Stranica 27 od 85 PrviPrvi ... 1725262728293777 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,301 do 1,350 od 4229

Tema: "azoo statistika"

Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Danas sam tražila tribestan u dva grada, gotovo u svim ljekarnama. Dobila sam informaciju da je tribestan povučen iz prodaje i da se više neće upotrebljavati.....Molila bi nekog ako mi može pomoći na način da mi pošalje tribestan ukoliko ga još ima negdje, uplatila bi novce na račun.

Hvala!!!

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno azoo

dali neko od vas cuo da postoji genetska terapija ,odnosno zmena gena,tj terapijom gena se lece dosta bolesti, ali je u nekim zemljama to zabranjeno,dali je onda moguce izleciti i tu deliciju y hromozoma ,?????

DanijelaDanči avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Miksa, kad bi to bilo istinito, bilo bi izvrsno, ali ne znam baš. I da postoji, kod nas bi vjerojatno bilo zabranjeno.

DanijelaDanči avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj kokos prvotno napisa Vidi poruku
    Cure, ima tekst u današnjem Obzoru Večernjaka: "U laboratoriju stvorili spermu: uskoro će i ljudsku". Nisam provjeravala, možda ima i online. Ohrabrujuće
    Ljudi, nisam uspjela pronaći ovaj tekst. Zna li netko nešto više o tome?

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Marina. Proteka u Mošćenici na glavnoj cesti između Siska i Petrinje. 179,00 kn i ima ga koliko hoćeš. Nije istina da se tribestan povlači već gaje oktal-pharma, koja je glavni uvoznik istog, povukao na tjedan dana zbog izmjene papirića sa upustvima. Zato ne paničarite!!!

Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Hvala, Polo, baš tamo sam i naručila preko neta i stiglo je odmah, stoga sve super!!

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

taman se bilo popravilo stanje oko nove godine, da sam bila uvjerena da su spermici se pojavili i sad ova glupa gripa vrati nas na pocetak price, bas imam osjecaj da nas onaj odozgo zajebava. sad imam osjecaj da je temperatura pobila i ono sto je imao u testisima. jbg valjda ce i nama jednom se morati sreca osmjehnuti, bar bi bio red.

hedoniza avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

u nas opet nadeni spermici i to dosta progresivno pokretnih..

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

cestitamo na spermicima i da vise nikad ne svracala na ovu temu. kako ste ih uspjeli popraviti ?

hedoniza avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

neznam ti, i to svako 3mj smo skuzili da ih ima pa ih nema... Sad ih ima nikad vise i stvarno pokretnih... ali i dosta nepokretnih.. Kad bi znala formulu rekla bi vam stvarno.. Sad mislimo da ih damo na zamrzavanje na svaki slucaj.. Boss hvala ti..

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

znaci kod vas varira samo od sebe. odmah sad kad ih ima dosta brzo pokretnih zamrznite ih cisto radi svoje sigurnosti da ste sigurni kad dodjete do postupka da imate sa cime da radite.a i bar necete onda imati stresa i razmisljanja pred postupak hocete li sta naci ili ne, nego ce te moci smireno krenuti u postupak.

hedoniza avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

da vec smo se narucili, ajme neznas kako sam sretna, uh, jos ce se dogodit da cu prirodno ostat trudna hahaha

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

hedoniza nikad se nezna, mozda i prirodno se desi. ja sam godinu dana pre dijagnoze azospermija ostala trudna prirodno, tako da ako ima bar jednog uvjek postoji mogucnost da se provuce i nadje put. sve u svemu sretno i bas se obradujem kad cujem da su se nekom vratili spermici.

hedoniza avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

ajme bilo mi je grozno, mislila sam da ovo je sve skupa neizdrzivo, cas ih ima cas ih nema.. Nadam se i ja da ce biti sve ok.. da nece opet nestatii...

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Testosterone se povecao sa 161 na 375 uz hormonsku terapiju

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

hedoniza i boss to su super vesti, Dina nadam se da ces se i ti njima pridruziti.
    Da li i jedan od vasih muzeva ima povisen FSH?

Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Super vijesti cure!!! Mene bi zanimalo svako koliko vremana vm vade briseve na bakterije (C, U , M) i spermiokulturu? Mi briseve vadimo prije svakog postupka MPO , a oni?

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

znali neko sta se desava sa anaitomi2?dali su uspeli sa hormonskom terapijom

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Ja sam ljudi totalno razocarana.
    Muz je imao Micro Tese u 02.2011. Pronasli su nekoliko nepokretnih i zaledili celi uzorak. Nisu pregledali celi materijal, samo su ga zaledili.
    Uglavnom ... moj ginekolog je tada pokusavao da me ubedi da uzmemo "doner backup"
    Vec godinu dana razmisljamo o tome i danas sam otisla kod njega da mu kazem da nismo spremni na to i da hocemo samo da probamo sa onim sto imamo.
    Tada je Dr. odpoceo novu temu, da MOZDA nisu dovoljno dobre zaledjene jajne celije koje imam i da bi mozda trebala da idem kroz IVF ponovo.
    Imam 10 komada. Zadnji put je rekao da je to vise nego dovoljno i da on ocekuje da ce oko 8 da prezivi.
    Nadam se da nisam u pravu, ali nekako dobivam utisak kao da se sve vrti oko $$$$ i to me totalno obezhrabljuje (
    Usput da dodam da mi zivimo u Americi i da mi je receno da se zaledjene jajne celije stalno koriste jer je legalizovana donacija jajnih celija.

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

zasto bas mi upravu si sto se tice novca. ovi doktori gledju sta je lakse njima i gdje mogu dobiti novca vise. mi kad smo krenuli na preglede prije 4godine dokor kaze ako su problem hormoni moze se to srediti a sad kad smo trazili terapiju jedva nam je dao.

tuzna avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

edin a,zasto i ovdje nisi stavila onaj link o sperm hope?
    evo,stavljam ja:
    http://www.spermhope.com/index.html

nemam pojma sta bih mislila o ovome.....

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Tuzna nisam stigla sinoc da ga stavim.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Pozdrav, evo još i nas na ovoj ružnoj statistici. MM i ja smo u braku već 12 godina, pretrage smo počeli 2002 i, na žalost, nakon raznih kliničkih pretraga u kbc Ri i u Vuk Vrhovac dijagnosticirana mu je azoospermia i hypogonadotropni hypogonadizam. Godinama su doktori mm propisivali testosteron, a nama se sve to činilo pretjerano, pogotovo kad se čitaju nuspojave dugotrajnog uzimanja testosterona. Problem od početka nije bio u testosteronu, već u manjku hormona FSH i LH, ali jednostavno nisam imala s kim podijeliti svoje sumnje da je sve to nekako traljavo napravljeno...

Napokon smo se prije dvije i pol godine odlučili da ćemo ići na donora, a onda se pojavljuje kod mene cista veličine naranče, što nam je još oduzelo vremena jer, evo, još uvijek riješavam taj problem. Ipak, u cijelom tom međuvremenu, ja sam tražila dodatne informacije pa sam tako sinoć, čitajući ovaj forum i teme o potpomognutoj u inozemstvu naletila na spominjanje dr. Lučingera. Poslala sam mail odmah sinoć, on je odmah jutros odgovorio te me nazvao.

Moram priznati da je ostavio dojam vrlo smirenog i ugodnog čovjeka. Također, nakon što sam mu prepričala što je sve mm prošao i pročitala mu s posljednjih nalaza podatke koje je htio znati (FSH i LH), rekao mi je da su ga cijelo vrijeme krivo liječili! On definitivno takvu dijagnozu ne bi tretirao testosteronom, jer mu toga nije falilo, ali bi tretirao hormonima, što ta dijagnoza i jest: manjak hormona.

Pitanje koje želim postaviti: ima li tko iskustva s dr.Lučingerom? Probudio je nadu u meni. Da li da vjerujem? Je li moguće da sve ove godine svi ti endokriolozi i ini stručnjaci nisu shvatili da ga krivo liječe?

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Pozdrav svima!
    Da li možda netko zna jesu li počeli raditi biopsiju na Rebru sa zamrzavanjem materijala. Ovo čekanje izluđuje!

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ati-ml mozes li mi dati email od tog doktora

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

drazenlucinger@gmail.com
    Klinika je IVF-centar, ima i web stranicu. Čitala sam još po ovom forumu, doktor je došao s VV, izgleda da je jako puno forumašica s njim imalo samo dobra iskustva. MM i ja smo odlučili ipak se ne nadati previše, čisto da zadržimo psihičku stabilnost, idemo kod njega pa ćemo vidjeti. Što da kažem, nakon što sam se već pomirila sa dijagnozom, sad opet u meni pulsira onaj jedan mali crvić i šapće "možda..."

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

ati-ml ako tvoj muz ima niske hormone onda se to moze lijeciti, bar kod nas sa niskim fsh i lh stave na terapiju sa menopurom i uglavnom uspiju da povrate spermatogenezu.pokusajte sa unosom hormona lh i fsh , nemate sta izgubiti.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Idemo sljedeću subotu kod njega. Ono što me muči jest, je li moguće da nitko drugi svih ovih godina pretraga se toga nije dosjetio?!

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

jednostavan odgovor. nalijetala si na pogresne doktore koji su vas vodili.
    sve i jedan pametan dr i sa iskustvom bi prvo skontao da je problem u hormonima kad bi vidio nalaze, sreca u cjeloj prici ti je ta da se onda to moze izlijeciti, jer je to jedna od malobrojnih uzroka azoospermije koja se lijeci.

tuzna avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ima li cure ovdje iko sa amturacijskim arestom?

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Opet dokotr povecao dozu hormonske terapije muzu i za 3 sedmice ide opet na pregled hormona.

hedoniza avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

evo danas smo zamrzil materijal, nije bog zna kakav.. Ali ipak je zamrznut, sad se treba nadat da prezive spermici, da mozemo na mpo, ako ne nista onda bar meni mogu jajne stanice zamrznuti.. Sve u svemu ima sanse..

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj hedoniza prvotno napisa Vidi poruku
    evo danas smo zamrzil materijal, nije bog zna kakav.. Ali ipak je zamrznut, sad se treba nadat da prezive spermici, da mozemo na mpo, ako ne nista onda bar meni mogu jajne stanice zamrznuti.. Sve u svemu ima sanse..
    To je super vest. Sta su pronasili i koliko su zaledili? Mi imamo samo jednu ampulu zaledjenu. U njoj su videli 2 nepokretna, ali nije celi materijal pregledan. Bas me zanima koliko moze da bude spermica u celoj toj ampuli. Mislim da je doktor uzimao sa 5-6 mesta.

hedoniza avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

ovako ona je nama rekla da je citav materijal zamrznula, ali da je samo na 11 spermija gledala i nasla 2 pokretna, tako da ce ih biti i vise u ostalom uzorku... tako da cemo vidit.. Nije rekla nista negativno a ni pozitivno samo da se nadamo da prezive ti spermici ili da kad se bude punkcija vrsila da ja zamrznem svoje jajne stanice i da mozemo na friskom uzorku, imamo opcija, bar sta se tice nas dvoje dok ima spermija...

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj hedoniza prvotno napisa Vidi poruku
    ovako ona je nama rekla da je citav materijal zamrznula, ali da je samo na 11 spermija gledala i nasla 2 pokretna, tako da ce ih biti i vise u ostalom uzorku... tako da cemo vidit.. Nije rekla nista negativno a ni pozitivno samo da se nadamo da prezive ti spermici ili da kad se bude punkcija vrsila da ja zamrznem svoje jajne stanice i da mozemo na friskom uzorku, imamo opcija, bar sta se tice nas dvoje dok ima spermija...
    Da li tvoj muz ima povisen FSH ili ne??

hedoniza avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj zasto_bas_mi prvotno napisa Vidi poruku
    Da li tvoj muz ima povisen FSH ili ne??
    Moj muz nema povisen FSH, ali je kao djete kasno operira kriptohizam...

DanijelaDanči avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj ati_ml prvotno napisa Vidi poruku
    Idemo sljedeću subotu kod njega. Ono što me muči jest, je li moguće da nitko drugi svih ovih godina pretraga se toga nije dosjetio?!
    Draga, znam kako ti je, i mi već dosta dugo znamo za dijagnozu azoospermije i uvijek nekako već odustanemo kad se pojavi neka nova nada i kažemo ajmo još i to isprobati.Ja sam htjela podijeliti naša iskustva s dr. Lučingerom. MM je kod njega bio sam (sad mi je žao zbog toga jer doktori obično mog muža bace u depresiju iz koje ga ja izvlačim mjesecima i nakon što sam to shvatila, uvijek i ja idem s njim), to je bio prvi doktor s kojim se susreo nakon spermiograma na kojem su bile same nule. Napominjem, to je bilo dok je on još radio na VV. Lučinger mu je odmah napravio punkciju, rekao da su našli tri nekakva i četiri nikakva spermija (pisani nalaz nikad nismo dobili). Uglavnom, rekao je mom mužu da nikad neće imati djece i da ide na doniranu spermu ili usvajanje. Naravno, to nam je bio šok i dan, danas mislim da je to mogao puno blaže izreći, nekako s više ljudskosti i suosjećanja. Moj muž tvrdi da je bio vrlo hladan i bezosjećajan. Nakon toga išli smo kod dr. Peroša koji se pokazao puno susretljiviji i kao puno toplija osoba. On nam je čak dao i nadu (biopsija koju još uvijek čekamo) i dao nam da napravimo sve pretrage. Nakon toga, razgovarali smo s puno ljudi koji su nam rekli da je Lučinger vrhunski stručnjak, ali da mu se ne da baviti s teškim oblicima neplodnosti, već se bavi onima za koje vjeruje da im može pomoći. U tom smislu, vi mu možete vjerovati jer ako se želi baviti vašim slučajem, to znači da doista vjeruje da ima šanse. S druge strane, sad radi u privatnoj klinici pa sigurno ima i manje pacijenata te se svima može potpuno posvetiti. Zaključak je da je on izvrstan liječnik, samo ponekad ima krivi način ophođenja pa se na to treba pripremiti. Želim Vam sreću!

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Hvala na podršci. Odlučili smo ne nadati se previše, vidjet ćemo što će reći. Javit ću naša iskustva, možda nekome pomogne

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj DanijelaDanči prvotno napisa Vidi poruku
    Draga, znam kako ti je, i mi već dosta dugo znamo za dijagnozu azoospermije i uvijek nekako već odustanemo kad se pojavi neka nova nada i kažemo ajmo još i to isprobati.Ja sam htjela podijeliti naša iskustva s dr. Lučingerom. MM je kod njega bio sam (sad mi je žao zbog toga jer doktori obično mog muža bace u depresiju iz koje ga ja izvlačim mjesecima i nakon što sam to shvatila, uvijek i ja idem s njim), to je bio prvi doktor s kojim se susreo nakon spermiograma na kojem su bile same nule. Napominjem, to je bilo dok je on još radio na VV. Lučinger mu je odmah napravio punkciju, rekao da su našli tri nekakva i četiri nikakva spermija (pisani nalaz nikad nismo dobili). Uglavnom, rekao je mom mužu da nikad neće imati djece i da ide na doniranu spermu ili usvajanje. Naravno, to nam je bio šok i dan, danas mislim da je to mogao puno blaže izreći, nekako s više ljudskosti i suosjećanja. Moj muž tvrdi da je bio vrlo hladan i bezosjećajan. Nakon toga išli smo kod dr. Peroša koji se pokazao puno susretljiviji i kao puno toplija osoba. On nam je čak dao i nadu (biopsija koju još uvijek čekamo) i dao nam da napravimo sve pretrage. Nakon toga, razgovarali smo s puno ljudi koji su nam rekli da je Lučinger vrhunski stručnjak, ali da mu se ne da baviti s teškim oblicima neplodnosti, već se bavi onima za koje vjeruje da im može pomoći. U tom smislu, vi mu možete vjerovati jer ako se želi baviti vašim slučajem, to znači da doista vjeruje da ima šanse. S druge strane, sad radi u privatnoj klinici pa sigurno ima i manje pacijenata te se svima može potpuno posvetiti. Zaključak je da je on izvrstan liječnik, samo ponekad ima krivi način ophođenja pa se na to treba pripremiti. Želim Vam sreću!
    I ja sam za dr. L imala takav isti dojam, jednostavno mi se činilo kako se i njemu i Čolaku (koji nam je jedva dao preporuku za ICSI) ne da baviti nama, iako nam je spermiogram varirao i nije dijagnoza azoo, nego teška OAT, a nekoliko nalaza bilo je i azoo. Tako da mi je u jednu ruku laknulo kad je otišao s VV. I mi smo tada pošli dalje, i konačno nakon njegova dva postupka bez transfera došli sad već do četiri transfera. Trudnoća je doduše izostala, ali se nadamo. Svatko od nas ima različita iskustva s istim dr-ovima, jer niti smo svi isti niti svi sa svakim isto kliknemo.
    Posljednje uređivanje od anddu : 29.01.2012. at 18:24

postoji nada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

pozz svima!!
    Imali nekih novosti o klinici u Sarajevu?? tuzna gdje si,jesi li sto saznala??
    Neka ova godina bude pozitivna svima,nadajmo se cudu! pozz

tuzna avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

nedavno ih kontaktirala,rekli testiraju opremu i da ce javit kad krenu,ali neko sa foruma je rekoa da su rekli da ce ga skoro kontaktirati za termin kod dr Emrea.ako kome treba mail njihov,tu sam

Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

baš me raduju trudnice na ovom podforumu sve je moguće. mi smo krenuli u svoj prvi ICSI, pikam se već nekoliko dana, zadnji puta je MM imao 4 komada plivača pa se nadamo da će i za postupak biti u nadi je spas

postoji nada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Draga dola ,ma nebrini bit ce kod vas sigurno,ipak ste vi oligo.azoo.,radujem se zbog vas imate priliku sigurno za ostvarenje svog sna
    zelim vam svu srecu i sto prije da dodete do svog andela.da mi je samo jednom u zivotu doci do jednog spermica bilo kako,a sa neopst.azoo

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Postoji nada, da li ste bili na punkciji, što vam je sljedeći korak? Mi smo
    isto azoo. Bili na punkciji, ali 0. Sad čekamo biopsiju.

Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

hvala postoji nada šaljem jedan veliki virtualni zagrljaj

postoji nada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Dola i ja tebi
    Tuzna hvala jos jednom za mail i ostalo.
    Drustvo i ja sam pisala bahceci klinici,vezano za upit kad se otvara klinika i ostalo.,pa ukratko jos nisu spremni papiri i klinika,ali da je u Sarajevu je i cim krenu sa radom
    bit ce i doktor:Emre ,te je gospoda rekla da ce se javit za daljnji dogovor oko pregleda i konzultacija.Eto za sve koji su zainteresirani za bahceci kliniku.
    Da i to docekamo,pa nemoramo u Tursku

hedoniza avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

evo, taman gledam na rtl2 studio 54, tema : MPO.. bio je misnistar ostojic, jedna zena koja je mpo zacela i lik iz udruge I JA SAM BIO EMBRIJ, koji se inace zalazu, protiv zakona za zaledivanje embrija itd.. Nadam se da ce jako brzo stupit na snagu ovaj zakon..

postoji nada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Citiraj lina2 prvotno napisa Vidi poruku
    Postoji nada, da li ste bili na punkciji, što vam je sljedeći korak? Mi smo
    isto azoo. Bili na punkciji, ali 0. Sad čekamo biopsiju.
    lina2,sory tek sad sam skuzila da si me pitala.Radio je suprug punkciju prije 4.godine,nije nadeno nista osim sertly celije,pisalo je nama sprmija ni stanice spermatogeneze.
    Pokusat cemo napravit micro-tese,jedino se tako moze nesto naci ako ima sto unutra.To bi mi u Sarajevu,kad se otvori ova bahceci klinika.
    Kakvo je stanje kod vas??pozzdrav

postoji nada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

joj mene.krivo sam napisala
    prije 5.godina radena punkcija i da nadeno samo sertolijeve stanice.na zadnjem nalazu prije 2,5god,fsh 22,10 uz naznaku jos uvjek ocuvani testosteron 23,7??
    kako je kod nekog 6 normalan???neznam vise nista ,od kako su nas otpilili sa vuk.vrhovca,niti smo isli gdje ,niti sam gledala nalaz do veceras.
    napravit cemo jednom tu micro-tesu pa ako Bog da,desit ce se cudo,da se nade nesto da mozemo u postupak.Boze pomozi!!
    bokic

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •