse. Ja se jedino bojim da bi mu mogla otpasti ruka ili noga od silnog natezanja. Sjećam se da je moj brat imao jednog Mikija kojem je ispadala spužva kojom je bio punjen i otpala mu i noga, ali to se sve moralo zašiti i popraviti. Niko kao Miki. Ja s druge strane nikad nisam imala takvu "maskotu".

Dream avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj ana.m prvotno napisa

A možda bi stvarno bilo najbolje nekog plišanca koji skuplja prašinu žrtvovati za Branka, nešto kao neka donacija
    Da, eto prilike za lekciju o humanosti u činu donacije organa! 8) Doduše, malac je još premali da bi shvatio, ali taman dok ga uspije nagovoriti da to ipak učine Branku..., shvatit će i smisao donacije organa . Da priča bude upečatljivija, trebalo bi za nekoliko potencijalnih "donora" kreirati i "donorske kartice" !

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

nemam ni ja blage veze kako se rodi ta ljubav, ali je kod L. to odavno preraslo granice ljubavi. kod nje je čista opsesija.
    pa taj vražji Bubi čak i jede s nama za stolom i to mora bit postavljen za njega tanjur, čaša i pribor i onda mu ja moram nabit glavu u tanjur da jede. sve su priče vezane uz i oko Bubija. on je centralna ličnost svih događanja, ali samo pozitivnih. Bubi nikad nije za ništa kriv, on je uvik spasitelj i dobročinitelj u njenim pričama (naravno tu se mašta razgira do besvijesti).
    jutros npr. nije smila ponit Bubija u vrtić jer je jučer nastao kaos s njim na izletu. i nema šanse da L. prizna da on ne smije ići u vrtić. ne, njega je jutros bolio trbuh, pa sam ga morala stavit u krevet, pokrit njenom pidžamom da osjeća njen miris dok je u vrtiću kad je došla doma prvo je njega izljubila i izgrlila.

ja jesam imala svog omiljenog plišanca, pasa Mikija, kojega sam isto navlačila na sve strane, ali ni približno ko L. svog Bubija. Miki je spavao sa mnom dok se nisam udala i tad smo se razdvojili.
    a L. mi je dala do znanja kako ona Bubija neće dat ni svojoj dici. moći će ga samo pogledat i vratit joj ga.

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Bubi

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Uf, ne znam, kod J. je to došlo malo pomalo, al negdje od 1. godine života se ne odvaja od njega. Nije da ga baš konstantno vuče za sobom, ali dok nije s njim, J. ga stavi na određeno mjesto i kad se npr. popodne ide malo "omoriti" (odmoriti), onda nađe Branka da se i on s njim odmori.
    Bili smo neki dan na izletu, na Velebitu i ne znam kako, ali tamo negdje u planinama je Branko izgubio svoju lijepu crnu njuškicu. Bože, koja žalost, koja tuga, pretraživali smo auto, doma stvari, ali njuške - nema. Jedva se pomirio sa tim. Objasnili smo mu da je Branko star, pa mu eto otpala njuška i da sad lakše diše. Je, je , sad zvuči smiješno, ali smo se bome svi tri preznojavali dok smo tražili njušku.
    I sad sam u dilemi, ako ga i napunim malo da ne izgleda tako ispijen i jadan, a J. se to neće svidjeti. Ili ne daj Bože da se vidi koji šav koji tamo ne pripada. Pa da moram sve parati i opet vaditi van...Ne znam, moram vidit šta će sinko na to reći, izgleda da ćemo imati ozbiljan razgovor.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Inače što se tiče punjenja, ima kod nas u dučanima za kupiti spužve (tanje i deblje) na metre, naravno možeš ti kupiti 20 cm, pa ju izrezati i napuniti Brankeca, ako sinko pristane na face lifting.

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Lory možda se nekaj promjeni kada beba dođe.

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Anemona prvotno napisa
    Inače što se tiče punjenja, ima kod nas u dučanima za kupiti spužve (tanje i deblje) na metre, naravno možeš ti kupiti 20 cm, pa ju izrezati i napuniti Brankeca, ako sinko pristane na face lifting.
    možda da guraš kroz jednu malu rupicu svaki dan jedan komadić

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj pomikaki prvotno napisa
    I budem stalno u pripremi - ono - nema J, ajmo Branko na jedan quicki!
    Bušim rupu, guram spužvu, brzo šijem....
    ajme u kaj sam se uvalila.

Maslačkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Loryblue...
    Joj, jesam se ismijala... Bubi i jelo!

Ma bona... znam da je tebi muka, ali dijete ti ima prijatelja! I baš lijepo kako se ponaša prema Bubiju, znači da nije tako razmažena ipak...haaaaa???

U ZG ima ono izabereš medu, napune ga, obuku ga (odjeća mu 100kn minimalno), možeš snimiti glas, daju mu rodovnicu, ime... ma, šta sve ne... možda nešto možete od toga iskoristiti?
    A pošto vam djeca sigurno neće moći predočiti sebi na šta to liči kada se medo udeblja, možda da demonstrirate prvo na nekom drugom medi kojeg ćete prethodno izgladnjivati da izgledaju kao voljene mede?

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

lory

inače, potpisujem anu.m - ni moji ni jedan ni drugi apsolutno ne doživljavaju te plišance. :/

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

ov je skroz dobra ideja. mogla bi ja ovako napunit i udebljat Bubija, ali kako objasnit naglo dobivanje na gabaritima :?

vještičica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

... kako objasnit naglo dobivanje na gabaritima :?
    Pa kad tako fino jede za astalom, ne bi trebalo biti problema sa objašnjavanjem

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Pa jel jede s vama svaki dan? Reci da je jeo malo više pa se udebljo

lucij@ avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Cure !

Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Ja ću krepat!
    Već me dugo niti jedan topic nije ovoliko razveselio!
    Lory, ma tvoja L mi je super!
    Isto kao i anini i cvijetini, ni moj ne doživljava plišance...
    Pokušala sam mu nametnuti neke koji su meni zgodni, tako da ima prijatelja za spavanje, ali on radije spava (jede, kupa se, šeta you name it) s autićima

Maslačkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj vještičica prvotno napisa

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Isuse, skoro sam se udavila...

melange avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

ov je skroz dobra ideja. mogla bi ja ovako napunit i udebljat Bubija, ali kako objasnit naglo dobivanje na gabaritima :?
    reci da je natekao od krpelja, možda ga onda budeš mogla i oprati

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Kod nas te opsesije na srecu ne traju dugo pa taman kad pomislim da cu ja poludeti a igracka izdahnuti, ona zameni omiljenog plisanca.
    Ali nepranje kod mene ne prolazi, tu sam vrlo osetljiva, igracka koju vuce svuda po podu obavezno svako vece mora na pranje po cenu da je sutradan nosa mokru.

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Maslačkica prvotno napisa
    Citiraj vještičica prvotno napisa

kako mi ovo nije palo na pamet. cccc proždrljivi Bubi se naglo udebelio
    problem je što ne jede baš svaki dan s nama za stolom. malo voli priskočit koji obrok jer mu je gazdarica očito malo nemarna kad je hrana u pitanju (što se vidi i po njoj).
    e od sada ću ja neko vrime forsirat njegovo aktivno sudjelovanje u svakom obroku pa ćemo ga nekako udebljat. samo moram prvo kupit spužvu za napunit ga.
    a krpelje ćemo spomenit sutra jer je živina Bubi danas bio opet s nama vani (po običaju), malo više puta završio na podu pa je normalno da on skupi krpelje i po asfaltu. vrime mu je za ponovno kupanje

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Sve je to i nekako, Renata vuče okolo bebu počupane kose, sa nekakvom šnalicom i imenom Garfela. Od toliko igračaka ona nosa baš nju i to joj je sestra koja mora imati isti tretman, uf.
    Naravno, čim joj je nešto od gardarobe malo, to bi se trebalo ostaviti "seki" da obuče, pa onda imam muke dok sklonim okraćale stvari.

migulica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Kora ima peseka Bonga....star je 4 godine i prošao sito i rešeto....on je glavni u njenom životu. nema spavanja bez njega.....jednom sam jurila kod mame navečer jer smo ga zaboravili kod nje a vrijeme je bilo za spavanje (sva sreća da mi mama živi 15 min od nas)
    Kad se ide kupati, kupamo ga u kupki u lavoru....zajedno....i ona mu drzi glavu, "jer Bongo ne voli da mu pjena dođe u oči)

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Moj ima Tinki Winki teletabisa koji je bio na baterije pa se cjeli taj mehanizam pokvario i ja ga izvadila,sad je obican plisanac.Vec je sav ofucan i kupili mu jos tri slicna teletabisa bolja i kvalitetnija ali to nije to.Cak je i svaku pelenicu koju sam sasila za seku morao na njemu isprobati.Ja sam njega nekoliko puta dopunjavala svaki put po malo sitnom spuzvom.Sad bas razmisljam da mu napravim koje odjelce jer da da ga oblacimo pa da bar to mogu cesce oprati.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

da se ja opet malo javim...još je sve po starom..Branko je i dalje slab i mršav, naglo je ostario... ne mogu doć do njega, a da moj sin ne viče "vaaatiiiii Baaaankaaaaaa". Ne možemo se ni dogovorit da ga malo udebljamo. Sad mu se još i etiketa koju je imao na guzi rasparala. Koja tuga, koja bol.

Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Ajoj, i etiketica
    Mislim, za krepat je, ali susosjećam s malenim

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

..Branko je i dalje slab i mršav, naglo je ostario...

isto ko i Bubi, svakim danom sve tanji i tanji. kad sugeriram na njegov boležljivo mršavi izgled L. mi fino kaže: "pa šta ima veze, vidiš da mu je guza debela" (a u guzi 3,5 dkg
    sve mi se čini da će ovu živinu bit jako teško udebljat. ne da ga iz ruke nikako.
    jučer sam mu rakijom oprala njušku i oči jer ih non stop ljubi, a ona umalo doživila živčani slom. optužila me za opijanje ljubimca koji joj je nakon rakije malo bazdio po alkoholu.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

jučer smo odveli klince fotografu da ih pošteno poslika. Naravno, na prvim slikama je Branko u prvom planu. Ofucan, raščupan, čudan, jedino se po ušima kuži da je medved

Strobery Shortcake avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Pošto su Branko i Bubi zvijezde ovog topica, mogli bi ste nam staviti koju slikicu, da se malo divimo

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj Strobery Shortcake prvotno napisa
    Pošto su Branko i Bubi zvijezde ovog topica, mogli bi ste nam staviti koju slikicu, da se malo divimo
    Pa baš imam tu na poslu jednu sliku s J i Brankom, ali molim vas, ja to ne znam stavit

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Evo link:
    http://public.fotki.com/smajlic/smajlic/
    Na brzaka 3 slike, ona slika di je J. jako čupav je najnovija. Imam još slika di se vidi Branko malo bolje, ali te si nisam poslala, ostale su doma.
    Nadam se da sam i ove dobro stavila, ipak mi je 1. put

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

super je ova zadnja gdje samo oči vire iza Branka
    a Branko uopće ne izgleda tako loše

Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

JJ je slatkiš, ali i Branko mi čist dobro izgleda

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Je, Branko na slikama čisto ok izgleda. ALi stvarno ga nemate za kaj primit, osim za "kožu". Anoreksija ful. Al da znate kak je Branko lijepo izgledao, sad bi drugačije pričale jer ga niste poznavale prije!

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

i fakat ne znam kak da okrenem onu zadnju sliku na pravu stranu? Il sam to trebala prije nego sam ju uploadala?

sandraL avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

i fakat ne znam kak da okrenem onu zadnju sliku na pravu stranu? Il sam to trebala prije nego sam ju uploadala?
    Staviš kvačicu u kockicu kod "Edit" (ispod te slike) i sa lijeve strane u izborniku imaš komande "rotate".

Strobery Shortcake avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ma pusti ženo Branka na miru JJ voli svog medeka bezuslovno i nije mu važan njegov fizički igled.
    A sinčić je prepre meden.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

sandraL
    PostPostano: čet svi 14, 2009 12:10 am Naslov:
    smajlić (napisa):

Staviš kvačicu u kockicu kod "Edit" (ispod te slike) i sa lijeve strane u izborniku imaš komande "rotate".
    Hvala, uspjelo je! Istina da mi je trebala koja minutica, al evo, opet sam nešto naučila! 8)
    Strobery Shortcake
    Ma pusti ženo Branka na miru Laughing JJ voli svog medeka bezuslovno i nije mu važan njegov fizički igled.
    A sinčić je prepre meden.

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

ove priče su mi tako poznate...

mi imamo Magu. Mago s gospođicom radi baš sve, razdvajaju se samo kad se ona kupa, ali i to tako da Mago gleda s ruba veš mašine, skoro na granici da se i on pridruži u kupki. S Magom se spava, budi, jede, ide u vrtić (tete ga broje kao vrtićarca ali su je uspjele nagovoriti da Mago bude stacioniran na ormaru dok je u vrtiću) - uglavnom ne postoji aktivnost koja se može obaviti bez Mage. Kad je Magi nužno kupanje, tada ga uz priličnu pompu stavljamo u veš mašinu i pratimo proces pranja i stalno ga obilazi dok se suši - kao on sad tu jadan samuje(radijator/balkon- ovisno o godišnjem dobu), pa mu ona krati vrijeme
    Ta vezanost je tolika da se dijete naučilo služiti samo jednom rukom za sve što radi, jer beštiju stalno nosi pod drugom rukom-onako pod njušku, ko torbicu, tako da je non-stop upozoravamo da ima dvije ruke i da se počne služit njima..
    E sad zamislite što se desi kad se "član obitelji" izgubi, kao što se nama desilo prošlo ljeto.
    MM je stavljao cure u auto, a Magu odložio na krov i krenuo... Dobro cure su bile spakirane kak treba, ali jadan Mago se nije dobro proveo. Shvatili smo mi da Mage nema otprilike 5 minuta nakon polaska (tad se ona razbudila i pitala: "A gdje je Mago?" i sjetio se tata što je učinio i naravno okrenuli smo se iz istih stopa i vratili na "mjesto zločina", ali Mage NIJE BILO :shock: . Ne moram ni pisati da smo cijelo parkiralište pretražili detaljno, da smo se vozili istom rutom kojom smo krenuli (i to nekoliko puta) sve u nadi da ćemo ga pronaći...ali bezuspješno.
    Kad smo kapitulirali i shvatili da se Mago izgubio, krenulo je slaganje priče o tome kako je Mago morao hitno otići na put brodom (sve se dešavalo na godišnjem) i kako će poslati brata da je pazi i sto nekih drugih "utješnih" priča. Naravno Magu nije mogao zamijeniti nitko, ona je bila neutješna a kod odlaska na spavanje tražila je od nas da joj ni ne dajemo nikog drugog, jer nitko nema takvo uho kao Mago (ona ga češka po uhu dok zaspiva)
    Da ne duljim dalje organizirali smo pravu potragu, isprintali plakate s Maginom slikom, brojevima telefona i molbom poštenom nalazniku da ga vrati (naravno i s obećanjem o nagradi) i nadali se najboljem.
    Ta je muka (a vjerujte mi, koliko god blesavo zvučalo, svi smo bili u depresiji) trajala desetak dana, do dana kad je MM primio poziv s pitanjem: da li vi tražite Magu? i s obavijesti da gospođa misli da je dotičnog s plakata vidjela kod pedijatrice u čekaoni... :D :D :D Akcija koja je uslijedila bila je brza i munjevita. Dobra gospođa je otišla po Magu, šogorica je potegnula do mora i nakon prepoznavanja prepratila Magu do vikendice, a mi smo se brzopotezno za vikend spremili na more.
    Ponovni susret smo organizirali na način da je Mago "pozvonio na vrata" (uspjela sam kupiti mali kofer i par poklončića koje je Mago donio sa putovanja), a dijete mi je, al doslovce zanijemilo od šoka kad je otvorila vrata i ugledala voljenog na pragu ...(taj dio bi sad sigurno promišljenije napravili)
    Srećom Mago se više nikad nije poželio putovanja...a nadam se ni da neće...

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

lijepa priča sa divnim završetkom!

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

joj ovo je isto dobra priča

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu