Pokazuje rezultate 1 do 50 od 152

Tema: Limitiranje cijena na rasprodaji

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Zanima me da li se i cijene kolica odobravaju ili ne. Imam Jane powertwin kolica koja bih prodala zajedno s jednim jajem Jane koje se namontira na kolica, pa me zanima bi li to na rasprodaju trebalo u kompletu ili odvojeno. Mislim da je cijena koju bih tražila od 1000 kn skroz povoljna, ali me zanima da li se i te cijene odobravaju ili ne, jer ja nisam u Zagrebu i da kolica dopremim na rasprodaju mi je veelika organizacija. I neprodane stvari treba pokupiti odmah ili...

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj casa prvotno napisa Vidi poruku
    Zanima me da li se i cijene kolica odobravaju ili ne. Imam Jane powertwin kolica koja bih prodala zajedno s jednim jajem Jane koje se namontira na kolica, pa me zanima bi li to na rasprodaju trebalo u kompletu ili odvojeno. Mislim da je cijena koju bih tražila od 1000 kn skroz povoljna, ali me zanima da li se i te cijene odobravaju ili ne, jer ja nisam u Zagrebu i da kolica dopremim na rasprodaju mi je veelika organizacija. I neprodane stvari treba pokupiti odmah ili...
    jedini potencijalni problem koji ja vidim u ovome je Jane jaje. Je li rok trajanja u redu? sjedalica ispravna? jer, ako nešto sa sjedalicom ne štima ona se ne može prodavati na rodinoj rasprodaji (provjeravaju je savjetnici za autosjedalice)
    prošli put je bio problem s time - kolica super (isto jane) a sjedalica koma. rok trajanja li-la ali remeni nisu valjali. na kraju je prodavateljica odustala od prodaje i rekla da će prodati na njuškalu
    zamislite da kupite kolica s neispravnom autosjedalicom

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •