Stranica 24 od 59 PrviPrvi ... 14222324252634 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,151 do 1,200 od 2906

Tema: Nakon transfera

snow.ml avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

OOO onda sam ja malo pobrkala lončiće, nisam se prije javljala pa sam mislila da si sada išla vaditi ß...no za dobre želje nikad nije kasno...sretno!!

H2O avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj snow.ml prvotno napisa Vidi poruku
    OOO onda sam ja malo pobrkala lončiće, nisam se prije javljala pa sam mislila da si sada išla vaditi ß...no za dobre želje nikad nije kasno...sretno!!
    naravno,hvala draga.....
    neka sve vas prati sreća,velike bete i draga dječica

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

H2O i ja isto tako nemam živaca toliko čekati, testić sam kupila ... a radit ću ga 12dpt (kod mene su bili trodnevni predembriji).

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj dani82 prvotno napisa Vidi poruku
    H2O i ja isto tako nemam živaca toliko čekati, testić sam kupila ... a radit ću ga 12dpt (kod mene su bili trodnevni predembriji).
    predpostavljam da ga radiš u utorak,znači li to da ja mogu u srijedu jer sam bila dan iza tebe na transferu(blastice)proći če i tjedan dana od choragona

inače imaš li kakvih simptoma?

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Issa tebi su vratili blastice što znači da test možeš radit test dan prije mene.... evo što se dešava u maternici nakon vraćanja blastica

Nakon transfera zametka starog 5 dana događa se sljedeće:

0 dpt...zametak je u stadiju blastociste
    1 dpt...blastocista se izliježe iz svog omota
    2 dpt...blastocista prianja na sluznicu maternice
    3 dpt...započinje implantacija (ugnježdenje) i blastocista polako tone u sluznicu
    4 dpt...implantacija se nastavlja kako morula sve dublje tone u sluznicu maternice
    5 dpt...morula se u potpunosti ugnijezdila u sluznicu i ima stanice placente i fetusa
    6 dpt...stanice placente počinju lučiti hormon HCG u krv
    7 dpt...više HCG-a se proizvodi kako se fetus razvija
    8 dpt... više HCG-a se proizvodi kako se fetus razvija
    9 dpt... nivo HCG-a sada je dovoljno velik da ga može detektirati kućni test na trudnoću iz
    urina

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Na mom testu piše da se može raditi u bilo koje doba dan ... zanima me da li je to stavarno tako ili je bolje test napravit s prvom jutarnjom mokraćom.

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

ja ču barem sačekat utorak,da budem sigurna da nemam chargona u tijelu i radit ču ga s prvom jutarnjom,šta je sigurno sigurno je

tikica_69 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Cure, molim ako je koja imala ovakav slucaj nakon transfera....
    Danas 6. dan nakon punkcije, 3. dan nakon transfera. U 8 ujutro sam se probudila jer mi se piskilo. Odem na wc, vratim se u krevet i razmisljam kako moram staviti Utrice. Odjednom, doslovce u sekundi, pocinje bol ista kao pred mengu samo bar duplo intenzivnija. Uspijem se leci na ledja i staviti Utrice. Bol traje i traje i traje. Ja se bojim pomaknuti da se slucajno ne pojaca i ne usudim se uopce muza zazvati. Nakon 10-ak minuta prekid. Ali na isti nacin kako je i pocelo - u sekundi. Kao da je netko instalirao odredjenu kolicinu boli u mene u sekundi i u sekundi je reinstalirao. Ne krvarim, od tada me bas nista ne boli, osjecam se odlicno, cak me ni cice vise ne bole i nisu jako napete kao poslije punkcije. Idem se sad lagano prosetati na zrak.
    Pada li ikome na pamet sto je to bilo ili sto bi moglo biti?

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

impalntacija?

andreja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

da i ja mislim da je to bila moguća implantacija! daj Bože,sretno!!!

tikica_69 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Pa sto to toliko boli?

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

tikice, ja se uvijek sjetim jedne moje kolegice koja je pričala da ju je (prirodna) implantacija toliko bolila da je mislila da će završiti na operaciji slijepog crijeva (dok još nije znala da je T, a radio je desni jajnik), držim fige, draga.

H2O avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Tikica ja sam drugu veče od transfera imala jake bolove(meni je vraćena blastica), znači šesti dan nakon punkcije.U toj panici nije mi na pamet pao normabel,inače bi ga popila.Baš sam bila prepanuta,plakala sam od boli,jedva sam se opustila.Predpostavljam da je tada bila inplatacija,kao i tebi jutros ,od srca ti to želim.
    Issa tebi su vraćena blastice,možeš betu raditi već 10.d.p.t.
    Sretno cure,Tikica,Issa,Dani,
    i svim ostalim što čekaju betu

tikica_69 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

A daj boze da je....no kako sam imala dvije trudnoce, ja se uopce ne sjecam da je mene ista ikada bolilo u tim trudnocama pa sam malo skepticna. Ne cini vam se da je malo prerano za implatanciju?

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Tikice to je 100% implatacija draga moja.Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii happy sam zbog tebe pravo.
    Mene od dana transfera tako boli dojnji dio leđa da sam jutros morala popiti brufen nisam više mogla izdražati.

H2O avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Tikice i ja sam imala jednu trudnoću i kao u magli mi je tih 2 tjedna dok sam čekala betu.
    Zašto misliš da je rano vratili su ti 3-dnevni embrij a treći dan je od kad su s tobom.Opusti se i uživaj,Čekam s tobom malenu Lauru i vibram da se čvrsto drži za svoju mamicu~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

lberc avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Tikice,zadnji put kad sam vadila betu,bile su sa mnom dvije cure sa pozitivnim betama...pričale su o bolovima,više se ne sjećam koji dan,ali bolovi su bili prisutni,znam da je i meni bilo čudno,od kud toliki bolovi,ali je to izgleda dobro.
    Držim fige da je i kod tebe isti rezultat kao i kod njih.

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Tikice draga nadam se da je to kod tebe baš implantacija
    Kod mene nije bilo, isto se i meni desilo samo 5dnt i baš u vrijeme implantacije. Bol koja je bila jakog intenziteta kratko vrijeme i prestala. Ostalih par dana sam isto provela u boli ali nekoj čudnoj, neopisivoj, nikakav nalik na menstrualnu bol. Kažu da je dobar znak ta bol, meni nije bilo.
    Navijam i vibriram draga
    Ostalim curama isto želim veliku betu

Strike avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Tikice,i ja sam ti negdje od 5.dana transfera imala takve bolove da sam jedva hodala,kad sam morala mokriti imala sam takav pritisak dole,za poludit. Takve menstrualne bolove nikad u životu nisam imala kakve sam imala tad,tako da sam par puta morala uzeti normabel da mi se malo smiri,plakala od boli! I donji dio trbuha mi bio bolan na dodir,tako da mislim da si na dobrom putu! Držim fige za još jednu Mb bebu

tikica_69 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Hvala vam cure....uopce mi je nestvarno razmisljati da bi to mozda moglo biti to.....

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

cure pozz!
    citam malo vase pricice....ja sutra imam transfer(prvi u zivotu,a nadam se i zadnji) znaci nakon transfera mogu ocekivat bolove...a kad se vrate blastociste beta se vadi 10 dan vec,jesam ja to dobro skuzila?ja sam u srijedu imala punkciju,od 8js 6 mi se razvilo,2 nisu....jedva cekam da sutra to obavim i onda slijedi cekanje......

diabolica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj tikica_69 prvotno napisa Vidi poruku
    Cure, molim ako je koja imala ovakav slucaj nakon transfera....
    Danas 6. dan nakon punkcije, 3. dan nakon transfera. U 8 ujutro sam se probudila jer mi se piskilo. Odem na wc, vratim se u krevet i razmisljam kako moram staviti Utrice. Odjednom, doslovce u sekundi, pocinje bol ista kao pred mengu samo bar duplo intenzivnija. Uspijem se leci na ledja i staviti Utrice. Bol traje i traje i traje. Ja se bojim pomaknuti da se slucajno ne pojaca i ne usudim se uopce muza zazvati. Nakon 10-ak minuta prekid. Ali na isti nacin kako je i pocelo - u sekundi. Kao da je netko instalirao odredjenu kolicinu boli u mene u sekundi i u sekundi je reinstalirao. Ne krvarim, od tada me bas nista ne boli, osjecam se odlicno, cak me ni cice vise ne bole i nisu jako napete kao poslije punkcije. Idem se sad lagano prosetati na zrak.
    Pada li ikome na pamet sto je to bilo ili sto bi moglo biti?
    Ja sam imala 11.02. transfer (1 osmostanična js i 1 šestostanična js) i istu, identično opisanu bol sam osjetila 15.02....rezalo me 2-3 minute kao žiletom da se nisam usudila pomaknut...i sekundi nestalo...i ja sam pomislila da je to implantacija?! Uplašila sam se tolika je bol bila jaka da sam ostala bez daha par puta. Ja ti želim da je to bio znak implantacije!

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Cure moje evo mene ranoranioca jutros, probudila se jer ne mogu spavati od bolova u leđima i to u dojnjem dijelu leđa i u predjelu jajnika.
    Ta bol se nekada spusti u predio noga gornji dio butna kos da ja to ne mogu izdržati.
    A sad interesira me da li je neko od Vas imao takav slučaj nakon transfera da ga bole leđa.Ja sve mislim da bi to moglo biti od ležanja jer sam prva dva dana nakon transfera baš odležala. Danas mi je 4dpt (ako dan transfera računam kako 0-ti dan.)

Superman avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Draga rozalija, jedino što sam ja osjećala kad sam ostala trudna je bol u donjem dijelu leđa i to već 1. dp ET! Nije bila jaka bol, tipa da sam trebala analgetik, ali sam i te kako osjećala donji dio leđa... A mirovala nisam uopće. I tako je to trajalo par dana i onda se sasvim izgubilo (bila sam sigurna da ništ od tog ).
    Meni to miriši na dobro...

tikica_69 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Ja se danas osjecam kao da bih mogla skakati po kuci i kao da uopce nisam bila na ET. Cak nisam ni napuhana od Utrica. Jest da osjecam onu svima poznatu bol u ledjima al stvarno to vec sad pripisujem toikom lezanju. Danas cu napraviti rucak, moram se poceti malo gibati.....

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

I ja ću dan malo u šetnju otiću po bolovanje u ovom mjesecu i ne planiram ići na posao do bete a ako beta bude pozitivna ne planiram bar prva 3-4 mjeseca raditi.
    Sreća radim u državnoj firmi pa mogu izbivati a moja lječnica opće prakse poznaje situaciju pa bez problema štanca mi bolovanja.

Strike avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Mene su leđa boljela od prvog dana ET-a,i ja sam mislila da je to od ležanja al nije bilo! Boljela su me negdje još do 8.tj.trudnoće! SRETNO CURE!!!

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

evo vratila se ja sa transfera,sve proslo ok.vracene mi 2js,jedna blaastica,druga se razvija kao u blasticu,ali obe kvalitetne,tako mi rekli...jedna se prestala razvijat od petka kad sam zvala,i 3 zamrznuli....sad slijedi ono najgore kidanje zivaca.....tek 11.3 mi rekli vadit betu....opet me sjece u jajniku i to desnom uvijek,sise nabijaju...i danas me ulovila neka manija da bi kiselo jela paprike,salatu bilo sta

tikica_69 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

barbyRI, sretno i samo ti papaj

kate32 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Tikice i mene je boljelo nakon ovog zadnjeg transfera, rasturala me bol nakon 3 dana i onda prestalo, pa me ponovno boljelo pa prestalo i tako sve dok nisam napravila test koji je na sreću bio pozitivan i dvije male srećice se uhvatile. Od srca želim i tebi takav scenarij, naravno bez bolova. Da sam tada znala što ti bolovi znaće bila bih presretna, a ja sam cijeo vrijeme mislila da ništa ni ovaj put.

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj tikica_69 prvotno napisa Vidi poruku
    barbyRI, sretno i samo ti papaj
    i siri se.....

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj kate32 prvotno napisa Vidi poruku
    Tikice i mene je boljelo nakon ovog zadnjeg transfera, rasturala me bol nakon 3 dana i onda prestalo, pa me ponovno boljelo pa prestalo i tako sve dok nisam napravila test koji je na sreću bio pozitivan i dvije male srećice se uhvatile. Od srca želim i tebi takav scenarij, naravno bez bolova. Da sam tada znala što ti bolovi znaće bila bih presretna, a ja sam cijeo vrijeme mislila da ništa ni ovaj put.
    potpisujem ove simptome, tako je i meni bilo. Još sam otrčala kod svog MPO specijaliste pitati što to znači kad me tako boli, a on je rekao supppeeerrr i bilo je jer sam ostala trudna.
    Nažalost puno kasnije je loše završilo, ali nećemo sad o tome. Mislim tikice da bi definitivno to moglo biti to. Vibre do neba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

H2O avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Issa jesi radila test

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj H2O prvotno napisa Vidi poruku
    Issa jesi radila test
    nemam hrabrosti,možda danas popodne,uf

andreja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

ajde issa11 za veliki debeli + na testu!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

H2O avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Issa držim fige...Pusa...

malena2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

cure imam pitanje za vas vracena mi je jedna blastocista u ponedjeljak je bio transfer,uopce nemam osjecaj da se nesto dogada....
    jel ima koja od vas takvu situaciju.....
    sretno svima....

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj malena2 prvotno napisa Vidi poruku
    cure imam pitanje za vas vracena mi je jedna blastocista u ponedjeljak je bio transfer,uopce nemam osjecaj da se nesto dogada....
    jel ima koja od vas takvu situaciju.....
    sretno svima....
    ja sam isto u ponedj imala transfwr,vracene 2 jedna blastica druga skoro pa blastica isto nemam nikakav poseban osjecaj sve kao i prije,osim sta sam danas pomela po kuci i kad sam se otusirala osjetila lagano nabijanje ali sad kako sam sjela sve ok...citam da par dana nakon transfera se zna osjetit i jaca bol i da je to implantacija ali ja to ne osjecam...jel to normalno?ili se kod mene pak nista ne desava?

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

ja od transfera osjećam nekakav pritisak dolje, skoro kao pred M
    drugo ništa, al svi simptomi i izostanak istih ništa ne moraju značiti

u neuspješnom postupku sam osjećala sve i svašta, a kad samo ostala trudna - baš ništa!

aleksandraj avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Tikice, i ja sam prvu trudnocu imala uzasan bol - bas na blagajni u trgovini te sam mislila da cu se onesvijestiti...ja mislim tikice da ce nesto biti

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Ginger prvotno napisa Vidi poruku
    ja od transfera osjećam nekakav pritisak dolje, skoro kao pred M
    drugo ništa, al svi simptomi i izostanak istih ništa ne moraju značiti

u neuspješnom postupku sam osjećala sve i svašta, a kad samo ostala trudna - baš ništa!
    daj Boze da je i u mom slucaju tako

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Cure mene drmaju na veliko moji PMS simptomi pa mislim da od moje bebice ni ovaj put nema nišata i beskrajno sam tužna.

malena2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

rozalija ne gubi nadu zna i simptom pms biti trudnoca.....

tikica_69 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj rozalija prvotno napisa Vidi poruku
    Cure mene drmaju na veliko moji PMS simptomi pa mislim da od moje bebice ni ovaj put nema nišata i beskrajno sam tužna.
    Joj, otpisala sam ti na odbrojavanju....imas srece sto mi nisi blize
    Kakav PMS? Ili su simptomi trudnoce ili nuspojave Utrogestana....ajde ih procitaj na receptu.

malena2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

moze odgovor na postavljeno pitanje zasto nakon vracanja jedne blastociste ne osjecam nista transfer je bio u ponedjeljak,mislim da nista od ovoga postuka.

mmaslacak avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ovaj sad ponedjeljak? danas ti drugi dan?

malena2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

je ovaj ponedjeljak oko 12 i 30
    mislim da dramatiziram...

mmaslacak avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Samo polako i smireno, prerano ti je, a i da nije ima svega, netko ima simptome netko ni jedan, sve do bete.
    Meni je drugi dan jedino bolilo dole od onog spekuluma, ustvari bolilo me 5 dana, razvalio me.

diabolica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Cure, da se i ovdje javim, moja Beta je danas 244!!!!!
    Vidim da vas muči hrpu tih simptoma a neke od vas nemaju nikakve simptome...evo ja kao najfriškija "trudnica" reći ću da je sve individualno i da svaka od nas je posebna na svoj način pa tako i sve promjene u tijelu drugačije doživljava. Prvo, sam stalno osjećala nabijanje dolje i pogoto oko lijevog jajnika stalno me je nešto bockalo...4 dpt sam osjetila neopisivu bol (negdje sam već opisala da je boljelo kao da me netko sa žiletom reže)...i pretpostavljam da je tada nastupila implantacija....od tada do jučerašnjeg testa mogu reći da su me samo grudi bolile i ponekad me pritiskalo dolje kao da ću dobit stvari a drugo skoro pa ništa i zato sam pala u bed zadnjih dana i bila sigurna da se ništa nije dogodilo da smo fulali...da napomenem da sam je bila dosta aktivna, nisam ležuckala, nisam ništa dizala, dosta sam šetala ali naravno sve s oprezom....
    Znam da je čekanje užasno naporno i psihički driling i zato vam želim što prije pozitivne Bete!

snow.ml avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

jako lijepo napisano...bravo...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •