Pokazuje rezultate 1 do 50 od 152

Tema: Limitiranje cijena na rasprodaji

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

hvala za nadopunjenu, dosad najdetaljniju tablicu s limitiranim cijenama

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj Willow prvotno napisa Vidi poruku
    hvala za nadopunjenu, dosad najdetaljniju tablicu s limitiranim cijenama
    Gdje je ta nova tablica? Mene zanima za cjenik za trudnicku robu, imam npr. trudnicke hlace placene 500kn i nosene 2x, pa mi je 45kn dosta niska cijena.

Osoblje foruma srecica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa Vidi poruku
    Gdje je ta nova tablica? Mene zanima za cjenik za trudnicku robu, imam npr. trudnicke hlace placene 500kn i nosene 2x, pa mi je 45kn dosta niska cijena.
    Evo tablice
    nema u njoj trudnicke robe niti velikih stvari (kreveti,kolica, bicikli, itd.) ali bez obzira na skupe hlace i mali broj nosenja malo je vjerovatno da ces na rasprodaji prodati hlace od 500 kuna za npr. 300 kuna iako mozda i prode. Ideja je rasprodaje kupiti povoljno, to je u interesu i prodavacima i kupcima, a bome i volonterima na rasprodaji jer svaki komad robe/opreme od zaprimanja do povrata prode kroz ruke gotovo 6 puta ako se ne proda.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj srecica prvotno napisa Vidi poruku
    Evo tablice
    nema u njoj trudnicke robe niti velikih stvari (kreveti,kolica, bicikli, itd.) ali bez obzira na skupe hlace i mali broj nosenja malo je vjerovatno da ces na rasprodaji prodati hlace od 500 kuna za npr. 300 kuna iako mozda i prode. Ideja je rasprodaje kupiti povoljno, to je u interesu i prodavacima i kupcima, a bome i volonterima na rasprodaji jer svaki komad robe/opreme od zaprimanja do povrata prode kroz ruke gotovo 6 puta ako se ne proda.
    Naravno da nisam mislila prodati po 300kn, nego npr. po 80-100kn, ali u tablici je max cijena za duge hlace 40kn, pa zato pitam da li se to odnosi i na trudnicku robu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •