Pokazuje rezultate 1 do 50 od 152

Tema: Limitiranje cijena na rasprodaji

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Sek@ avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Imam jedno pitanje. Dali se mogu spajati 2 bodića ili 2 majice ili samo kompleti (pidžame, trenirka...)
    Hvala
    Posljednje uređivanje od Sek@ : 03.09.2010. at 14:23

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj Sek@ prvotno napisa Vidi poruku
    Imam jedno pitanje. Dali se mogu spajati 2 bodića ili 2 majice ili samo kompleti (pidžame, trenirka...)
    Hvala
    spajati možeš samo ono što zaista jest komplet, izuzetak je jedino donje rublje (gaće, potkošulje, čarape, štramplice)

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Frida prvotno napisa Vidi poruku
    spajati možeš samo ono što zaista jest komplet, izuzetak je jedino donje rublje (gaće, potkošulje, čarape, štramplice)
    a ja cu dodati istog broja

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj Frida prvotno napisa Vidi poruku
    Da, tako je i meni rečeno na telefon. No, baš jučer je prije mene jednoj gospođi na onom prvom pultu (valjda kontrola kvalitete) odbijeno primiti 3 gaće koje su bile zajedno spojene (istog broja), i cura-volonterka je tvrdila da se donji veš ne može spajati već na zadnje 3,4 rasprodaje. I ja sam morala uvjeravati za 2 kompleta da jesu kompleti, a radilo se o hlačama i majicama, što je i kupljeno kao komplet, ali, ajde, ipak sam bila uvjerljiva pa je primljeno.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •