nisam znala kakav naslov da dam
ima nešto što memuči, a unaprijed želim napomenuti da nikoga ne želim povrijediti niti omalovažiti -ako će se tako činiti
naime, imam rodbinu (tj.bračni par) u manjem mjestu izvan zg, iz kojeg sam i sama
šemauobičajena-otišla u školu u zgb, ostala, pozavršavala razne obvezne i neobvezne edukacije, posao u nekom menadžementu snatprosječnim primanjim i beneficijama, krediti auto stan, djeca aktivnosti
e sad ono što me muči je slijedeće-gore spomenuti bračni par je jedva završio trodgodišnju srednju školu, rade srećom u lokalnoj firmi, skupa zarade oko 6 k, žive kod bake , kao brinu o njoj i njezinoj mirovini
uz kuću su dobili i zemlju i potreben alatke-traktore i to , tako da u slobodno vrijeme šibaju poljoprivredu, svinje i to
e sad, meni sa tim školama ostane na kraju mjeseca ... je li da prostite, pogotovo na porodiljnom
tamo je fešta kad je žena na porodiljnom jer onda imaš ziher 2600, a doma si
za krstitike sam jedva sklepala- ne mreš u premalom stanu, moraš u rsstoran,tamo nema ispod 50 ljudi u lokalnom domu, klope na izvoz
za renovaciju stana jedva našla iole k čemu majstore-tamo se renovira s pol snage -kum ovaj, prijatelj onaj
za djecu gadno pazim tko će ih čuvati, tamo se podrazumijevaju bake, bez obzira na kvalitetu odabira
tu se za šoping odjeće i cipela strgam po raznim molovima, tam se kupi na placu, obavi usput "networking" za koji poslić i svi sretni i zadovoljni
naravno o cijeni hrane neću ni govoriti
sad, moram proznati da se osjećam nekako , ne znam, izigrano, čudnovato
odgajali su me :uči da imaš , bolje će ti biti.
kad ono -friška figa. ljudi žive stoput bolje od mene.
da se razumijemo -nek oni žive sretno i zadovoljno, ali i ja bih!
i da se razumijemo -nemojte mi reć -oni se narade -i ja se naradim, ko živina, dođem doma da ne znam za sebe.
radim li u krivoj firmi, ne znam s lovom, krivo mjesto, krivo vrijem ili...?
da li sam malo zabrijala ili što? ima li sličnih koji se pitaju isto?