Ma tijelo će meni opet biti super - to me zaista ne dira, nemam celulita ništa a ni strija, a ni vena - zasluga prehrana, genetika a i vježbanje. Kad rodim i opet ću vježbati a prehrana da ne govorim. Eto samo gospoja me muči - voljela bi što prije uživati u sexu. Sad kad čitam što sam napisala baš smješno zvuči. Ko da mi je jedini problem i misao u životu na vaginu.... da.... znam da ima i operacija ali za mene je to čista egzotika, mislim pa mm bi u nesvjest pao da mu predložim.... smješno je to.
Kegel Kegel! Možda me on spasi!

Odgovori s citatom
Nisam XXL niti sam ikad bila sklona debljanju niti sam u trudnoći dobila jako puno kg pa mi se čini da je 6 mj. jako dugo. Nadobudno sam očekivala da ću već nakon mjesec dana biti kao prije, no očito sam se malo preračunala.
Sad još jedo pa se bacam na skidanj kila i bar malo dfiniranje tog trbuha, a guza? Ostat će neprežaljena

, ostala trudna sa 50kg, rodila sa 74kg

iliti sad imam malo viška na bokovima onako...
Značajnih strija nije bilo (a njih me najviše bilo strah), onaj trudnički celulit je sad nakon godinu dana nestao (sad imam samo onaj stari). Trbuh je mekan ali ne visi niti je velik, ako se pravilno držim jedva se vidi.
...šta ću, ubilo me slatko