Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2792

Tema: A što gledate? (zanimljivi filmovi za preporuku)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ja sam pogledala Midsommar. Prvo sam mislila katastrofa film, onda nisam mogla prestat mislit o njemu i da sam mogla, otišla bi ga idući dan opet pogledat. Budem kad dođe na DVD sigurno.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj annie84 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam pogledala Midsommar. Prvo sam mislila katastrofa film, onda nisam mogla prestat mislit o njemu i da sam mogla, otišla bi ga idući dan opet pogledat. Budem kad dođe na DVD sigurno.
    ja sam pola fima mrmljala u bradu: "a u k..., koji k... je meni ovo trebalo, kako je..no bolesno"
    ali kad su se dojmovi slegli mogu reći da je dobar
    ali ga neću opet gledati

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj annie84 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja bih ga pogledala kad bih se usudila!

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj Jurana prvotno napisa Vidi poruku
    Ja bih ga pogledala kad bih se usudila!
    upravo ovo.
    Mene hororci silno zanimaju, ali nemam cojones to gledati. Tj. vrlo sam hrabra dok film traje, ali onda sam mjesecima, pa čak i godinama zatrovana nekim strašnim prizorima. I što nevjerovatnije, to mi je strašnije. Mislim, meni je Stranger things bio prestrašan, s mamom sam ga gledala

Heredatary me intrigirao ali se nisam usudila, pa sam samo pročitala na wikipediji sinopsis i eto i to me progoni već godinu dana.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •