Pokazuje rezultate 1 do 17 od 17

Tema: Komarci i trudnoća

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno Komarci i trudnoća

Vec 4 noći muku mučim s komarcima koji mi nikako ne daju da spavam...

Koliko sam čitala oni aparati za struju se ne preporučuju...ali što je sa onim sredstvima za mazanje... je li to bezbijedno?

Ili ima neki učinkoviti i prirodan način da ih se riješim?

Pomozite nenaspavanoj trudnici !!!!

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

ja ti se namažem lavandinim uljem i zasad se to pokazalo kao jedino učinkovito. miris jest intenzivan ali tjera komarce tako da sam se prvi put naspavala otkad se lavandom mažem, u nas su cilu godinu šugavi komarci a eterično ulje u lampi isto nije pomoglo

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno Re: Komarci i trudnoća

Citiraj mya02 prvotno napisa
    Koliko sam čitala oni aparati za struju se ne preporučuju...ali što je sa onim sredstvima za mazanje... je li to bezbijedno?

Ma da? A zašto se ne preporučuju, fakat prvi glas ?

Slažem se sa Sunchicom-lavanda je super protiv komaraca a ujedno i opušta.

Ja zaista živim u području koje je definitivno najugroženije glede komaraca u Hrvatskoj i nekada se ne može doslovno živjeti od njih.
    Mreže na svim prozorima su nam normala,aparatići,mirisne svijeće i slično također.
    Uostalom,spavaj kao i ja-sa čepovima za uši pa te zaboli đon tko leti i zuji ...bitno da spavaš

superx avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Meni je rekla gin da se mažem onim za djecu ako baš moram, a aparati da nemaju nikakvu štetnost,jer da je zagađeniji i štetniji zrak u smogu u centru grada nego u spavačoj sobi s tim aparatićem

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

ahhhh kud spomenu komarce, ja isto bas muku mucim sa njima, bilo u trudnoci ili ne.
    kod mene je problem sto ja njih zapravo i ne cujem ali cim me ujede mene to pece i boli i svrbi.
    ja sam u trudnoci cak stavljala preparat u struju ali dzaba i ako ce mi neko povjerovati znala sam ih za jednu noc ubiti rukama cak 30. :shock:
    dosada najucinkovitije mi se pokazao sprej za tijelo protiv komaraca, naprskam se i prespavam cijelu noc. :D
    a ako me bas ujede kupila sam u apoteci kremu da namazem ojed i prodje me za manje od pola sata.

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Lavanda definitivno!! Neće ti se niti jedan približiti
    Ja sam to sasvim slučajno otkrila prije koju godinu. Obožavam lavandu i dodam ju ili u kupku par kapi ili u ulje za tijelo

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Lavandu cu definitivno isprobati :D :D :D :D i nadam se da ce biti uspjesno...

Ovo za aparate sam slucajno procitala na netu - kao odgovor neke doktorice na pitanje trudnice u visokom stupnju...a u pravu ste - zagadjeniji je zrak sto udisemo svakodnevno.....

Cepice vec koristim, jer moj dragi hrce katastrofa, tako da mi ni to nije od neke pomoci.....

Idemo veceras u borbu protiv komaraca s lavandom... :D :D

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Skokni u neki Bau... dućan i kupi mrežu za krevet. Najveći cirkus je probušiti rupu u plafonu za tiplu i kuku. Mrežu montiraš tako da je preklop okrenut na stranu s koje ulaziš u krevet.

curly mama avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

neki dan sam u ljekarni kupila narukvicu protiv komaraca ( a piše u uputstvima da uklanja osjećaj umora, nervoze itd.). uglavnom, narukvica je na bazi et. ulja citronelle i rok trajanja od otvaranja joj je 7-15 dana. meni je super! 8) ...i svijetli u mraku

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj sunchica prvotno napisa
    ja ti se namažem lavandinim uljem i zasad se to pokazalo kao jedino učinkovito. miris jest intenzivan ali tjera komarce tako da sam se prvi put naspavala otkad se lavandom mažem, u nas su cilu godinu šugavi komarci a eterično ulje u lampi isto nije pomoglo
    Probala i nisu me postedili

Sva sam se natrackala i nista...opet kad sam utonula u san osjetim kad me piknu, onda pocne cesanje, nervoza i sve ostalo....a toliko bude vruce da se ne mogu sva pokriti pa da ih bar tako izbjegnem....

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

onda ti nema nego kupit onu mrežu šta se zakači za plafon i baci preko kreveta... moj muž upravo izrađuje mreže za prozore jer mu je prejak miris moje lavande

BP avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

nama je jedino efektivni aparatic koji se stavi u struju..ali ja ga stavim na hodnik ili u prostoriju kojoj nitko ne spava - tako da nismo bas na udaru, a isto stiti.

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

imaš dosta topica o komarcima
    na jednom sam upravo napisala kako sam zadovoljna sa mrežom iz Kozma. dobiješ u kutijici čičak koji se nalijepi na okvir prozora (ima ga i za ogroman prozor) i mrežicu koju u sekundi možeš skinuti i staviti.meni najučinkovitiji način do sada
    i uživam u širom otvorenom prozoru cijelu noć

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

a kaj je s kremema i sprejevima protiv komaraca (dipterol, off,0 autan i slicini)? jel se smiju u trudnoci?

devet_mjeseci avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj ivy prvotno napisa Vidi poruku
    imaš dosta topica o komarcima
    na jednom sam upravo napisala kako sam zadovoljna sa mrežom iz Kozma. dobiješ u kutijici čičak koji se nalijepi na okvir prozora (ima ga i za ogroman prozor) i mrežicu koju u sekundi možeš skinuti i staviti.meni najučinkovitiji način do sada
    i uživam u širom otvorenom prozoru cijelu noć
    Vidim da je ovo stari topic, no čisto me zanima (jer nisam vidjela u Konzumu) ima li takve mrežice negdje drugdje za kupiti?

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

ma skoro u svakom ducanu...bar bi trebalo biti..od velikih trgovackih do poljoprivrednih ducana/ljekarni...
    m astvarno posvuda

devet_mjeseci avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Thnx Angelina, potražit ću

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •