-
Dječji ortoped I. Šmigovec
Vidjela sam da ima puno otvorenih tema o ortopedima i puno preporuka za njih. Nisam nigdje pronašla ovo ime i zato sam otvorila temu jer dr. Šmigovca toplo mogu preporučiti.
Radi na Šalati utorkom i četvrtkom ili petkom (za utorak sam sigurna). Doktor je mlad i izuzetno pristupačan i odraslima i djeci.
Moj sinček se rodio sa zaležanim stopalima i pedijatrica nam je rekla da hitno odemo ortopedu. Htjeli smo kod dr. Đapića, međutim kod naručivanja gđa. nam je rekla da je prvi slobodni termin tek krajem lipnja. Ta ista gđa. (izuzetno ljubazna) preporučila nam je dr. Igora Šmigovca. rekla nam je da je on Đapićev učenik i da sve što Đapić zna, naučio je i ovoga te da dr. Šmigovec, ukoliko se radi o nečemu težem, sigurno neće raditi na svoju ruku nego će se konzultirati sa Đapićem. I tako smo pristali.
Dan kad smo se naručivali bio je petak, a naručeni smo bili već za utorak.
Dr. Šmigovec nam se svidio odmah na prvu. Bio je izuzetno pristupačan. Kad je pregledao stopala i ustanovio adductus 2. stupnja, rekao je i time nas osvojio do kraja, kako bi dobar dio liječnika ovo išao operirati, a da je njegov zadatak da izbjegnemo operaciju, da bi on tako liječio svoje dijete, pa će i naše. Nije nam baš bilo drago čuti da će mu na obje nogice, do prepona, staviti gipsiće koji će držati stopala u nultom položaju, ali.....bolje i to nego operacija. To je bio prošli utorak. Danas smo bili na kontroli, skinuli gipsiće i stopala su sasvim normalna :D Zadovoljan doktor, još zadovoljniji mi. Lijevo stopalo je 100% ispravljeno, a desno - deformaciju primjećuje samo oko stručnjaka. Do sljedećeg utorka, ponovo su stavljeni gipsići da bi stopalo ostalo tako u pravilnom položaju dok ne dobije (za 7 dana) ortoze za noć.
Imala sam prilike vidjeti kako se odnosi prema starijoj djeci koja dođu k njemu zbog spuštenih stopala ili drugih potreba i mogu reći da je fenomenalan. Toliko im je pristupačan, zeza se s njima....ma stvarno SVE pohvale! I preporuke!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma